Şimdi Ara

Vicdan azabi cekiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun minibusle bir yere giderken yolda guvercin gordum ama guvercine heralde araba carpmisti cunku heryeri yaraydi ve kanatlari, tuyleri dagilmis derisi gorunuyordu. Gidis-donus olan yolun tam ortasindaydi yuruyebiliyordu ama ucamiyordu. Gorur gormez aninda minibusten inip hemen yakinda bir veteriner vardi oraya gotururum diye aklimdan gecirdim ama minibus hizla uzaklasti bende nedense inecek var diyemedim. Sabahtan beri hala inip o guvercine yardim etmedigim icin vicdan azabi cekiyorum. Acaba biri yardim ettimi diye dusunuyorum ama sanmiyorum

Ekleme: Yanlikla gulucuk koydum kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 27 Mart 2016; 16:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Sonuna gülücük koymasan inandırıcıydı aslında

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Sonuna gülücük koymasan inandırıcıydı aslında

Yanliklikla koydum mobildeyim kusura bakma. Hemen duzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Öyle düşünmen bile güzel bir şey. Yapamadıysan canını sıkma...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.