Şimdi Ara

Vestel Venus V3 5010 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Forumdaşlar,

    Venus V3 5010 modeli hakkında bilgi ve yorumlarınıza başvurmak istiyorum. Bir tane anneme ve bir tane de babama telefon almayı düşünüyorum. Elimdeki bütçeye göre bulabildiğim en iyi teknik verilere sahip 4.5 g'li telefon bu diyebilirim.

    Aslında ne teknik özellikleri ne de 4.5 g birinci tercih kriterim değil. Öncelikle kaliteli ve uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Sonra da batarya kullanım süresi uzun olursa özellikle annem için çok daha iyi olacak. Şu an Nokia c5'i var ve 10 günde 1 anca şarj ediyor sanıyorum. Bende HTC Desire 310 var ve çok telefonla uğraşmayan biri olarak 3-4 günde bir şarj ediyorum. 5010 da buna benzer bir kullanım süresi sunar mı sizce?

    Alternatif benzer fiyatlardaki telefon tavsiyelerinizi de alabilirim.

    Son olarak mağazalarda 599 lira olan bu ürünü internette bazı satıcılar niçin 470 gibi fiyatlara satıyor? Ayıplı ürün gelme ihtimali nedir?

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 26 Mart 2017; 21:17:32 >







  • Bütçende sıfır telefon düşünüyorsan alternatifi yok gibi denebilir hepsiburada da 460 gibi bir fiyatı var. Batarya konusu ve teknik konularda tamamen giriş seviyesi bir cihaz. Alırken dikkat etmen gereken husus ram miktarının kaç olduğu çünkü yanılmıyorsam 2 ve 1 GB ramli modelleri vardı bu modelin.

    Hepsiburada dan alabilirsin problem olmaz zaten hepsi Vestel garantilidir.


    600 ün biraz üstüne çıkarım dersen Lenovo k5 veya Vestel V3 5070 seni daha mutlu edecektir. Dahili hafıza bence 16 dan az olmamalı artık zaten 4-5 gb si direkt sisteme gidiyor.
    Batarya konusunda bunlar güncel akıllı telefonlara giriş seviyesi cihazlar bataryalarıda ona göre sonuçta hiç kullanmasan bile 2 gün çıkarırsın anca. Günlük kullanımda 1 gün götürür seni.

    Bu telefonların hepsinde 4G var. Eğer ki söylediğin gibi uzun ömürlü bir kullanım arıyorsan en az 16 gb dahili hafızası olan 2 gb ram li modellere bakmalısın. Lenovo K5 ve V3 5070 in işlemcileride 5010 a göre üstün. Ama herşey bütçe ile alakalı parana göre kararını ver. Uzun ömür bakımından 5010 seni üzebilir.
    Ancak v3 5010 anne baba telefonu olarak işini layığı ile yerine getirir, kronik bir problem yoksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 28 Mart 2017; 12:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rami bilerek 1 gb seçtim. Şarjı daha çok gitsin diye. Annem ve babamın çok ihtiyacı olacağını sanmıyorum. Hafıza da yine 8 gb olması şarj açısından daha iyi olabilir diye düşündüm. Gerçi ne kadar dolu olduğuna bağlı herhalde. Öyle çok fazla uygulama vs. kullanmayacaklar . Belki resim ve müzik için hafıza lazım olabilir onu da hafıza kartı desteği olduğu için çok önemsemedim.

    K5 benim de hoşuma gidiyor. Ama bütçeyi o kadar açmak istemiyorum şu an.

    İşlemci, ekran, ram, kamera vs. özellikleri gayet yeterli. Şu an en büyük soru işareti telefon ömrü. Çok yüklenilmeyeceği için uzun süre kullanılabileceğini umuyorum. 2250 mah batarya da rahet ettirmeli. Desire 310'da 2000 mah batraya var. 850 saat bekleme süresi vardı teknik bilgilerinde. 5010 da 500 saat olsun. En az 2-3 gün götürmeli annemi.
  • Aslında ram 1 olunca veya hafıza 8 olunca daha az şarj tüketiyor diye bir olay yok. Telefon kullanım miktarına kadar tüketir Arabalar gibi düşünme 1.7 cc bu çok yakar diye bir olay yok. Şarjı en çok yiyen ekrandır , senin söylediğine ekran örnek gösterilebilir çözünürlüğü düşük modeller seçersen doğal olarak daha az şarj kullanır. İşlemcinede arkada ne kadar çok uygulama açıksa , onun dışında efendime söyleyeyim Wifi 4g gibi şeyler şarjı yer. Donanımsal bir şarj yeme olayı günümüzde ekran dışında dikkate alınmaz.

    1 GB ram kaçınılmaz olarak telefonda donma kasma yapacaktır, buna hiç kuşku yok. Zaman içinde daha fark edilir hale gelecektir ama Anne Baban için alıyorsan sen bilirsin birşey diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun derim tüm serilerinden,servise çok cihaz alıyoruz.Servise göndermesi geri dönmesi bir dert.
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    Ram'i 1 gb olan cihazı kesinlikle almayın. Cihaz donar, takılır kalır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgiler için sağolun arkadaşlar. Sonradan 1 gb ram bana da düşük geldi. Her ne kadar kullanıcılar telefonu çok yormayacaksa da. Şu an beklemedeyim, kolay karar veren biri değilim zaten. Leptobumu 4-5 ayda almıştım. Acelesi de yok. 16 gb hafıza ve 2 gb ram li modellere öncelik vermeye çalışacağım. Biraz da fiyatlar düşer belki diye bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LanManiaX

    Uzak durun derim tüm serilerinden,servise çok cihaz alıyoruz.Servise göndermesi geri dönmesi bir dert.

    Hocam arkadaşım aldı sende al diyor ne arızalar var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullqnmadığın uygulamaları devre dışı bırakırsan 3-4 gün gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    eğer güncel android sürümü olmasa da olur, telefon stabil çalışsın yeterli diyorsan, android 5.1 ile stabil çalışan

    neffos C5 serisini öneririm gercekten sağlam ve şık fiyat/performans cihazlaridir.



    C5 = 490-500 lira

    C5 Max = 590-600 lira araliginda bulunabiliyor.



    her iki modelde de 16gb hafiza ve 2gb ram var.



    siyah renk daha şık duruyor, bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Nisan 2017; 4:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.