Şimdi Ara

Vestel'in yeni nesil akıllı televizyonunu ve Pixellence teknolojisini konuştuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
16.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Cevap için tşk ederim. Sonuçta üzüldüm.ben zannediyordumki vestel ve beko-arçelik %100 yerli ürün yapıyor.

Boşuna vestel i desteklemeyiyim o zaman parama yazık. Koskoca vestel 3milyar doları bu işe yatıramıyorsa demekki ülke için değil sadece zorlu holding için çalıyormuş

KOÇ grubundan hiç bahsetmiyorum zira onlar bu ülke için hiçbişi yapmazlar onu biliyorum.

Sonuçta yazık bu güzel ülkeye, yazıklar olsun yıllardır bu ülkeden kazandıklarını bu ülkenin elektronik sektörüne yatormayanlara.

o dediklerin degil burda asıl suçlu..

1- bu ülkenin ekonomisini,istihdamını;
    fabrika açarak, açtırarak, ithal ürünlere gümrük vergisi uygulayarak, geleceğe yönelik yatırım yaparak Ayakta tutmak yerine,

2- Ek vergiler koyup, Eldeki TONLA kamu değerini satıp, özelleştirip, bunlardan gelen tonla sıcak parayla ekonomiyi ayakta rahat tutan zihniyetin bize yaptıkları ileride ortaya çıkacak..

yani hiçbir hükümet bu şekilde herşeyi satmadı ki, ya tamam sattın, bu inanılmaz gelirlerle hangi büyük yatırım yapıldı ki?? sadece ekonomik kriz olmaması saglandı. 1 noluları yapmadın ki .. herşey güzel gibi görünüyor eldeki hazırlar sayesinde..

Oyuncak alın oyuncakcı kazansın, o da o parayla ekmek alsın fırın kazansın, yaaw kıt zekanın kıt reklamı, önemli olan üretim. oyuncagı biz uretmıyoruz ki çinden geliyor cogu.
    Zaten reklam diyemiyor ki oyuncak alın, üretici kazansın, üretici yansanayisi kazansın, onlarla birlikte fırıncı degil tüm çarşı kazansın...

• demiş ve aynı dakakda uzaklaştırılmışsın dostum,
    tesadüf :)))

Orijinalden alıntı: gimmeluck

demiş ve aynı dakakda uzaklaştırılmışsın dostum,
    tesadüf :)))

Ruhu burada,
  • quote:

Cevap için tşk ederim. Sonuçta üzüldüm.ben zannediyordumki vestel ve beko-arçelik %100 yerli ürün yapıyor.

Boşuna vestel i desteklemeyiyim o zaman parama yazık. Koskoca vestel 3milyar doları bu işe yatıramıyorsa demekki ülke için değil sadece zorlu holding için çalıyormuş

KOÇ grubundan hiç bahsetmiyorum zira onlar bu ülke için hiçbişi yapmazlar onu biliyorum.

Sonuçta yazık bu güzel ülkeye, yazıklar olsun yıllardır bu ülkeden kazandıklarını bu ülkenin elektronik sektörüne yatormayanlara.

Yanlış anladınız sanıyorum,Panel işi risklidir Vestelde tek başına girip risk almak istemedi,konuyu diğer üreticilerede götürdü,Alarko gereksiz yatırım ve eski teknoloji diye panel işine destek vermedi,diğerlerindende destek gelmeyince,Vestel Devletten kredi istedi oda ret edildi ve fabrika işi başlamadan bitti !

Arçelik yani Koç gurubu hakkını yemeyelim,sen kendini onların yerine koy %60 vergiyle hangi ürünü full üreteceksin,üretemezssin,3-5 senede batarsın,üretim inanılmaz maliyeti olan yatırımdır A-Zye herşey için sermaye ister,bu sebeble farklı düşünüyoruz !

Romanya-Avusturya,Almanya bizim yerli firmalarımıza sonuna kadar destek veriyor,düşük vergilerle teşvik ediyorlar,Avrupalı zeki biliyorlarki o fabrikalarda çalışan 1.000lerce işçinin parası kasalarında kalıyor,yeterki iş gücü sağlansın,bizde ise tam tersi malesefki !

Arçelik Grundig Fabrikasıda Yurt dışına çıkıyordu,Sony ile yapılan ortak üretim karaı fabrikayı ayakta tuttu,Beko ise risk almadı Çine taşıdı fabrikalarını !

Vestel ise büyük ihtimal Kazakistana taşıyacak fabrikaları çunki Kazakistan Devletinden çok ciddi ve karı payı yüksek teklifler var,buna Lcd panel fabrikasıda dahil !

Sunny markası ile bizim millet alay eder ama adamlar Japonlarla ortak fabrika işine giriyorlar elbetteki Türkiyede değil !

Kim ne derse desin Türk firmaları Avrupa rağbet gören prestije sahipler,birazda bizim cehaletimiz her nedense tuaf bir ön yargı ile firmalara bakmamıza neden oluyor,sanıyoruzki adamlar Zengin keyfine ürünleri çok pahalı satıyorlar,böyle birşey yok,%60 Vergi ve gideri olan bir ürünü ucuza satacak Dünyada hiç bir firma yoktur !

Çin örneği adamlar o kadar zekilerki,yeterki yatırım gelsin Vergi dahi inanılmaz az,kaldıki Çinden çiddi bir İthalatçıysanız ürünü ayağınıza kadar getirip teslim ediyorlar,ürünün bedeli ve büyüklüğü ne olursa olsun fark etmiyor,yani Firmalarımızın işi çok ama çok zor !

• SOnuçta alıyor muyuz smart tv?

Orijinalden alıntı: ozdil

SOnuçta alıyor muyuz smart tv?

Alınabilir,donanım yazılımları %100 Vestel Cobot yani Samsung,Sharp,Panasonic ve daha bir çok ünlü mrakanın kullandığı yazımlımlarla yapılan bir ürün.

Bu tür cihazlarda dikkat etmeniz gereken olay,teknolojik destektir yani garantisi,Vestel için bu konuda emsallerine göre iyi denir sattıkları ürünlerin arkasındalar.

Yeni nesil 3D televizyonlarını test etme şansın oldu,piyasada bir çok markanın üzerinde keyifli izlenim sunan ürün,açıkcası cihazı eve getirdiğimde caba diyordum renk tonlaması başarılı kontrast ve minimum düzeydeki crosstalking olmasına rağmen derinlik hissi çok iyi ürünlerden,şunu diyebilirim Vestelmi LG LWmi derseniz 3D olarak,Vestel derim.
    normal tv yayınlarına baktım iki tvde de vestel daha kötüydü. acaba yayınlardan mı ya da hdmi çoklayıcıdan geçtiği için mi diye usb belleğe orjinal dvd ripi, 1080p film, 480p film, vs doldurdum değişik format ve çözünürlüklerde.
    önce arçeliği izledim görüntüler güzeldi piksellenme vs yoktu. ertesi gün yani bu sabah vestele uğradım aynı filmler ile ne yazıkki görüntüde piksellenmeler, parazitler vardı. geniş degrade alanlarda bozulmalar vardı. insanların yüzü şark çıbanlı gibiydi. bu kadar kötü olamaz diye çıktım yarım saat sonra arçelik bayiine uğradım aynı filmleri tekrar açtım baktım. ne yazıkki vestelin tvsinde görüntü kalitesinde sorunlar var. (vestelin görüntü ayarlarına girip gürültü azaltma seçeneğini en yükseğe getirmeme rağmen görüntüdeki bozulmalar hala vardı).
    smart tv beni cezbetmişti ama ana fonksiyonu görüntü sunmak olan tvnin güzel bir görüntü verememesi halinde bana verebileceği bir şey kalmıyor.
    pixellence teknolojisi sınıfta kalmış ne yazıkki. belki arçelik bu tip görüntü işleme teknolojisini hazır almış olabilir (bir bilgim yok) ama ürününe güzel olan bir şey koymuş.
    manisalıyım, vestelin ürününü almak, buradaki gençlerin iş imkanlarına katkıda bulunmak isterdim ama ne ürünün genel kalitesi ortalamanın altında kalmış.
    vestelin 5 yıl garantisi, yanında hazır verdiği usb wifi aparatına, fiyatının 100tl düşük olmasına rağmen arçelik alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: ozdil

SOnuçta alıyor muyuz smart tv?

Alınabilir,donanım yazılımları %100 Vestel Cobot yani Samsung,Sharp,Panasonic ve daha bir çok ünlü mrakanın kullandığı yazımlımlarla yapılan bir ürün.

Bu tür cihazlarda dikkat etmeniz gereken olay,teknolojik destektir yani garantisi,Vestel için bu konuda emsallerine göre iyi denir sattıkları ürünlerin arkasındalar.

Yeni nesil 3D televizyonlarını test etme şansın oldu,piyasada bir çok markanın üzerinde keyifli izlenim sunan ürün,açıkcası cihazı eve getirdiğimde caba diyordum renk tonlaması başarılı kontrast ve minimum düzeydeki crosstalking olmasına rağmen derinlik hissi çok iyi ürünlerden,şunu diyebilirim Vestelmi LG LWmi derseniz 3D olarak,Vestel derim.

vestel destekte emsallerine göre iyiyse vay herkesin haline. emsalleri dediğin arçelik gibi markalarla kıyaslıyorsan da onlara çok ayıp olur. vestelin desteği mi var üstad. bir vestel kullan çok kere arıza yapsın sonra bir daha yazarsın. bilakis ürününün arkasında olmayan tek gördüğüm firma. ara model almasaydınız diyerek sıyrılabilen bir firma işte.

bir de 3d de lg ile vesteli kıyaslayarak vestel diyebiliyorsan forumda önermelerde ciddi çelişkiler ve kayırmalar olduğunu düşünmemek içten olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 12 Ocak 2012; 12:55:11 >

• VEStel ve destek deyince:
    şu an bu mesajı yazdığım notebooku vestel bayii olmayan bir bilgisayarcıdan aldım.
    ürün faturalı olmasına rağmen ve garanti belgesi doldurulmuş olmasına rağmen vestel ürünün garantiye girmeyeceğini, ürünü vestelin üretmediği söyledi. ???
    sorun dvd okuyucuda idi. gittim kendim aldım bi tane taktım. firmaya kalsa zaten laptopun manisada servisi yokmuş izmirde tek bir nokta söylediler oraya göndermem gerektiğini söylemişlerdi.manisadaki servise laptopu size getireyim demiştim, siz burada sorunlu dvdyi sökün tutanak tutun o tamir olsun/değişsin demiştim.
    olmaz komple cihaz gidecek demişlerdi. sonradan da cihazı garantiye sokamayacaklarını öğrendim.
    işyerimin tüm bilgilerinin yüklü cihazımı kaç gün kalacağı belli olmayan ve uzaktaki bir servise bırakacakmışım keyifleri gelince parça ısmarlayıp yapacaklarmışmış.
    sonuçta cihaz komple red edildiği için kendi göbeğimi kendim kestim.
    smart tv ile belki bu sefer vestel olur diye alayım dedimdi. bu sefer vestel bayiinden alacaktım hem de.onda da görüntü kalitesinden sınıfta kaldı.
    verilen 5 yıl garantinin de bir anlamı yok. kendi markalarını taşıyan cihaza sahip bile çıkmadılar.

• 2008 de aldığım lcd 42 pix.televizyonumu ozaman 2000.tl ye almıştım şimdi ekranında problem var ve servis benden 1500,tl.istedi televizyonun şu anki fiyatı ektrandan daha ucuz..ve parcasının stokta olmama durumu varmış.bu durumda yeni televizyonmu veriyolar nasıl bir yol izliyorlar bilgi verirseniz sevinirim
  • Cuuuuuuuute.I haven't been blogging or reindag blogs much lately (beyond the favorites) because my crazy meds aren't working enough and I'm so ANGRY and SAD and DRASTIC THINGS MUST BE DONE and I have no projects to work on and I have a cranky pants baby and we had a house guest who didn't speak and it was so awkward so much and gaaaaah. Plus, you and I haven't chatted in a while, and I'm having withdrawals from not being called a prostitute.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

o dediklerin degil burda asıl suçlu..

1- bu ülkenin ekonomisini,istihdamını;
    fabrika açarak, açtırarak, ithal ürünlere gümrük vergisi uygulayarak, geleceğe yönelik yatırım yaparak Ayakta tutmak yerine,

2- Ek vergiler koyup, Eldeki TONLA kamu değerini satıp, özelleştirip, bunlardan gelen tonla sıcak parayla ekonomiyi ayakta rahat tutan zihniyetin bize yaptıkları ileride ortaya çıkacak..

yani hiçbir hükümet bu şekilde herşeyi satmadı ki, ya tamam sattın, bu inanılmaz gelirlerle hangi büyük yatırım yapıldı ki?? sadece ekonomik kriz olmaması saglandı. 1 noluları yapmadın ki .. herşey güzel gibi görünüyor eldeki hazırlar sayesinde..

Oyuncak alın oyuncakcı kazansın, o da o parayla ekmek alsın fırın kazansın, yaaw kıt zekanın kıt reklamı, önemli olan üretim. oyuncagı biz uretmıyoruz ki çinden geliyor cogu.
    Zaten reklam diyemiyor ki oyuncak alın, üretici kazansın, üretici yansanayisi kazansın, onlarla birlikte fırıncı degil tüm çarşı kazansın...

bu ilginc yazi kimden bilmiyorum ama konuyu hortlatmis, kendi yazimi da begendim bu arada

• tv min sağ köşesinde minik kırmızı kutucuk 2 sn de bir görünüyo kayboluyo..kumandadan mı acaba

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    pixellence demo modunu açmışsınız. kumanda ile menüden kapatabilirsiniz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.