Şimdi Ara

Vestel SLIM 10 Hoparlör Sistemi Kullananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ses sistemini almak istiyorum, ama deneme şansım malesef yok. Bunu kullanan birisi varsa yorum yapabilir mi?
    Çok teşekkür ederim...

Özellikleri :

Uzaktan kumanda : Evet
    Subwoofer : 100W
    Ön hoparlörler : 2x50W
    Arka hoparlörler : 2x50W
    Merkez hoparlör : 50W
    Boyut (Subwoofer) (YÜKxGENxDER) : 390x270x363 mm
    Boyut (Ön Hoparlörler) (YÜKxGENxDER) : 1108x168x61 mm
    Boyut (Arka hoparlörler) (YÜKxGENXDER) : 520x168x61 mm
    Boyut (Merkez hoparlör) (YÜKxGENxDER) : 168x520x60 mm

Slim 10 ev sinema sistemleri, 50 Watt çevresel hoparlörler ve 100 Watt subwoofer olmak üzere toplam 350 Watt ses çıkış gücüne sahip. DVD oynatıcılara ve uydu alıcılarına kolayca bağlanan Slim 10 ses sistemi, uydu alıcısından alınan ses için sanal surround sistemine de sahip. Böylece ses kaynağı çevresel ses özelliğine sahip olmasa bile, sesin sizi sardığını hissedebiliyorsunuz.
    Kaynak:
    www.hurriyet.com.tr
    Vestel’in yeni ses sistemi evinizi sinemaya çeviriyor
    http://www.hurriyet.com.tr/e-yasam/6323372.asp?m=1

Fiyatı : 348.80 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 18 Nisan 2007; 18:50:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel SLIM 10 Hoparlör Sistemi: Kullanıcı Deneyimleri

Vestel SLIM 10 Sub Home Kullanım Kılavuzunu inceleyen kullanıcılar, kurulum ve kullanım kolaylığına dikkat çekiyorlar. Vestel SLIM 10 Sub'ın kurulumu, sade tasarımı sayesinde zahmetsiz bir süreç olarak biliniyor.

Vestel Slim 10 Sub Home Theater System'in sunduğu güçlü bass performansı, film ve müzik deneyimlerine derinlik katıyor. Kullanıcılar, sistemin kompakt boyutuna rağmen etkileyici ses kalitesine sahip olduğunu ifade ediyorlar.

Vestel Slim 10 Ses Sistemi'nin ergonomik kumandası, rahat kullanım sağlıyor. Kullanıcılar, kumandanın temel işlevlerin yanı sıra ek özelliklere de erişim imkanı sunmasından memnunlar.

Genel olarak, Vestel SLIM 10 hoparlör sistemi, kullanıcılar arasında olumlu yorumlar alıyor. Kullanım kolaylığı, güçlü bass performansı ve şık tasarımıyla, hem ev sineması hem de müzik dinleme keyfi için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar, beni yönlendirecek kimseler yok mu?
    Çok rica ediyorum, en azından bir yorum!
    Grafiker
  • Yaa aslında ben de philips istiyorum ama, philipsler hep dvd ile birlikte. Yani benim dvd'im var. Yalnızca hoparlör seti almak istiyorum...
    Matematikçi, karanlık bir odada, orada olmayan siyah bir kediyi arayan kör bir insana benzer.
  • Arkadaşlar, lütfen bir de bu soruma cevap verin. Ben bu hoparlörleri anfi olmadan kullanabilir miyim? DVD player'ın 5.1 çıkışı var...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben kullnıyorum bu sistemi gayet güzel bir sistem eaktif subwoofer var yani kendisinde anfi hertürlü aletle çalıstra bılırsın...
    2ch de bile 5.1 calıstıra bılıyor fakat fılımlerdekı gercek bes artı bırı dınlemen ıcın 5.1 baglantı yapman lazım dvd playeranın 5.1 analog cıkıs olması lazım coaxial baglanı yok sistemde yenı dvd payerler da artık sadece coaxial ses cıkıs vede stereo cıks var alıran pısman olmassın...
    bende saba marka dvd player var..şu sd kart,usb olan modelden..benim sorum şu..bu sistem benim de çok hoşuma gidiyor ve en kısa zamanda almayı düşünüyorum.fakat bende ki saba marka dvd playerle uyumu nasıl olur acaba..filimlerdeki gerçek 5.1 i duyabilirmiyim..benim kafam karıştı.. yardımcı olursan çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar birde vestel slim 10 hoparlör sisteminde dts özelliği var mı?bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • analog bir set oldugu için DTS olmaz.

dts çözücülü ve 5+1 analog çıkışlı bir DVD player ın varsa bu hoparlor setine baglayarak dts efektlerini dinleyeblirsin.
  • bende şu an aşağıda özellikleri yazılı dvd player var..dts efektlerini dinleyebilmem için yeterli mi..vestel slim 10 hoparlör seti ile ile bu özelliklerdeki dvd player bana ses konusunda sıkıntı yaratır mı acaba..amacım ilk etapta ses..seste sıkıntı yaşanmazsa benim için sorun kalmayacak..ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..yorumunuzu bekliyorum..

MPEG4 Oynatma (Divx , Xvid)
    Firmware güncelleme (Divx)
    DIVX / DVD / VCD / SVCD / CD / MP3 / CD-R / CD-RW / PICTURE CD / DVD+/-R/RW oynatabilme
    3in1 Kart Okuyucu (SD,MMC & MS PRO) & USB girişi
    JPEG resim dosyalarını okuyabilme ve zoom fonksiyonu
    Dolby Pro-Logic
    Dolby Digital Çıkış
    Dolby Digital / DTS 5.1 Çıkış
    Progressive Scan özelliği
    Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği
    Türkçe menü
    Oynatılan diskin desteklemesi durumunda kamera açısını değiştirebilme
    3D Surround Menüsü
    Uzaktan Kumanda
    Şifreli koruma (çocuk kilidi)
    VFD ekran
    CD içindeki klasörleri görebilme ve klasör sistemini kullanarak parça seçme
    Tekrarlama fonksiyonu
    Diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadan başlayabilme
    Zaman araştırması fonksiyonu ile disk üzerinde belirli bir kısmı araştırabilme
    Program fonksiyonu
    PAL/MULTI/NTSC sistemlerine uyumluluk
    500 TV satırından fazla yatay çözünürlük
    Normal ekran ve geniş ekran seçimi
    Ekran Koruyucu
    Digital optik ses çıkışı
    A/V Scart
    Komponent / Koaksiyel / S-Video / Kompozit video çıkışı
    100-250V AC / 50-60 Hz

• yazılanlarda 5+1 analog çıkış gözükmüyor ama yinede olabilir. Cihazın arka kısmının resmini çekip koyarsan emin olabiliriz.
    bırde 5.1 baglantıda cok daha guzel ve temız ses alabılrsınız
    3 farklı gırıse sahıb 2 adet stereo sag sol gırıs var kumandadan aux ve cd olark degıstıre bılıyorsunuz bu gırslerdede anfısı butnkolonlara sesı boluyor ve dusgun ses kalıtesı alıyorsunuz...
    bırde5.1 bır gırıs var ıste onuda dvd secenegını secerek aktıf hagle getırıyosunuz
    yardımcı olabılırsem sevınırım ıyı gunler.......
  • SENİN SORUNA CEVAP VEREN OLMAMIŞ. AKTİF SUBWOFER İÇİNDE ANFİSİ BULUNAN SUBWOFER ANLAMINDADIR. PASİF DE İSE ANFİ HARİCİDİR YANİ DIŞARIDAN BİR KAYNAĞA BAĞLANIR. ARALARINDA Kİ FARK BU.
  • topic açılalı uzun zaman olmuş gerçi ama bir şekilde burayı görenleriniz olursa diye söylüyorum kesinlikle almayın. Alırsanız paranız çöpe gitmiştir. 5.1 analog girişi kadar komedi bir bağlantı şekli yok.. AUX a bağlayabiliyorsunuz o zamanda tüm hoparlörlerden aynı anda ses alabiliyorsunuz.. 5 i bir arada gibi bir ses sistemi oluyor.. heheheheh.
  • vestel slim 10 bende de var 5+1 olarak bagladıgımda ses alamıyorum ne yapmalıyım ?.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.