Şimdi Ara

vi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden vi mainimdi adcye geçince bırakmıştım. Gene başlamayı düşünüyorum sizce nasıldır? üstünde yeteri kadar ustalasilirsa taşıma potansiyeli varmı ? Gankleri epey iyi gibi o konuda sıkıntım yok. cevaplarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu aralar kullanıyorum hem ormanı dönmekte çok zorluk çekmiyor hemde etkili gank atıyor gayet kullanılabilir ve oyun taşıyabilir

• Carry potansiyeli yüksek ama yeni ormanda zorlandığını düşünüyorum daha iyi seçenekler var şu anda

• şu vi konularını açmayın popülerleşmesin ya sonra rito nerf atıo ama haberin olsun rahat taşır w ile iyi orman dönüo

• hydra çıkmayın da. vi her türlü taşır. üçlü sonrası tank, mahfolmuş sonrası tank, kara balta sonrası tank gibi buildler işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: drdaniel

Carry potansiyeli yüksek ama yeni ormanda zorlandığını düşünüyorum daha iyi seçenekler var şu anda

Bu adamı dinle
  • Xin zhao oyna kardeş uğraşmaya değmez TRde al xin git ewq yap başarılı gankler atacağı için karşı takım kendi jungle oyuncusuna söver kazanırsınız

• yeni harita ile birlikte vi nin işi zorlaştı.
    önceden lanelerden hızlı lvl alıp gank atabilirdin.şuanda ormanda zorlandığını düşünüyorum
  • Ormanda zorlanması dışında iyi bence tabi yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi daha iyi pickler var
  • Peki benim bilemedigim sizin bildiğiniz puf noktalar olabilir. Vi hakkinda bildiğiniz puf noktalari yazarmisiniz?

Birde iyi durumdaysam jungle iteminden sonra botrk alıyorum w ile canavar oluyor deneyeniniz varmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.