Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.805
Cevap
72
Favori
207.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EARNEST60 E kullanıcısına yanıt
    Televizyonun arızalı
    Trt 4K nın frekansı değişti, yenisi uydu forumunda var, bulamazsan akşam eve geçince bakar buraya yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 48ua9300 modelini dün sipariş verdiğimi söylemiştim. açıkcası bu tv yi daha önce hiç görmemiştim. bu forumdan araştırarak aldım. dün akşam tesadüf gittiğim yapı markette 4-5 tv modeli vardı ve biride 48ua9300 tü. ilk orada gördüm ancak görüntüsü diğerlerine göre daha donuk ve puslu gibiydi. renkler çok soluk sisli gibiydi. karşılaştırdığım diğer tv ler yine vestelin 42 inc olan bi modeli ve sunny marka bi kaç model. acaba bu tv nin ayarlarıyla alakalı bir durum mudur merak ettim.
  • fatih_ogu F kullanıcısına yanıt
    HOCAM TELEVİZYONUN RENK AYARLARINI YAPTIKTAN SONRA KARAR VER. HERKESİN KULLANDIĞI AYARLAR FARKLI. FORUMDA İNSANLARIN YÜZÜ BEYAZ RENKLER CANLI DEĞİL DİYE YAZIYORDU BEN AYARLARI YAPINCA SAMSUNG TABLETİMDEKİ (1080P) RENKLERİNDEN DAHA CANLI RENKLER ELDE ETTİM. TRT 4K DAKİ RENKLER DAHA DA GÜZEL..
  • Arkadaşlar TRT 4k nın yeni frekansı
    TRT ULTRA HD TV
    12615 H - Yatay Batı 12500 3/4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfu_kartal -- 28 Temmuz 2016; 18:11:57 >
  • FORUMDA UA 9400 MODELİNİ KULLANAN ARKADAŞLAR mb100_swprofile VEYA mb120_swprofile DOSYALARINI BANA E MAİL ATABİLİRLERMİ?
  • Arkadaşlar az önce TV'de dikine bir çizgi belirdi. Panel arızası nedeniyle değiştirilen tv'nin, 6 ay sonra tekrar benzer şekilde panel arızası vermesi ciddi ciddi keyfimi kaçırdı. Bakalım servisin tutumu nasıl olacak...

    Hayır tv'yi de övdük ettik o kadar, akşamına çıkmadan arızalandı. Hey allahım.
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    HOCAM GEÇMİŞ OLSUN...ELEKTRONİK ŞANS İŞİ HEMEN SERVİSİ ARAYIN GELSİN. ARIZALI ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRSİNLER.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfu_kartal -- 29 Temmuz 2016; 23:24:36 >
  • zulfu_kartal Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

    Orası öyle tabi. Direkt değişim talebiyle başvuracağım, bakalım servisin ve Vestel'in tavrı nasıl olacak.

    Gelişmeleri buradan yazacağım. Almayı düşünenler için yararlı olacağı görüşündeyim.
  • Merhabalar bende uzun piyasa araştırmasından sonra 55ua9300 aldım n11 den 2899 tlye vestel bayide 3400 TL civariydi kutudan air mause kumanda 4 adet 3d gözlük 2 adet çifte ekran gözlüğü çıktı gelelim TV deneyimime gerçekten f/p ürünü çok beğendim smart özellikleri biraz daha gelişirse çok güzel olur web tarayıci da takılmalar çok TV yede ara sıra reset artırıyor hatta , uygulamalarda çok problem yok ama IPTV olsun isterdim diğer yabancı markalarda var çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahildeki kral kullanıcısına yanıt
    slm hocam önce hayırlı uğurlu olsun. bende 48 ua 9300 modelini alalı yaklaşık iki hafta oldu. Bende reset atma olayı yok TV nin anakart modeline bakın benim anakart mb120. Ben TV den memnun kaldım umarım sizde kalırsınız....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahildeki kral

    Merhabalar bende uzun piyasa araştırmasından sonra 55ua9300 aldım n11 den 2899 tlye vestel bayide 3400 TL civariydi kutudan air mause kumanda 4 adet 3d gözlük 2 adet çifte ekran gözlüğü çıktı gelelim TV deneyimime gerçekten f/p ürünü çok beğendim smart özellikleri biraz daha gelişirse çok güzel olur web tarayıci da takılmalar çok TV yede ara sıra reset artırıyor hatta , uygulamalarda çok problem yok ama IPTV olsun isterdim diğer yabancı markalarda var çünkü.

    Öncelikle TV'niz hayırlı olsun.

    4 adet 3D gözlük, ayrıca 2 adet de çifte ekran gözlüğü yazmışsınız. Toplamda 6 adet gözlük mü geldi yani? Ayrıca çifte ekran seçeneği aktif miydi, kontrol etme şansınız oldu mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

    Arkadaşlar az önce TV'de dikine bir çizgi belirdi. Panel arızası nedeniyle değiştirilen tv'nin, 6 ay sonra tekrar benzer şekilde panel arızası vermesi ciddi ciddi keyfimi kaçırdı. Bakalım servisin tutumu nasıl olacak...

    Hayır tv'yi de övdük ettik o kadar, akşamına çıkmadan arızalandı. Hey allahım.

    Servis az önce geldi, tv'yi kontrol etti. Bu tip panel arızaları genelde ekranın alt kısmındaki çerçeve açıklıklarından giren sıvı yüzünden oluyormuş. Aksi gibi 3 ay kadar önce, annem ayran kapağı açarken tv'nin sağ alt köşesine (ayak, çerçeve bölgesine) bi'kaç damla ayran sıçratmıştı. Anında silmiştik tabi.

    Şimdi bu sebepten bu tv bozulduysa, başlarım öyle işe! Acayip sinirim bozuldu şu an, servisten gelecek cevabı bekliyorum bakalım.

    Aklıma takılan bir kaç soru var. Diyelim ki ayran sıçradığında ekranın alt kısmındaki açıklıktan aşağı sızdı ve panelin bozulmasına neden oldu;

    Bu sıvıların sızdığı panel açıklıkları bu tv'de neden var? Kapalı olması gereken yeri delik gibi açık bırakıp, sıvı girince de kullanıcı hatası demek kadar aptalca bir şey olabilir mi? Kaldı ki bu bir tasarım özelliği falan değil; bir tv'de çok olan, aynı model bir diğerinde az olan açık seçik bir üretim hatası. (İlk aldığım modelde oraya başparmağım giriyordu mesela, bunda ise nispeten azdı) Biz bu tv'leri poşetin içine mi koyup izleyeceğiz?

    2- Bu dediğim sıçrama olayı en az 3 ay önce oldu. O zamandan beri küçücük bir sıkıntı da olmadı. (ki beklenen de bu zaten) Zaten sıçrayan 3-5 damla bir şey. Onun da %90'ı alt ayağa ve tv sehpasının üzerine gelmiş. Yine diyorum; biz bu tv'leri poşetin içine mi koyup izleyeceğiz?

    Umarım ben gereksiz evham yapıyorumdur. Bu olay üzerimize kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 30 Temmuz 2016; 12:38:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih_ogu

    merhaba 48ua9300 modelini dün sipariş verdiğimi söylemiştim. açıkcası bu tv yi daha önce hiç görmemiştim. bu forumdan araştırarak aldım. dün akşam tesadüf gittiğim yapı markette 4-5 tv modeli vardı ve biride 48ua9300 tü. ilk orada gördüm ancak görüntüsü diğerlerine göre daha donuk ve puslu gibiydi. renkler çok soluk sisli gibiydi. karşılaştırdığım diğer tv ler yine vestelin 42 inc olan bi modeli ve sunny marka bi kaç model. acaba bu tv nin ayarlarıyla alakalı bir durum mudur merak ettim.

    televizyonunuz hayirli olsun. oncelikle yapacaginiz ekran ayarlarindan girip gelismis ayarlardan gurultu azaltmayi kapatin. keskinlik ayarlarinida zevkinize gore artirin puslu goruntu gidiyor.. daha onceki sayfalarda ekran ayar degerlerini paylasmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Hocam gereksiz yere evham yapmayın. Eğer alt kısımdan sıvı girmesi ile oluyorsa Mersin , Adana, Antalya gibi nem oranı yüksek olan yerlerdeki kişiler ne yapacak?? mutlaka o kısım da nem oluşacak o zaman bütün televizyonlar bozulacak.
  • zulfu_kartal Z kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam, gelecek cevaba göre hareket edeceğim artık.
  • FORUMDA UA 9400 MODELİNİ KULLANAN ARKADAŞLAR mb100_swprofile VEYA mb120_swprofile DOSYALARINI BANA E MAİL ATABİLİRLERMİ?
  • Vestel hiç düşünmesem de bu model ilgimi çekti.

    Renk kalitesi Sony gibi neredeyse. 4k ve 3d'de var, ve 48 inch. Kararsız kaldım.

    Sony 43w805c mi Vestel 48UA9300? Ne dersiniz? Tv izlemeyeceğim, sırf film maç. İzleme mesafem 2,8m. 4k'da çok fark olacağını düşünmüyorum.
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    HOCAM
    BEN VESTEL 48 UA 9300 ALDIM.
    OLDUKÇA MEMNUN KALDIM BENİM TV MİN ANAKARTI MB 120 OLANI.
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

    vestel UA9400 tv me 5.1 ses sistemi takmak istiyorum.

    Tüm hoperlör kabloları dvd player de toplanmakta.

    Disk yada usb taktığımda ses alabiliyorum. Ama tv nin sesini alamadım bir türlü.

    HDMI ve kompozit çıkışlardan deniyorum, olmuyor.

    TV de farklı bir ayar yapmam mı gerek acaba ?
  • zulfu_kartal Z kullanıcısına yanıt
    Mail adresin...?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.