Şimdi Ara

Vestel buzdolabı koku yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-3 gün elektriklerin gitmesi sonucu(dolabın içinde kavurma vardı) dolabın için bildiğiniz leş gibi kokmuş ben de önce çamaşır suyu ile içini ve parçalarını sildim sonra sirkeli su ile sildim ondan sonra da karbonatlı su ile sildim.Suyun aktığı hazne zaten ölü gibi kokuyordu(bu haznedeki pislikler motor sıcaklıgından dolayı kurumuş zaten)bu hazneyi temizledim fakat asıl sorunun burdan kaynaklanmadıgını gördüm.Buzdolabı kapağındaki beyaz elastik şeyin içinde bir altta bir üstte olmak üzere 2 tane ufacık bi delik var havalandırma gibi bir şey sanırsam koku ordan geliyor.Şuan için bu kokuyu giderebilmemin hiçbir yöntemi yok bende saklama kabı alıp sebze,meyve vs.leri bu kaba koymayı düşünüyorum(dondurulmuş nugget vs.de koymayı düşünüyorum) sizce bu yiyeceklerin içine saklama kabında olmasına rağmen koku siner mi ?



  • Dolabin içine akmışsa o kokuyu gidermek çok zordur.Kömür veya yeşil çay koyun üst rafa belki geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musteker M kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam hepsini dediğim gibi oluşan koku dolabın içinden değil hava kanalından geliyor büyük ihtimal.Benim yapabileceğim bir şey yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı düzeltirseniz iyi olur. Bu şekilde yanıltıcı olmuş. Kokuyu yapan buzdolabı değil etler.

    Ayrıca koku için yine forumda araştırın. Arka kısmındaki atık su tavasına bir bakın onu temizleyin. Ayrıca yukarıdaki hava kanallarından çamaşır suyu karışık su akıtabilirsiniz. Nasıl olsa çöp olmuş dolap daha fazla bir şey kaybedilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.