Bildirim
veteriner!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DjSemiH1
merhaba arladaşlar ben köpek alacam yorkshine terrier bunun aşı fiyatı ne kadardır veterinere ne kadar öderim burda veteriner ofisi var sanırım devletin ondamı daha az fiyat alırlar normal veterinerdemi
şimdiden teşekkürler
devlet kurumlarında karma aşısını yaptıramazsın.en iyi ihtimalle kuduz aşısını yaparlar.aşı başına ortalama 35-40 tl verirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus
quote:
Orijinalden alıntı: DjSemiH1
merhaba arladaşlar ben köpek alacam yorkshine terrier bunun aşı fiyatı ne kadardır veterinere ne kadar öderim burda veteriner ofisi var sanırım devletin ondamı daha az fiyat alırlar normal veterinerdemi
şimdiden teşekkürler
devlet kurumlarında karma aşısını yaptıramazsın.en iyi ihtimalle kuduz aşısını yaparlar.aşı başına ortalama 35-40 tl verirsin.
teşeşkrüelr şu sıralarköpek almıcam burda yol yapım çalışmaları var 2 haftaa kadar alıcam veterinerle konuştıum hallettim o işi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X