Merhaba Arkadaşlar,
İsfanbul tekrar eski ismiyle Vialand olarak açıldı. Mayıs sonuna kadar sadece gişelerde geçerli yıllık kartlarda "4 Al 3 Öde" kampanyası var. Senelik kart kişi başı 699 TL 4 adet aldığınızda kişi başı 524 TL'ye düşüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 16 Mayıs 2022; 14:15:26 > |
Vialand Tema Park Yıllık Kart 4 AL 3 ÖDE(Kişi Başı 524 TL)
-
-
yakın olanlar için güzel fırsat. ben çorluda oturuyorum gitmek istiyorum kişi başı 180 tl. yakın olsam yıllık alır kafam esince giderim bedavaya gelir.
-
3-4 yıl önce yıllık 99 lira iken gitmediysek şimdi hiç gitmeyiz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kod mu lazım düşmedi ?
-
Sadece gişeden alımlarda geçerli hocam, internet üzerinden değil. Gişede yine aynı fiyattan 4 al 3 öde olarak alabilirsiniz.
-
gncturkcell ile 1+1 ve ekstra bi kampanya daha vardı, adambaşı 15e girmiştik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araplardan sıra gelirse binersiniz evim buraya çok yakın genelde sadece Arap turistler gidiyor pek Türk yok
almak isteyenler ile birleşip ortak alabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçtiğimiz sene arkadaş ile gidelim dedik, çocukları da aldık
Arkadaş bekle bekle öldük, dirildik
Kendimizi başka bir ülkede sandık , her tarafımız arap bir daha mı tövbe
-
Hesapta yanlışlık yok mu?
ne gibi?
-
Vialand pahalıysa Ümraniye millet bahçesine gelin, tahta kaydırak salıncaklar 200 liraya geliyor neredeyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir kaç ay evvel gittim çalışan oyuncak 5 tane yoktu
çocuklar bunun içinmi geldik dedi
-
Tek günlük giriş fiyatını yazdınız herhalde. Şimdi anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçtiğimiz sene arkadaş ile gidelim dedik, çocukları da aldık Arkadaş bekle bekle öldük, dirildik Kendimizi başka bir ülkede sandık , her tarafımız arap bir daha mı tövbe |
Araplardan sıra gelirse binersiniz evim buraya çok yakın genelde sadece Arap turistler gidiyor pek Türk yok
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X