Şimdi Ara

★ Vestel Venus Z10 Kullanıcıları Kulübü ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
7
Favori
52.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anlasildi. servis yolu gozuktu bize. ilk musait oldugum zaman gideyim bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghstrdr kullanıcısına yanıt
    2 tane vestel cihaz kullandim hic servis deneyimim olmadı fakat cihaz değişmesi istemeniz olabilir cunku telefon bissuru hatayla gelmis elinize bende de gps sorunu var ama sensor sorunu yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aceken kullanıcısına yanıt
    Yedek telefon veriyorlar diye biliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bende yaklaşık 2 aydır Z10 kullanmaktayım.Cihazdan gayet memnunum ancak ufak şarj sorunları yaşamaktayım.Şarj değerim bazen %2 değerinde azalıyor bazen de bir anlığına şarj değerim %100 iken %98 ya da %97 olarak görünüp hemen %100 e dönüyor.Önemli bir soruna neden olmadı ancak bugün bir sıkıntı yaşadım.Gerçi belirtilen bir sürü sorun ile karşılaştırınca buna sorun demek ne kadar doğrudur bilemem ama telefonum şarja takılıydı yaklaşık 2 saat kadar ve şarjım %100 değerini gördüğü halde halen "Şarj oluyor" ibaresi vardı.(Belirli bir süreye kadar normal biliyorum) ancak 30 dakikalık bir süre boyunca aynı şekilde kalınca bir sormak istedim.Benzer sorunları yaşayan varsa ve bu sorunlar elle çözülebiliyor ise çözüm yöntemi/yöntemleri var mı?Yoksa servis yolu görünüyor mu? Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPS sorunu genel gibi, başka bir tanıdığımda da aynı sorun var, internette de yazan çok var. GPSi aktif kullanıp sorun yaşamayan var mı burada?

    Bu arada GPS ile ilgili birşey fark ettim. Çok uzun süre çalışıp ısınınca bayağı düzeliyor. Burayı okuyan Vestel Venus yetkilileri varsa, görsün bilsinler.

    Sensör sorununda da bir şey fark ettim. Sensör konumu telefonun kenarına doğru. Konuşurken yüz ile kapatılmadığı için telefon uzaklaşmış gibi algılıyor ve açılıyor ekran.

    Yanlış konumlanmış bence, o kadar yanda olmamalıydı. Sensör sorunu yaşayan arkadaşlar telefonu sensörü yüze gelecek şekilde tutup konuşmayı deneyip yazarlarsa emin oluruz.

    Bir de ben konuşurken telefonu sol elle tuttuğum için kulak altında komple açılıyor Sensör.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozmeniniz -- 14 Mayıs 2018; 19:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghstrdr

    arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 aydır z10 kullanıyorum. teknosadan almıştım. konunun başından itibaren bütün yorumları okudum. gps sorunu bende hala var. güncellemelerden sonra düzelmedi. bir önceki telefonum lg g4 idi. ve navigasyonda nokta atışı yapıp arabayla giderken birebir ilerliyordu. navigasyonu kullanan biri olarak bu durum canımı sıkıyor. atlayarak gitmeyi bırakın rotayı buluyo haritada görüntü güzel fakat başlangıç noktasında kalıyo ilerlemiyor. bir arkadaş bazı uygulamalar konum istiyor onları kapattım demiş. baktım bende yaklaşık 4-5 uygulama istiyordu. kapattım onları. yarın deneme fırsatım olacak bakalım işe yarayacakmı. birde sensör sorunu bende de var. kulağıma telefonu koyuyorum parlaklığı full açıyo ayarlara giriyo bazen uçak modunu aktif ediyo konuşmam yarım kalıyo. ve konuşurken telefonum zırt pırt kesiliyo kendi kendine görüşme sonlandırıyor.

    şimdi diyeceksinizki 6 aydır telefonu kullanıyosun serviseniye gitmedin ve hala sıkıntılar devam ettiği halde. ya uygun fırsatım olmadı yada olduğunda iş yorgunluğu sebebiyle gidemedim.

    biraz uzun oldu gibi ama şimdi sorum sizlere bu sıkıntılar düzelirmi servise giderse yoksa direk değişim mi isteyeyim ? yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor
    Telefon görüşmesi yaparken kapanma,beklemeye alma vs gibi can sıkıcı durumlar bendede oluyor çare olarak aramayı yapar yapmaz güç tuşuna basıp ekranı kilitliyorum ancak o zaman tel iyice yanağıma yaklaştırıp rahatça konuşabiliyorum.
    Gps de takılmalar ve sürekli uydu kaybetme sorunu bendede var.
    İdare etsin diye aldım idare ediyor şimdilik ama en temel özelliklerde ortaya çıkan bu sorunlar can sıkıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 16 Mayıs 2018; 14:51:56 >




  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    ya oyle bir oluyor ki bazen bilmedigiin bir yere gidiyosun yada birsey oluyor navi aciyosun fakat oracikta micip kaliyosun cunku gps calismiyor. bende telefonu idare etsin diye aldim. idare ediyor hatta telefondan memnunum. fakat şu ufak tefek sikintilarda duzelirse gercekten guzel telefon. kamerasi haric tabi. kamera icinde zaten fotoğraf makinem var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.burockikibin

    Bende GPS sorunu yok. Tum guncellemeleri indirmistim. Hem google hem yandex sorunsuz calisiyor. Sadece harita goruntusunu yaklastirip yonelim almak icin ilk hareket miktari eski samsungumdan uzun suruyor. Ama ardindan sorun kalmiyor gayet iyi calisiyor.
    Gps sorunum yok demistim ancak bir sure sonra basladi. Gps kendini konumlandiramiyor. Ekteki resimdeki gibi kusbakisi oyle kaliyor. Orada miyim burada miyim diye arayip duruyor. Konumlanmasi 5 dk civari suruyor bu da tabi yolu bilmiyorsaniz o zamana kadar sans eseri gitmek gibi oluyor.



    Bu sorun nedeniyle 1.5 ay once servise goturdum. Gps bulteni yuklediler telefonu fabrika ayarlarina dondurduler tabi.



    O an duzeldi. Sorunsuz calisti. Ancak 1 hafta sonra tekrar bozulmaya basladi. Artik sikayetvar'a da yazdim iade yada cihaz degisikligi istedim. Bariz genel sorun var gpslerde.



    Guvenussu de bize bu konuyla ilgili sikayet pek gelmedi vs dedi ama internetteki sikayetler ortada.



    Ben bilerek gpsi surekli aciyorum kontrol etmek icin. Aracin arka koltugunda sinyal kayboluyor sirketin servisinde sinyal alamiyor illa on camda olacak o da bir sure (5-6 km) gittikten sonra. Baska hicbir telefonumda bunlar olmadi kac seneliklerde bile. 2013 yilinin samsung galaxy megasinin gps'i hala cok iyi.



    Ayni anda iki kiai gpsi aciyoruz digeri cat goruyor bendeki yok gormuyor. Gorse de mesela bir viyaduk kavsakta 50m'lik batti ciktiya girdini orda tekrar sinyaal gidiyor tekrar kendini toplayamiyor. Diger gpsler bunu hic yapmadi. Arabanin kendi gpsi var o da yapmiyor.



    Bu telefonda genel bir sorun. İnsanlarin gps'i belki de pek kullanmamis olmasi sorunsuz yapmiyor. Kullanmayanlar sıklıkla kullandiklarinda fark edecekler.





    ★ Vestel Venus Z10 Kullanıcıları Kulübü ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.burockikibin -- 19 Mayıs 2018; 13:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam sadece gps den 1 kez götürdüm anında değişim çıktı. Ama yeni gelen telefon da aynı. Yani sanmıyorum düzeleceğini. Yeni gelen telefonu da okul yüzünden götüremedim. Ha gerçi yine de değişse benim pek ümidim yok. İçini açıp alıcıyla oynasak belki hepsinde temassızlık vardır bilmiyorum. Gps si çalışmayan telefon mu olur allah aşkına. Çok sıkıntı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkias

    Hocam sadece gps den 1 kez götürdüm anında değişim çıktı. Ama yeni gelen telefon da aynı. Yani sanmıyorum düzeleceğini. Yeni gelen telefonu da okul yüzünden götüremedim. Ha gerçi yine de değişse benim pek ümidim yok. İçini açıp alıcıyla oynasak belki hepsinde temassızlık vardır bilmiyorum. Gps si çalışmayan telefon mu olur allah aşkına. Çok sıkıntı
    Bu konuda zaten hem musteri hizmetleri gps ile ilgili boyle genel bir sorun yok diyor bir yandan da sweviste gps bulteni yukleniyor. Madem genel olarak sorunsuzdu neden service bulletin yayinlamak durumunda kaldilar ?



    Sacma bir yaklasim. Umarim sizin basiniza geldigi gibi degisim olursa duzelmeme gibi bir durum olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 1079 liraya satılıyor almaya niyetlendim GPS problemleri çıkmış çözümü kesin yok mu arkadaşlar.
  • bugün telefonu zorlu center güvenüssünden garantiye yolladım. şikayetleride gps,sensör problemi, aramalarda sesin geç gelmesi ( telefon açıldıktan 5-6sn sonra ses geliyo) ,hoparlörden sesin az gelmesi son bikaç gündür şarj problemide oldu. bu şikayetlerle verdim servise gitmesi için. çocuğa sordum değişim olurmu diye olmaz dedi neden dedim garantisi var hala 6 ayı geçmişse biraz zor dedi. varmı böyle birşey ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghstrdr -- 24 Mayıs 2018; 2:38:26 >
  • Arkadaşlar şu an kullanmakta oldugunuz android sürümünüz nedir? kendi yüklediğiniz değil vestel'in gönderdiği bir güncelleme mevcut mu?

    5.5x aldım 1 tane bile güncelleme almadı sonra şikayet var'a yazdım değişim yaptılar 150 lira üste verdim 5570 gönderdiler ama bu model'de 1 tane bile güncelleme almadı.

    Yani diyeceğim vestel aldıgınızda hangi sürümde ise o sürümde kalıyor ya da sadece 1 sefer güncelleme alıyor.
  • Zamanında bu telefonu alacaktım ama şimdi iyiki almamışım diyorum
    bu kadar sorunlu bir telefon sanırım bir tek LG 'de var
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Sorun görmemişsiniz hocam general Mobile Sony ve LG'nin forumlarıni gezin bi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Ve hocam burası kullanıcı konusu buraya yazmanızın amacı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eveeeettt telefonum bugün servisten geldi. şikayetlerim yapılmış çalışır durumda telefonumu gönderdikleri bir kağıtta yapılan işlemler yazılarak not düşülmüş. yalnız gel gelelim benim sağlam olarak gönderdiğim telefon bana sağ alt köşesinde kırık/çatlak ile beraber geri geldi. kargo elemenının yanında açtım telefonu ve kırık olduğunu tespit ettik beraber. tutanak tuttuk ve tekrar geri gönderdim telefonu. değişimini istedim. bakalım ne olacak. birde capcanlı dan müşteri hizmetlerine yazdım konuyu.

    müşteri hizmetlerine direk ulaşacağımız bizzat konuşabileceğimiz telefon numarası yokmu?

    0850 222 41 23 numaralı telefon numarasından müşteri hizmetlerine ulaşım yok.
  • Telefonu Isınma, Batarya, Geri Tuşunun arada çalışmaması Ve Gps Sorunundan Servise Verdim Değişim Olurmu Sizce ?
  • bthnbgc kullanıcısına yanıt
    yeni verseler bile aynı sorunlar yine olur bidaha vestel alacağımı sanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar uygulama gizleme şansımız var mı? samsung'ta yapıyordum ama bulamadım bunda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.