Şimdi Ara

Vestel 65UB9100(HDR) ana konu. Fiyat-performans tvsi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
29
Favori
112.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maxim kullanıcısına yanıt
    sıkıntı servis değil , fabrika yönetimi . Var olan sorunu servis tespit etse bile ki hepimiz görüyoruz hatayı, servis rapor veremiyor.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Ado hocam, özel mesaj atamadım, bugün merkezden aradılar bende sıkıntıyı anlattım, işte daha önce gelmişler inceleme yapılmış bir sorun görünmemiş dediler, bende ne incelemesi dedim, maç izlerken dikey bantlanma var diyorum onlar öğlen standart bir yayın açıp yok diyorlar, en azından beklerdim ki bir maç açıp da değerlendirme yapsınlar. Ben üründe problem olmasına değil konuya yaklaşım tarzınızdan dolayı kızıyorum dedim. Neyse ekrandaki sıkıntıları video çekip atmamı istediler, videoda sıkıntılar belirgin şekilde görünürse çekip atacam.
  • Arkadaşlar bu tv ye kablosuz klavye takılabiliyormu ? Bir de Ado hocam iş yoğunluğundan muhtemelen beni tamamen unuttu panel tipi konusunda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation önermeyenler var bu tv ile, neden olabilir acaba?
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Günaydın Hocam;

    A4 tech klavye takılıp kullanıldığını biliyorum (Teknisyen arkadaşlarımız rapor etmişlerdi) lakin birebir kendim denemedim.

    Panel tipi konusunu unutmuşumdur özür dilerim, 1 saat kadar müsaitim seri paylaşırsanız hemen kontrol edebilirim
  • Ado kullanıcısına yanıt
    benim tv nin seri numarası 7714770 600431 üstad ilginiz için teşekkürler
  • khaos kullanıcısına yanıt
    mission complette
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Ben Logich K400 ile denedim gereksiz bir ürün gibi geldi. K400 ün mouse'ı işe yarasa da klavyeyi kullanamıyorsun. Bir arkadaşım SEG tv ye modelini bilmediğim bir logitech kablosuz mouse takmıştı. Ekran klavyesinde iken harf seçiminde çok büyük kolaylık sağlamıştı.
  • kablosuz klavye kullanabilseydik büyük kolaylık olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    Hocam aslında bu dediğim ışık sızması değil. TV'nin edge led olmasından dolayı, ışığı ve kontrastı ayarlayamaması. Malum altyazılar beyaz oluyor. Panel de beyaz olan bu altyazıyı gösterebilmek için, alt çerçevedeki ledlerle, sağ ve sol alt alttaki ledleri altyazı çıktığında iyice açtığından, altyazı dışındaki yerler de aydınlanıyor. Özellikle karanlık sahnelerde çok rahatsız edici olmuştu ve film izleme zevkimin içine etmişti. Sorunu tam anlatabildim mi bilmiyorum ama sonyde bunun çözümü yoktu. en azından xd93 serisinde.

    Servis geldiği zaman alt yazı örneğini de vermiştim, alt yazı geçerken zemin siyah yazılar beyaz ise harfler ışık saçarak kayıyor hem okunmuyor hem göz ağrıtıyor demiştim. Bana şöyle bi savunma yaptılar, "reklamlarda bir ürün anlatılırken alt yazı olarak çok minik harflerle ve hızlı geçen yazıyla sırf müşteriler okumasın diye özel koşullar ve şartlar geçer, zaten onlar pek okunmaz" falan dedi. Ya dedim ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz.




  • Artık takibi de bırakıyorum, saçma sapan bir şekilde fiyatı arttı, hemen atlayacaklar dolar falan filan, isteyen açsın baksın 31 aralık taki dolar kurun 3,52 tl şimdi 3.64 tl aradaki fark ne tvdeki fark nerede. 31 aralık hepsiburada.com fiyatı 2999 tl world kart kullanana 75 tl indirimli verdiler. O zamandan bu zamana değişen nedir. Şu an fiyat 3,679 tl n11 de...
  • Düğün mevsimi geliyor fiyatların artması normal.

    Şu sıralar almak için çok doğru bir zaman değil bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~~hyperion -- 31 Mart 2017; 22:22:26 >
  • aytekutku A kullanıcısına yanıt
    Evet Fiyat arttı. Artık daha uygun fiyatlı olan 65 inç UHD TV 'lere yönelmek de fayda var. Bu konu da bir çalışmanız var mı? Hangi markalar 65ub9100 e tercih edilebilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 31 Mart 2017; 23:6:59 >
  • Arkadaslar smart mış akıllı kumandaymiş klavye baglamakmiş bunları bosverin, Bu smart tv olayı tamamen satış politikası. Çoğu tv nin smart ozellikleri kullanişli değil bu tv ninkide degil, Daha once de yazmiştim benim için tv de onemli olan goruntu kalitesi iyi olan bir panel olması. 65ub9100 u tercih etme sebebimde buydu fiyatı uygun 4k buyuk ekran olmasıydı. Eger ki butceniz elveriyorsa benim şu an kullandıgım kombinasyon 65ub9100 + apple tv 4 (kodi ve turkcell tv yuklu) + ps4 tek kelimeyle mukemmel. Tv nin dahili uydu alıcısı zaten cok guzel, birde dediğim gibi ben normal tv Yayınlarını neredeyse izlemiyorum artık, genellikle apple tv den interaktif youtube film dizi izliyorum ve tv de yayın izleyeceksem turkcel tv+ (hattınız turkcell platinium ise bedava) üyeliğimden 24 saat oncesine kadar olan yayınları izleyebiliyorum reklamlarla falanda ugrasmıyorum sardır sardır izle :) Ayrıca apple tv ye alternatif nvidia shield tv pro onerebilirim Sebebide 4k stream yapabilmesi ve oyun ile akıllı tv özelliklerinide birleştirmesi. Yani apple tv ve ps4 e de ihtiyaç kalmazdı. Ama bunlar tercih meselesi tabiki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 1 Nisan 2017; 9:56:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    Nvidia shield ı nasıl alacaz türkiye ye göndermiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    Orası biraz sıkıntı. İkinci El sitelerinde var ama fahiş fiyat. Varsa imkan Yurtdışından almak yada giden bir arkadaşa aldırmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palet

    Arkadaşlar smart kumanda konusunda acele etmezseniz iyi olur. Bir arkadaşım yurt dışından kendisi için sipariş etmiş ve 2 haftaya kadar gelicekmiş. Ben test edeceğim ve sorunsuz çalışırsa devamını isteyip almak isteyen arkadaşlara buradan yardımcı olabilirim.
    Şöyle bir şey.

    Vestel 65UB9100(HDR) ana konu. Fiyat-performans tvsi


    Görseldeki hata nedeni ile revize edilmiştir.


    Arkadaşlar, T2 mouse Çin'den geldi. Yaptığım kontrolda internet browser ya da Google da iken imlece ekran üzerinde kumanda etmenin oldukça zor olduğunu ve adres çubuğuna getirdiğinizde ise Klavye yi açmadığını gördüm. kumndayı 15 santim sağ'a oğru sallıyorsunuz, imleç 50 santim sağa gidiyor. Kalibrasyon ihtiyacı var ama ürün kitapçığında nasıl yapılacağı konusunda bir bilgi yok. Ancak Ürün youtube ta iken mükemmel çalışıyor. Youtube ta imlece kumanda etme ve ekran klavyesinden Harf seçmede bir sıkıntı göstermedi. Kısaca ürün sadece Youtube ta kullanmak isteyenlere hitab edebilecek bir ürün.
    Henüz herhangi bir oyun da denemedim.




  • palet P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tvnin 55" olanı var mı arkadaşlar.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Yok.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.