Şimdi Ara

vibe 25 cm anfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elimdekiler
    kenwood bt304 teyp

    vibe 25 cm 250 rms midrange

    vibe 10 cm dome tizz

    kicker es serisi bass

    xetec 600.1 anfi

    powerbass 600.4 anfi

    powerbass anfi midrangeleri ve tizi beslermi nasıl bir bağlantı yapmam gerekir

    tesisat için ne tür kablo kullanmalıyım yardımcı olabilcek varmı



  • incelediğim kadarıyla teybinizin 3 çift rca çıkışı mevcut, bu şkil bir sistem için bu istediğim bişeydi. önce rca bağlantılarına bakalım. teybin front rca çıkışını 4 kanal anfinin front rca girişine, teybin rear rca çıkışını 4 kanal anfinin rear rca girişine takacaksınız. teybin sub rca çıkışını mono anfinin rca girişine takacaksınız. powerbass anfi belirttiğiniz kolonlar için fazlasıyla yeterlidir. 4 kanal anfinin front kanallarına tweterları bağlayın. rear kanalları köprülenerek vibe midranglere girilecek. vibe 25cm midlerin teknik özelliklerinde 4 ohm 250w rms olduğu belirtilmiş, anfi koprulendiğinde kanal başına 4 ohm 400w rms veriyor. önerim bu şekilde bir bağlantı ile sınırları çok zorlamayın, midrangler sağlamdır, ama yinede yanabilirler. mono anfiye de subwooferı takacaksınız. 3 çift audison fs2550 rca kullanabilirsiniz. aküden 4 awg kablo çekip 2 anfiyide besleyebilirsin. vibe midrangleri ve tizleri ön kapıya uydurabilirsen ses kalitesi açısından daha iyi olabilir, tercih meselesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 17 Şubat 2019; 10:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    mono anfiyle sadece bası beslicem midrangeleri arkaya koymayı düşünüyorum kapılara zor olur baya tizzleride arkaya koysam nasıl olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefa__54

    mono anfiyle sadece bası beslicem midrangeleri arkaya koymayı düşünüyorum kapılara zor olur baya tizzleride arkaya koysam nasıl olur
    evet mono anfi ile sadece subwooferı besliyeceksin. özel pandizot yapılarak kapılara uyduruluyor, ama baya işçilik gerekli bunun için. arka pandizota koymak zaten en kolayı. midrangleri arkaya koyduğunuzda tizleride mecburen arkaya koymanız gerekli ses dengesi için. tizleri arka pandizotta uzak köşelere koyun, tizler ortada olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 17 Şubat 2019; 11:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebilceginiz kablo seti varmidir 0 dan kuracam bu sete ne gerekli butçe 250 350tl arasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefa__54

    Önerebilceginiz kablo seti varmidir 0 dan kuracam bu sete ne gerekli butçe 250 350tl arasi
    önerim ayrı ayrı al. 3 paket audison fs2550 rca kablo, bu rca orta kalite sistemler için fazlasıyla iş gören f/p bir ürün. bunun üstü focal, dls gibi markalar, aktif sistem yapılmayacağı için focal kabloya gerek yok. 6 ya da 5 metre metre 4 awg kablo. arabayı ölç aküden bagaja kadar, bide streo anfiden mono anfiye power çekeceksin o arayı hesapla, aşağı yukarı kac metre power kablosu gerekir hesaplarsın. bi de sigorta ve kaç metre hoparlör kablosu gerekiyorsa onlarıda elektronikçiden ayrı ayrı al, ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.