Şimdi Ara

VESTEL Çekirdek Yazılım Konusu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.115
Cevap
77
Favori
336.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzumye

    yeni yazılımda degişiklk yapma dts aktif etme gibi özellikler daha önceden yapılmışsa yeni yazılım atıldıgında bozulma olmuyor ama başka degişiklik yapmak istendiginde usb operationdan profile dosyası usbye gelmiyor bilginize arkadaşlar

    Alıntıları Göster
    ben yükleyemedim bunu 48inç vestelua9300 mb120 panelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcos

    ben yükleyemedim bunu 48inç vestelua9300 mb120 panelim

    Alıntıları Göster
    mb 120 2.29olan yazılımı yukle fat32formatla usbyi hiç klasöör dosyası olusturmadan çıplak olarak dosyayı usbye at kumandadan menü+1505 tuşla çıkan ekrana evet bekle mavi ısık yanıp söner vestel logosu çıkar işlem tamam.usbye atarken başka bir dosya olmasın dikkat et.sadece yazılım dosyası olacak upgrade-mb120.bin
  • uzumye U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcos

    Teşekkürler,oldu
    @Sn;Ado

    Mb120 anakartlı model kullanıp yazılımda ne gibi değişiklikler var deneyen arkadaş varsa bilgilendirebilirmi? en son editleme ile net flix ekledim ve kısıtlama varsa bir önceki yazılımda olmadığından mahdur olmayalım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 7 Ekim 2016; 21:53:46 >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Yazılımların içerikleri ile ilgili bilgim olmadığından, ne ile karşılaşacağınız konusunda da yorum yapabilecek durumda değilim maalesef. Deneyen arkadaşlar bilgi verecektir mutlaka.
  • Hocam tv modeli 48ua9300 mb120 anakartlı.
    Yazılım v2.6.3.0
    Uygulama sürümü v1.4.0.3
    Görünüyor bunlar en güncel olanı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

    Hocam tv modeli 48ua9300 mb120 anakartlı.
    Yazılım v2.6.3.0
    Uygulama sürümü v1.4.0.3
    Görünüyor bunlar en güncel olanı mı?
    güncellemeyi anca 1 saat önce yapabildim. mb100 dosyasın usb ye attım ve menu 1505'i tıklayıp 15 saniyede güncellemeyi yaptım.

    33.11'den 34.23'e getirdim tv güncellemesini tv Vestel 9550.

    ilk izlenimlerim smart baya bir hızlandı diyebilirim, smart'a geçtiğim anda eskiden 3-4 saniye vs gibi bekliyordum, güncelleme sonrası 1 saniye'de açtığını farkettim.
    şu an TRT4K'da maç izliyorum ve maçlarda top hızlı gittiği zaman gözüme topun gölge gibi gittiğini farkediyordum, şu an o sorun kalmadı. güncellemeden mi video kalitesinden mi derseniz, Güncelleme sonrası bu sorun düzeldi diyebilirim. çünkü bu ayrıntılara dikkat eden biriyim. aynısı xbox one'de de oldu. xbox one oynadığımda da hız esnasında arkada görüntü dağılmıyor artık. Kanal geçişleride baya bir hızlandı diyebilirim... ses düzeyinde de bir iyileşme oldu gibi geliyor bana bilemiyorum ama dediğim gibi gözle görülür hissedilir şekilde iyileşme olduğu açık.

    ADO hocam'a herşey için teşekkür ederim tekrardan. geçte olsa yükledik sonunda.




  • I am paris kullanıcısına yanıt
    Faydası olduysa ne mutlu. Ben de Fabrikadaki arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Faydası olduysa ne mutlu. Ben de Fabrikadaki arkadaşlara teşekkür ediyorum
    Hocam merhaba
    Bende 40FA7100 tv var fakat bunun full yazılımı lazım bana veya varsa daha güncel bir yazılım lazım. Sorunum şu cihaz malum smart ama ethernetten bağlantı yapınca 5 sn sonra cihaz kumandadan komut almıyor ve reset atıyor. ethernet takılı kaldığı sürece böyle. hiç kullanamadım 3 aylık tv. cihazda şuan 3.7.6f yazılımı yüklü MB96 board var.

    Eğer daha güncel bir yazılım veya full yazılım varsa çok makbule geçecek (eğer full olur 3.7.6f den düşük olursa o da olur)

    Saygılar

    www.vesteldriver.com sitesinde hiç yazılım çıkmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKerim -- 10 Ekim 2016; 20:27:02 >




  • Arkadaşlar benim sorum olacak vestel 43ua9400 tv var fakat içersinde netflix yüklü değil nasıl yükleyebilirim ya da bu güncellemeyi yapsam gelir mi
  • Arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptım fakat halen pm ver 1027 gözüküyor güncelleme yapamadı sanırım yardımcı olabilir misiniz
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarda açıklamalı bir şekilde yazdığımı düşünüyorum ve verdiğim linkteki güncellemeyi yukle ado hocamızın açtığı konudaki m100 u yükle. USB diskinin fat32 olmasına dikkat et...
  • Dostum teşekkür ederim yapmışım yanlış yeri kontrol ediyormuşum fakat netflix aktif olmadı
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Rıca ederim hocam.

    Netfix bende de görünmüyor hocam ama tabletten uygulamayı yüklediğinde. Uygulama tabletten tv'yi buluyor oradan baslatığımda smartta çıkmıştı uygulama bir deneyin isterseniz sizde.
  • Hay Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin kardeşim her istediğin olsun inşallah
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Amin hocam Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Güzel dileklerin çok tşk ederim. Rabbim herkesin muradını versin inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am paris

    Amin hocam Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Güzel dileklerin çok tşk ederim. Rabbim herkesin muradını versin inşallah.
    Peki arkadaşlar bu smart tvlerin bir google play yada apple store gibi istediğimiz uygulamaları yükleyeceğimiz bir platformu var mı? birde çok basit olacak ama kanal aramayı bulamadım :D
    yani şöyle ortadaki Ok tuşuna basıyorum kanallar çıkıyor 800 küsür tane ben atıyorum oraya NTV yazıp içinde NTV geçenleri bulmak istiyorum listede ama böyle bir bölüm bulamadım :)
  • MB90 47PF9021 TV'ye H0 V.7.2.6o yazılımı yüklemiştim en son. Bu seriye bu yazılımdan daha güncel yazılım çıktı mı özellikle içinde Netflix olan?
  • uzumye U kullanıcısına yanıt
    Teşekürler verdiğiniz bilgi için
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.