Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Telefonlara ek vergi, yeni Venus 3 telefonlar ve yerli üretim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yabancıya normal fiyatla ihraç et halkına 2 katına sat biraz lg yi örnek alın ondan sonra destek isteyin hırsızlar !!!

  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Kararım samsung ub 850 idi ama bu açıklamadan sonra vestel alıcam çünki vestel samsungdan daha iyi ve yerli malı kullanmak lazım












    Deyip inanacak biri bekliyorsan bu forumda öyle biri yok. Anca yaşlı dedeler yada teknolojiden bi haber olan vestel alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Evet, aynen onu bekliyorum.

    Üyeler yani tüketiciler yani halk sayesinde var olan bir oluşumdan ekmek yiyorsan soracaksın arkadaş.

    "zaten devlet acımasız bir vergi regülasyonu uyguluyor, insanlar mevcut fiyatlarla bile almakta zorlanıyor. ithal ürünlere ek vergi talebi ne kadar etik?" diye sormalı.
    "ülkenin lider teknoloji firması olduğunuz iddiasındasınız, vergi avantajı olmadan rekabet edemeyecek kadar güçsüz müsünüz?" diye sormalı.
    "yerel tüketiciden ciddi bi tepki çektiğinizin farkında mısınız?" demeli.


    kısacası sayesinde para kazandığı insanların sormak istediği şeyleri sormalı. sormadığı gibi bide başlığa "telefonlara ek vergi" diye giriş yapıyor. biz de gerçekten soru sorduğunu, sıkıştırdığını sanıp bakıyoruz neymiş diye. maksat dostlar alışverişte görsün işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

    Vestelin akıllı telefonlarını kullanan varsa yorum atabilir mi acaba ? Şu anda yok satıyoruz çok tutuldu. gibi yorum yaptı CEO. Ne özellikleri var ? F/P ürünü mü gerçekten ? Yazılım desteği vs. yorum atarsanız sevinirim.


    Çok memnunuz, yok satıyoruz diyor ama pek inanasım gelmedi.

    Venüs ana konu 2 sayfada kalmış.

    Telefon alınır mı diye soruyorsan, sakın alma. Bütçeni söyle öneride bulunayım.

  • Yok satıyoruzdan sonrasını izlemedim daha kimsenin elinde görmedim şu venüsleri eminim ceo'nun cebide de bir iphone vardır
  • rezerv
  • Sayın CEO TV'de çok iyimişsiniz. 1 tane FALD LCD TV'niz var mı?

  • Arkadaşlar merhaba,

    Zorlasaydınız diye birkaç yorum var, onlara cevap vereyim.

    Bu röportaj öncesindeki basın toplantısı ve ondan bir önceki akşam yapılan basın yemeğinde de bu konu gündeme geldi.

    Ben aynı soruyu zorlama şeklinde birkaç kez daha sorsaydım bile videodaki dinlediğiniz cevabın aynısı gelecekti fazlası değil ama unutmayınız ki bazen kısacak bir açıklama, tek bir cümle aslında o konu üzerine çok net fikirler verebilir.

    Ayrıca telefon özelinde Vestel en azından bu fuarda çok fazla konuşmayı istemedi, Ekim ayında yapacakları yeni telefon lansmanında telefon özelindeki politika, plan ve hazırlıklarını anlatacaklarmış.

    Buna rağmen ben yine de sordum ve Vestel'e çok tartışılan bu konuyla ilgili kendi platformumuzda ifade şansı verdim, gerisinde takdir pek tabi ki siz izleyicilerin olacaktır.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17

    quote:

    Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisiVestelin akıllı telefonlarını kullanan varsa yorum atabilir mi acaba ? Şu anda yok satıyoruz çok tutuldu. gibi yorum yaptı CEO. Ne özellikleri var ? F/P ürünü mü gerçekten ? Yazılım desteği vs. yorum atarsanız sevinirim.
    Çok memnunuz, yok satıyoruz diyor ama pek inanasım gelmedi.Venüs ana konu 2 sayfada kalmış.Telefon alınır mı diye soruyorsan, sakın alma. Bütçeni söyle öneride bulunayım.


    sana ne sormuş sen ne cevap vermişsin. aktrol ler kendilerini hemen belli ediyor.

  • Başlıkta ek vergiyi sorduk diye belirtilmiş ben de buna istinaden videoyu açtım ama cevap duyamadım DH yönetimi böyle yaparak vestle,e daha çok eksi kazandırıyorsunuz

  • bu yabancı firmalar dışarda ürtim yapıp ülkeye mal sokuyolar bi ton vergi biniyor cart curtu derken mesela bi televizyon 1500 lira oluyor belkide 750 liraya girmiştir diğer tarafta vestel gibi yerli üreticiler var burda üretiyolar taşıma masrafı yok dükkan disbirötör masrafı yok vergiden muafdan büyük öçüde yabancılarla kıyasla biraz önceki televizyonla aynı özellikte ve 1500 lira bazen dahada pahalı oluyor sonrda 'YERLİ GURURLU' yemezler daha buda yetmezmiş gibi daha çok vergi istiyolar bunların derdi halka hizmet değil halka hizmet olsa koredeki gibi lg nin yaptığı politikayı izlerler asul bunların derdi pastanın büyük sahibi olmak halkı soymak !!!!

  • açıklamaya bak açıklama "türkiyede BAZI İNSANLAR yerli kullanmayı seviyor" yahu iç savaş çıkarsaydın. adamların mantığına bakın.
    anında değişimmiş yahu tıkır tıkır bozuluyr malım tabi değiştireceksin bozulan malı! sanki iyi birşey gibi söylemeye hakkın yokki bunu

  • hele birde araya inşallah maşalalah katmıyorlarmı aha orada bitiyorum eriyorum arkadaş. türk malı de iki inşallah maşallah kat = parayı kap. yersen en son teknoloji ;)
    #boykotvestel
    nefretim dahada arttı şu video ile.

  • Yok satıyormuşlar alanlar çok memnunmuş yalanlar.Bu kafayla giderseler satamazlar zaten.Vestel yılardır hata yapıyor ama düzeltmek için hiç bir adım atmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real Woods

    Yok satıyormuşlar alanlar çok memnunmuş yalanlar.Bu kafayla giderseler satamazlar zaten.Vestel yılardır hata yapıyor ama düzeltmek için hiç bir adım atmıyor.


    yalancılıkla suçlayan ispat ile mükelleftir. elinde satış istatistikleri var ise bizimle paylaşır mısın.

  • Ohhh Yan yana daş daşa.

  • Ben şahsen sırf bu vergi olayı yüzünden bir daha vestel almam. Benim gibi düşünende çok sayıda insan var. Nasıl bir firma politikası izledilerse artık müşterileri kendilerine düşman ettiler. Ama görünen o ki durumdan gayet memnun görünüyorlar. Peynir ekmek gibi satıyoruz diyecek neredeyse. Gerçi doğruluk payı vardır bana göre. Ülkenin büyük bir kesimi televizyonda gördüğü her şeye inanıyor çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihAsl

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17
    quote:

    Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisiVestelin akıllı telefonlarını kullanan varsa yorum atabilir mi acaba ? Şu anda yok satıyoruz çok tutuldu. gibi yorum yaptı CEO. Ne özellikleri var ? F/P ürünü mü gerçekten ? Yazılım desteği vs. yorum atarsanız sevinirim.
    Çok memnunuz, yok satıyoruz diyor ama pek inanasım gelmedi.Venüs ana konu 2 sayfada kalmış.Telefon alınır mı diye soruyorsan, sakın alma. Bütçeni söyle öneride bulunayım.
    sana ne sormuş sen ne cevap vermişsin. aktrol ler kendilerini hemen belli ediyor.


    F/P ürünü mü diye sormuş? Ben de f/p ürünü olmadığı için almaması gerektiğini söyledim.

    Yok satıyoruz kısmına da inanmadığımı belirttim.

    Aktrol'den kastın nedir?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Ben şahsen sırf bu vergi olayı yüzünden bir daha vestel almam. Benim gibi düşünende çok sayıda insan var. Nasıl bir firma politikası izledilerse artık müşterileri kendilerine düşman ettiler. Ama görünen o ki durumdan gayet memnun görünüyorlar. Peynir ekmek gibi satıyoruz diyecek neredeyse. Gerçi doğruluk payı vardır bana göre. Ülkenin büyük bir kesimi televizyonda gördüğü her şeye inanıyor çünkü.

    Vergi isi iptal oldu?

    Telefonun ne diye sorunca iphone demek icin can atan bir ulkede yerli malin satmamasi bence cok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu vestel olunca bizim dh ahalisine bir titreme geliyor bi halleniyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.