Şimdi Ara

VESTEL QLED TV - ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tugtim kullanıcısına yanıt

    Televizyonu bir kaç gündür kullanıyorum. Görüntüler çok iyi arayüz baya akıcı. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Siyahlarda herhangi bir bulutlanma vs yok. Büyüklüğü ise 3 metreden izlemek için ideal boyutlarda. Servis bir sonraki gün 6 dan sonra çalışmamalarına rağmen rica ettiğim için gelip kurdu. Bir aksilik yada keşkem olmadı televizyon ile alakalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran modları var spor, doğal, sinema vb... onlarda dediğiniz MMEC ayarları değişiyor zaten. Ama pek bir değişim olmadı bana göre.

  • autoshow A kullanıcısına yanıt

    değişmiyor doğal, sinema,spor mesela mmec açıksa hiç birinde kapanmaz... mmec başlı başına 1 2 off alternatifi ile neye ayarlarsan sabit kalıyor zannedersem tüm modlarda

  • proffesor kullanıcısına yanıt
    Hocam mümkünse karanlık ortamda siyah yoğunluklu bi görüntü açıp fotoğrafını atabilir misiniz, siyah başarımını merak ediyorum.Malum tv’ler mağazada karanlıkta görme şansımız yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karanlık görüntü nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.0V6 kullanıcısına yanıt

    Hocam 50 inc olan va panellisini aldim, tvden memnunum menu vesaire digerlerini hic aratmiyor hatta daha hizli stabil geldi bana.


    Siyahlar benim icin cok onemli, 55 inci ips oldugu icin siyahlari daha kotudur diye almadim ama bu da karanlikta samsunglar gibi simsiyah degil, arka aydinlatma belli oluyor haliyle. Tabi siyahlar 55 inçden daha basarilidir onu bilemem.


    Bluetooth ile cihaz baglaniyor fakat benim kulakligi tanimadi. Ses/ etkin cihazlar/ bul'a girerseniz cihaz baglayabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark1508 D kullanıcısına yanıt

    Upscaling olarka Super Resolution var demissiniz, super resolution ayarlarda mevcut mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet upscaling de bayağı iyi resolution yapabiliyor

  • proffesor kullanıcısına yanıt

    ayarlarda oyle bir sey goremedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, VA panelli 50Q9900 tvmi ufak bir panel hatasi sebebiyle fark odeyip IPS panelli 55Q9900 ile degistirdim. Ultra HD yayinlari dikkate alarak soyle bir cikarimda bulunabilirim, 


    *Yan acilarda ekran solmasi sebebiyle VA panelden IPS panele gecmeyi gerektirecek kadar cok ciddi bir fark yok diye dusunuyorum, IPSde de hafif bir kararma oluyor zaten, digerinde de hafif bir solma. 

    * Siyahlardan dolayi da IPSden VA panele gecmeyi gerektirecek kadar bir fark yok, arka aydinlatma ikisinde de belli oluyor, VA panellerin siyahlari samsunglar gibi degil haliyle.


    * IPS olan yumusak dogal bir goruntu sunuyor, VA olan daha kontrast ve zıt renkler sunuyor. Detayli renk ayarlari oldugu icin kendi zevkinize gore uygun bir goruntu yakalayabilirsiniz. Ikisi de basarili bence. 

    * Gun isiginda ips panelin gorunurlugu daha iyi geldi bana ama farkli zamanlarda denedigim icin farkli hava sartlarindan kaynaklaniyor olabilir. 


    TV'den servisten markadan genel olarak gayet memnun kaldim, keske diyecegimi hic zannetmiyorum. Ufak tefek yazilim hatalari olsa da menu guzel stabil rahat. Servis ornek bir servis, sirf servisten dolayi bile vestel tercih edilebilir. 


    Olumsuz olarak soyleyebilecegim sey,

    * Koskoca tvlere neden eko sensör koymazlar anlamis degilim. Ekonomiden ziyade gozumuz kor olmasin diye her aksam parlaklik ayarini kismak biraz ilkel geliyor. En azindan otomatik saat ayari olsa, ayarlayabildigimiz belli bir saatten sonra parlaklik otomatik dusse vesaire.. basit bir yazilimla halledilebilir bir sey. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hftblgc -- 3 Mart 2022; 19:37:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neyi baglayamadınız blueetoothdan? bEN UFAK BİR KLAVYE MOUSE SETİ VAR ONU BAGLADIM GAYET iyi çalışıyordu

  • Bluetooth baglantilarini yapabildim, iki tarafli baglanti yapilabiliyor gayet guzel. Uygulamalarda parlaklik ayari degisiyor, kisiktayken en parlaga geciyor vesaire, bu tur yazilimsal hatalari gidermeleri lazim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi hafta sonları herkese , Bende yeni vestel 55q9900 aldım ama, Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bir ses sorunu biraz canımı sıktı, bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde (1/6arası çok belli) baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ...    Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor, ya da izleniyor, değişim mi oluyor, onarım mı olur, çok can sıkıcı bir durum? Yardımcı olursanız çok sevinirim 





  • Ses ayarlarından olabilir... 5 6 tane ses ayarı var ... ONLARI mutlaka kontrol et...


    bazılarını ben kapatıyorum gerek yok.. Zaten 10un üstüne çıkamıyosun çok güçlü bir ses var

  • 55Q9900 sipariş ettim umarım üzmez

  • Hayırlı olsun. İlk izlenimleriniz bizler için önemli. Bir süre kullanımdan sonra, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kenanbarak K kullanıcısına yanıt
    Pardon 43Q9900 olacak. Gelince yazarım hocam çok beklentim yok cihazdan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vestel 65qled 9900 TV aldım. yorumlarda Ayarlardan pixellence proyu açınca görüntü çağ atlıyor resmen denilmiş ama ben ayarlarda göremedim. Ayrıca Super resulotion diye görüntüleri 4k ya çevirme özelliğinde bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugünler de benimde radarıma bu Qled Tv girdi. Yeni ev kuracağım için hatta 55Q9900 ve 65Q9900 olarak iki adet almak istiyorum 65Q9900 sürekli kullanılacak olarak düşünebiliriz. Panel olarak IPS olan versiyonu tercih etmek istiyorum ama bunu satın alırken talep edebiliyormuyuz ? Ve birde bu güne kadar hep LG kullandım en son aile evime aldığım cihaz nanocell olarak geçen sanırım direct led olan bir tv idi sizce görüntü vesaire konularda sorun yaşarmıyım? Geçen hafta mağazaya gidip VA ve IPS olarak 2 çeşit olduğunu bahsettiğimde bilgilerinin olmadığını fabrikadan tek seri geldiğini söylediler sanırım bilgileri yok bu konuda. Ve birde sizde sürekli kullanılmayaca sadece misafir geldiğinde açılacak olanı daha uygun fiyatlı farklı bir tv olarak mı alsam sizce ? Mesela ONVO OV65351 gibi ? Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purelyfe -- 13 Haziran 2022; 15:16:23 >
  • Arkadaşlar 50 inchler ips mi va mı yoksa ikisi de olabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.