Şimdi Ara

Vibe p1 mi iphone 5s mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba şu an iphone 5s kullanıyorum fakat şarj sorunu çok can sıkıcı olmaya başladı sizce lenovo vibe p1 e geçmek mantıklı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Windowsphone kullanıyodum 2 sene filan oldu telefonumdanda memnun idim üniversitelerde eduroam ağı kullanılır 2 senedir windows bu olaya bi el atıp düzeltmedi bende senin gibi iphone 5s ile lenovo vibe p1 arasında kalmıştım kullandığım hali hazırda macos ve ipad vardı beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadılar iphone 5s daha yakın geldi gittin iphone 5s aldım (2.el ) şarjı sayaç misali iniyodu herşeyi kapatıyodum hiçbir şey yapmadan sabah 6dan oğlen 1e kadar %30 azalıyodu bana 2günde kafayı yedirtti bende gittim lenovo aldım. Şimdi fazlasıyla rahatım. İnsanlar şarjı çok gidiyo diyolardıda inanmıyodum şarjı öyle böyle azalmıyo.

    Sen yinede istediğini yapabilirsin ama bu deneyimi yaşadıktan sonra benim için iphone hikayesi bitmiştir. (İpade macosa laf yok. )

    Lenovonun stabilitesinden filan şüphe etme. Telefon gerçekten iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    İki telefon da elimden geçti. Bence uzak ara Vibe p1... Ekran boyutu, pil ve kullanışlılık açısından P1'in yanında 5s oyuncak gibi kalıyor.
    P1'deki 2 gb ram sizi düşündürmesin, Lenovo çok hafif bir arayüz koymuş. Sa sung'lardaki gibi ram sömüren UI yok, bu yüzden ram gayet yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle vibe p1
  • Hocam peki oyun performansı nasıl ? İncelemelerde asphalt ve novada bariz kasıyor gibiydi sizin deneyimleriniz nedir ? Birde ısı konusu acaba oyun oynadıkça veya şarjda mesajlaşırken ısınma oluyor mu ? Çünkü 5s sadece internete girerken bile yanıyor hele şarjdaysa elektrikli ocak gibi çay demliycek kıvama geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyun oynamadım(basit oyunlar dışında) telefonuda oyun oynamak için almadım. Sadece ilk gün baya uygulama yükledim sildim filan baya aktif kullanımda arka kapakta sıcaklık artışı hissettim o kadar onuda masaya koyup aldıktan sonra yine aleminyum soğukluğu vardı ben bunu avuç içi sıcaklığına bağlıyorum. Bu telefonu kolay kolay ısınmaz plastik olsaydı bişi diyemem.
    Telefonda herhangi bi eksiklik görmedim ısınmada görmedim.

    İphoneun kesinlikle ama kesinlikle hat bağlantısı ile bi sorunu bi uyumsuzluğu nedenini bilmediğim birşeyi var bi telefonun şarjı kesinlikle o kadar kısa gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    Mortal Combat, GTA San Andreas, Need for Speed Most Wanted oyunlarını sorunsuz oynadık. Asphalt oynamadım bilmiyorum. Bu gibi oyunlarda her cihazda olduğu gibi illa ki biraz ısınıyor ama kesinlikle rahatsız edici veya anormal bir durum değil. Diğer sıradan uygulamalarda ise diğer cihazlara göre daha az ısınıyor diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.