Şimdi Ara

veteriner!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arladaşlar ben köpek alacam yorkshine terrier bunun aşı fiyatı ne kadardır veterinere ne kadar öderim burda veteriner ofisi var sanırım devletin ondamı daha az fiyat alırlar normal veterinerdemi

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

merhaba arladaşlar ben köpek alacam yorkshine terrier bunun aşı fiyatı ne kadardır veterinere ne kadar öderim burda veteriner ofisi var sanırım devletin ondamı daha az fiyat alırlar normal veterinerdemi

şimdiden teşekkürler

devlet kurumlarında karma aşısını yaptıramazsın.en iyi ihtimalle kuduz aşısını yaparlar.aşı başına ortalama 35-40 tl verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

merhaba arladaşlar ben köpek alacam yorkshine terrier bunun aşı fiyatı ne kadardır veterinere ne kadar öderim burda veteriner ofisi var sanırım devletin ondamı daha az fiyat alırlar normal veterinerdemi

şimdiden teşekkürler

devlet kurumlarında karma aşısını yaptıramazsın.en iyi ihtimalle kuduz aşısını yaparlar.aşı başına ortalama 35-40 tl verirsin.

teşeşkrüelr şu sıralarköpek almıcam burda yol yapım çalışmaları var 2 haftaa kadar alıcam veterinerle konuştıum hallettim o işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.