Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.686
Cevap
67
Favori
208.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    yok ben bu teknolojiyle memnunum. kafamı karıştıran kasa alırım 1 ay sonra kasası değişir daha sağlam bişey olur çökerim. malum kasalar için ne çok iyi ne çok kötü dediniz umarım tatmin edici bi kasadır. 1 tanecik görsem direk gidip alıcamda önümüzdeki aya kadar istanbula gelmem imkansız. beklicem o yüzden
  • P500 kasa icin mi ? Efsane kasadir o ya, 3 nesildir degismedi daha da degisir mi bilmiyorum ama gormeniz en guzeli o ayrı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

    Neden DVD deki Sound Blaster calisiyor ise disaridan yazilim kuruyorsunuz ? Normalde disaridan kuracaginiz yazilim, ilgili ses yongası ve sürücüsü ile uyumlu, dogru yazilim degil ise calismayacaktır.

    hocam Clevonun download kısmından W35ssq modelini seçip oradan indirdim. Daha özellikli Blaster Cinema 2 ama ya programda bi sıkıntı var ya da ben kuramadım düzgünce anlamadım gitti.
  • p500 de GTX880M seçeneği neden yok yaa arayıp istesek bi şansımız olabilirmi ?
  • Victor bilgisayar hızlıca yayılmaya başladı tabi benim de dikkatimi çekti , ihtiyacım olduğuna karar verdim doğal olarak almaya karar verdim. Fakat aklıma takılan noktalar var.Ben almışken bir kere alıp uzun süre kullanma taraftarıyım , tabi ki üniversite öğrencisi olduğum için ki sanırım üniversite hiç bitmeyeceği için uzun süre oyun oynamak istiyorum bu yüzden "G" serisi değil de kendimi "P" serisine yönlendirdim. Almışken dedim 17 inç olsun. P502'nin tatmin etmeyen tek özelliği 17 inç olmaması. 17 inç olsun istediğimde ise P702'ye yönleyeyim dedim. Hak verin ki fiyat farkının ne kadar fazla olduğu ortada. P702'de ekran kartı 880 ve 8Gb. Fakat 6 GB 870 serisinin beni bayağı bi süre götüreceğine inanıyorum. Demek istediğim şu ki , ben p502'nin özelliklerinde 17 inçlik bir makina istiyorum. Böyle birşey mümkün mü? yada P702'nin ekran kartını başka model seçme şansımız var mı ?Daha düşük bi model seçme şansımız? Çünkü bilgisayar sırf 17 inç olsun diye neredeyse 1200 lira gibi bi fark ödemek saçma olacak(ortak özelleştirmeleri yaptığımda çıkan ortalama fiyat farkı).870 ile 880 arasında zaten fark hissedileceğini hiç zannetmiyorum eğer p702 alırsam arada ödediğim fiyat farkı sadece ekran boyutu olacak bütün sıkıntım bu. Firma olarak güzel şeyler vaat ediyorsunuz bunun farkındayım ama G serisine verdiğiniz çeşitliliği P serisine de verseydiniz seçim yapmam daha kolay olacaktı.Eleştiri olarak algılamayın bir istek olarak algılayın lütfen , samimi olarak isteklerim bu şekilde :) Yazım yanlışım varsa kusura bakmayın iyi günler :)

    @Victor Gaming Machine




  • MuratUnur kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende istiyorum bakalm cevap bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P502 yi gtx860mle alabilirsek mukemmel olur kasim ayina kadar bekleyebilirim.Insallah olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratUnur

    Victor bilgisayar hızlıca yayılmaya başladı tabi benim de dikkatimi çekti , ihtiyacım olduğuna karar verdim doğal olarak almaya karar verdim. Fakat aklıma takılan noktalar var.Ben almışken bir kere alıp uzun süre kullanma taraftarıyım , tabi ki üniversite öğrencisi olduğum için ki sanırım üniversite hiç bitmeyeceği için uzun süre oyun oynamak istiyorum bu yüzden "G" serisi değil de kendimi "P" serisine yönlendirdim. Almışken dedim 17 inç olsun. P502'nin tatmin etmeyen tek özelliği 17 inç olmaması. 17 inç olsun istediğimde ise P702'ye yönleyeyim dedim. Hak verin ki fiyat farkının ne kadar fazla olduğu ortada. P702'de ekran kartı 880 ve 8Gb. Fakat 6 GB 870 serisinin beni bayağı bi süre götüreceğine inanıyorum. Demek istediğim şu ki , ben p502'nin özelliklerinde 17 inçlik bir makina istiyorum. Böyle birşey mümkün mü? yada P702'nin ekran kartını başka model seçme şansımız var mı ?Daha düşük bi model seçme şansımız? Çünkü bilgisayar sırf 17 inç olsun diye neredeyse 1200 lira gibi bi fark ödemek saçma olacak(ortak özelleştirmeleri yaptığımda çıkan ortalama fiyat farkı).870 ile 880 arasında zaten fark hissedileceğini hiç zannetmiyorum eğer p702 alırsam arada ödediğim fiyat farkı sadece ekran boyutu olacak bütün sıkıntım bu. Firma olarak güzel şeyler vaat ediyorsunuz bunun farkındayım ama G serisine verdiğiniz çeşitliliği P serisine de verseydiniz seçim yapmam daha kolay olacaktı.Eleştiri olarak algılamayın bir istek olarak algılayın lütfen , samimi olarak isteklerim bu şekilde :) Yazım yanlışım varsa kusura bakmayın iyi günler :)

    @Victor Gaming Machine

    Bu arkadaşın dediklerine harfiyen katılmakla beraber, sırf bu sebepten dolayı MSI GE70'e yöneldim




  • Sağolun hocam :) P502'nin özellikleri gerçekten iyi fakat o kadar para verdikten sonra o donanımın küçük bi ekranda olması hayal kırıklığı olur herhalde. Bakalım eğer isteklerimiz doğrultusunda birşeyler ayarlanırsa "FİAT BİS" için biriktirdiğim bütün parayı Victor'a yatırabilirim

     Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) VS Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI)





    @ardalia @car_26

    EDİT:Karışıklık giderme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratUnur -- 27 Ağustos 2014; 12:18:12 >




  • Dun victor yeni bir CD yollamış win7 yazıyor üstünde ,sanırım bu kullanıcı şikayetlerini dikkate aldıklarını gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar buradan duyurmus olayim. 17" 870M ve 15" 880M alternatifleriyle sitenin guncellemesi ve fiyatlandirilmasi konusunda calisiyoruz.
    Persembe gunu aksamına kadar siteyi guncelleyemezsek bile en azından buradan guncel bilgi verecegim.

    Yaklasik olarak P502 870M 'in P702 870M e cevrilmesi +150$+KDV gibi bir maliyet doguracakmis gibi gozukuyor. P502 870'in, P502 880'e cevrilmesi ise yaklasik +300$+KDV lık bir islem olacak gibi.
    Kesin bilgiler olmasa da on bilgilendirmeyi bu sekilde yapmis olayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metabisülfit

    Dun victor yeni bir CD yollamış win7 yazıyor üstünde ,sanırım bu kullanıcı şikayetlerini dikkate aldıklarını gösteriyor

    Biz kullanıcılarımızın her yorumunu dikkate aliyoruz, sikayetlerini de isteklerini de :)
    Guzel olmus ama degil mi DVD, kirmizi kirmizi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opsladio

    quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

    Neden DVD deki Sound Blaster calisiyor ise disaridan yazilim kuruyorsunuz ? Normalde disaridan kuracaginiz yazilim, ilgili ses yongası ve sürücüsü ile uyumlu, dogru yazilim degil ise calismayacaktır.

    hocam Clevonun download kısmından W35ssq modelini seçip oradan indirdim. Daha özellikli Blaster Cinema 2 ama ya programda bi sıkıntı var ya da ben kuramadım düzgünce anlamadım gitti.

    Üstad DVD icinden cikan yazilimlar ile calisiyor ise o yazilimlari kullanmanı siddetle tavsiye ederim. Maalesef ses yongasi + VIA HD ses suruculeri + Creative SB Cinema yazılımının uygun versiyonlarla birlesmesi gerekiyor makine uzerinde.




  • G701 modelinden sipariş verdim. 240GB SSD ile inşallah en yakın zamanda elime ulaşacak bilgisayar. Heyecan içinde beklemekteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Çok hoş olmuş
  • rwerwrwerwer wf<sf<sfs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryse1182011 -- 17 Kasım 2014; 15:50:06 >
  • victor hocam iyi günler
    victor serisinde yakın süre içerisinde bir kasa değişikliği düşünüyormusunuz
    ben şahsen kasa da görselliğe çok önem veriyorum
    arka kapakta yanan victor logolu bir led ışık gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdem -- 27 Ağustos 2014; 20:56:01 >
  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    Haha güzel güldürdün :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    arkadaş önerdiğin qosmio 4 5 bin olduğu halde cayır cayır yanıyor, hem çakma dediğin pc ler çoğu plartformun kasası zaten. Sen neyin kafasını yaşıyon ?
  • Victor g701 özellestirerek aldim, memnunum. Isinma konusunda bazi arkadaslarin sorunlari varmis. Ama ben isinma konusunda hiçbir sikinti çekmiyorum. Aldigim fiyata bu özelliklerim 5 te 3 veya 4 ünü diger taninmis markalardan zor alabilirdim (Kendi Gözlemim). Fiyat/Performans kesrinde de oldukça 1' e yakin hatta bazi modellerde daha küçük deger aliyor. Almayi düsünen arkadaslara tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ÆM -- 28 Ağustos 2014; 1:17:40 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.