Şimdi Ara

Vestel Laptop Multimedya Tuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptopum bozuldu servise verdim parca olmadıgı icin 30 is gnu sonunda yeni cihaz yolladılar VESTEL NB ONYX PLUS 156X-İ3233-D32-B7 model laptopta multimedya tuşları bilgisayarı ilk actıgımda acılıp kapanıyor kendi kendine medya playerı acıp kapatıyor touchpadi kapatıp sonra tekrar acıyor kendi kendine multimedya tuşlarının ısıkları yanıp sönüyor bilgisayarı kapatıp actıgımda hic bi sorun olmadan calısıyor multimedya tuşlarını kullanılmaz hale getirebilcegim bi yontem varmı yada hangi driveri kaldırırsam sorun duzelir.



  • dostum aynı sorun bendede var acaba duzeltebildinmi sen bir cozum bulabıldın mı ?
  • hala cozemedim sorunumu
  • sürücüden kaynaklı donanımsal olsa açıp kapadığında düzelmez. sürücü desteği vermiyormu bu vestel sürücü cd'si verilmiş mi yanında ondan kurmayı dene hangisi olduğunu bilmediğim için yardım edemiyorum.nette de yok sürücü listesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 26 Aralık 2011; 17:13:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    sürücüden kaynaklı donanımsal olsa açıp kapadığında düzelmez. sürücü desteği vermiyormu bu vestel sürücü cd'si verilmiş mi yanında ondan kurmayı dene hangisi olduğunu bilmediğim için yardım edemiyorum.nette de yok sürücü listesi.

    ya yanında cd verdiler bi tane driver cdsi bitanede windows 7 geri yükleme cdsi 2 gün once formatladım tek tek kurdum driverlarını hangindeorun oldugunu anlamak icin ama malesef hic bir sonuca ulaşamadım hala aynı şekilde bilgisayarı acıyorum bi kac dakika sonra touchpad kendi kendine kullanımaz oluyor sonra ara ara düzelip tekrar kullanılamaz oluyor.sonra media player kendi kendine açılyor ben simgi durumuna kücültüyorum o tekrar ekrana çıkıyor sanki biri benimle oyun oynuyor gibi bilmiyorum ne yapacağımı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.