Şimdi Ara

Vestel 65UB9100(HDR) ana konu. Fiyat-performans tvsi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
29
Favori
112.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostc D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun benim tv de neredeyse ekranın ortasına kadar gelen bir ışık sızması vardı, çok fazla sorun olmadan değişti siz de tekrar mh lerini bir kez daha arayın bir daha servis isteyin sorun büyükse mutlaka ilgilenecekler diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bu tvden alıp bende aranıza katıldım. Tv yi yanlızca ps4 oynamak için almıştım. Fakat daha fazlasını bana yaptıracak gibi gözüküyor. Superonline 50mbit fiber kullanıyorum. Youtube videoları gayet akıcı ve çözünürlük muhteşem. Ps4 için fazla bir şey demeyeceğim zaten. Bence parasına göre oldukça iyi bir ürün. İleride nasıl sıkıntılar yaşarım bilmiyorum ama şimdilik izlenimlerim iyi. 102 ekrandan sonra bu tv ye geçmemiz evdeki salon artık sinema salonuymuş izlenimi verdi bize. Hani sinemaların son salonları gibi...alışana kadar böyle gidecek artık... Cihazın menüsünü smart menüsünü çok işlevsel bulmadım. Daha iyi bir kumanda ve arayüz olabilirmiş. Özellikle kumanda. Smart kumanda harici satılıyormu bilmiyorum. Vestele karşı bazı önyargılarım vardı. Şimdilik kırıldı gibi. Umarım ileride üzülmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scetin01 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, smart kumanda servislerde satılıyor hb da var 75 ₺ye selamlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar smart kumanda konusunda acele etmezseniz iyi olur. Bir arkadaşım yurt dışından kendisi için sipariş etmiş ve 2 haftaya kadar gelicekmiş. Ben test edeceğim ve sorunsuz çalışırsa devamını isteyip almak isteyen arkadaşlara buradan yardımcı olabilirim.
    Şöyle bir şey.

    Vestel 65UB9100(HDR) ana konu. Fiyat-performans tvsi


    Görseldeki hata nedeni ile revize edilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • palet P kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf görünmüyor kardeş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şunu aldım

    http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html

    Henüz maalesef uzun soluklu inceleme fırsatım olmadı ama bu fiyata iyi gibi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dostc

    Bir kaç gündür foruma giremediğimden ışık sızması ve vestel markası ile ilgili yazdığım mesaj için gelen cevapları ancak şimdi görebildim. Bu forumu yıllardır takip ederim aldığım ve alacağım teknolojik ürünlerle alakalı olumlu olumsuz yorumları kendime göre süzer ve alırım veya almam. Bu televizyonu alırken zaten fyat performans ürünü olarak kabullenip aldım , kesinlikle plazma görüntü beklemedim, yıllardır projektör de izlediğim için büyük görüntü alışkanlığım var, ama ışık sızması sorununu da forumda görüp korkarak aldım. Sorun şuki bazı tv lerde ışık sızması yok bazısında varsa Vestel bu normal diye açıkladığında kabul edilemez olduğunu düşünüyorum . Ben fotoğrafı koyduğum günden itibaren sadece 1 kere gelen teknik servis bana hala yazılı servis raporu ulaşamadı. Bugün vestel fabrika dan arandığımda tüm kontrollerin ve testlerin yapıldığını ışık sızmasının normal olduğunu söylendi. Cevaben tv nin evden hiç çıkmadığı bu testlerin nasıl yapıldığını sordum. Ve tabiiki cevap alamadım arkadaştan. Yapılmayan testler Sonucunda neticeye varan Vestel firmasını kutluyorum . Foruma yolladığım fotoğraflarla testlerle tv nin normal çalıştığına kanaat getiren servis yetkililerini kutluyorum. Sanal şekilde müşteri memnuniyeti ortamı yaratan Vestel firmasını kutluyorum. Işık sızmasını normal kabul edebilen biz kullanıcıları kutluyorum . İş yoğunluğumdan dolayı bu işe yeterli zamanı ayıramayan kendime kızıyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Vestel firması değişim yapıp televizyona ve markasına sahip çıkıp kullanıcı karşısında markasını küçük düşürüp bu forumda bambaşka şeyler konuşturabilirdi. Tamam fiyat önemli alışverişte fakat kendi markalarımız kazansın isterim milliyetçi bir vatandaş olarak. Herkese saygılar

    Servis konusunda bende sıkıntı yaşadım, dikey bantlanma var diyorum evlendirme programına bakıp yok diyorlar.




  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Şu an durum nedir? Halen görünmüyor mu?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Palet arkadaşın yüklediği fotoğraf diyorsan evet görünmüyor hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Yok dikey bantlanma diyorsan geçen bjk maçını 4k izledim ışıklar kapalı beni rahatsız eden en küçük bir sorun yaşamadım yeni panelde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Soruyu geniş kavram olarak sormuşum anlaşılmamış haklısınız. Lakin Her ikisini de öğrenmiş olduk bu vesile ile

    Ben resmi görebiliyordum sorun var ise bir de ben yükleyeyim kontrol ediverin lütfen.

    Vestel 65UB9100(HDR) ana konu. Fiyat-performans tvsi
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Senin yüklediğin fotoğrafı görüyorum abi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn20

    Senin yüklediğin fotoğrafı görüyorum abi

    Kardeşim, Senin vesilen ile, görmeyen başka arkadaşlar da olabilir düşüncesi ile mesajı revize ettim.

    @Palet arkadaşımız anlayışla karşılayacaktır eminim
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Şu anda düzeldi hocam eline sağlık kolay gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, Diğer konudaki geri dönüşün bende merak etme
  • Merhabalar.

    Bu TV'yi kullanan arkadaşlar sizlere bir sorum var (3 arkadaşı etiketledim ama kullanan diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim.) Belki çok detay gibi gelecek bu sorum ama ben akşam karanlık salonda film/dizi izlediğim için çok önemli benim için.

    Bu TV'de, alttan-üstten siyah bantlı (tam adı nedir bilmiyorum, anamorphic mi sinemaskop mu artık neyse) ve altyazılı film /dizi izlerken ve bu altyazı da alttaki siyah bantın içinde ya da bir bölümü içinde olduğu zaman, her alt yazı çıktığında, panelin alt bölümünde aydınlanma oluyor mu?

    Ben sony 55XD9305'te böyle bir sıkıntı yaşadım. Edgeled ışıklandırma ve fald panel olmadığı için sonyde, beyaz alttyazı,siyah zemin olduğu zaman, panel beyaz altyazıyı gösterebilmek için alttaki ve yandaki ledleri açıyor. Tabi bu ledler açılınca sadece altyazıyı göstermekle kalmıyor, panelin alt bölümü de normal yayına göre daha da aydınlanıyordu. Game of thrones izlemek işkenceye dönmştü benim için. Her türlü ayarı, kaynağı denedim. arka ışığı kıstım, açtım; kontrastı düşürdüm artırdım; ACH ( gelişmiş kontrast geliştirici) ayarını değiştrdim, HDR modunu değiştrdim...Düzelmedi. Ve bu şekilde dizi izlemeye tahammül edemediğim için TV'yi elden çıkardım. Yaklaşık 4 aydır TV yok evde :) Daha önce 2012de aldığım 42" LG vardı ve böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu tvde durum nedir?

    Sonyden dilim yandığı için edge led bir LCDye artık asla 3000-3500 tl.den fazlasını vermem. Yukarıdaki sorunları yaşamayacağım tek tip TV var. Oled TVler. Onların da fiyatları malum. Ve OLEDlerde de farklı sorunlar var; motion, nearblack, image retention/burn, düşük parlaklık vs.... O nedenle 3500 tl.yi geçmeyeck, OLEDler biraz daha yaygınlaşıp yukarıdaki kusurları azalıp da fiyatları düşünceye kadar beni idare edecek bir TV arıyorum. forumda gezerken, hiç aklımda olmayan Vestel TVnin bu konusu gözüme çarptı ve konuyu baştan sona okudum. banding, ışık sızması, bulutlanma sorunlarından bahsedilmiş. Kullandığım SONY'de banding yoktu,ışık sızması yoktu ama tolere edilebilir bulutlama vardı. Lkin şu detayını verdiğim sıkıntı beni çok soğuttu TV'den. ben de en kısa sürede elden çıkardım.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Mart 2017; 21:15:55 >




  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşuyorum; bu dediğiniz ışık sızması 65ub9100 de sadece alt yazıda değil , sürekli olarak var. Bunun LED teknolojisinden kaynaklandığını ve şu an için çözümünün olmadığını düşünüyorum. Sony'ye bile katlanamadıysanız Vestel'e hiç niyetlenmeyin derim. LED dışındaki teknolojilere yönelmenizde fayda var.
  • Hocam aslında bu dediğim ışık sızması değil. TV'nin edge led olmasından dolayı, ışığı ve kontrastı ayarlayamaması. Malum altyazılar beyaz oluyor. Panel de beyaz olan bu altyazıyı gösterebilmek için, alt çerçevedeki ledlerle, sağ ve sol alt alttaki ledleri altyazı çıktığında iyice açtığından, altyazı dışındaki yerler de aydınlanıyor. Özellikle karanlık sahnelerde çok rahatsız edici olmuştu ve film izleme zevkimin içine etmişti. Sorunu tam anlatabildim mi bilmiyorum ama sonyde bunun çözümü yoktu. en azından xd93 serisinde.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Xd93 le mutlu olmayan birine bu tv yi tavsiye edemem, ama aynı zamanda plazma tv kullanıcısı olarak 2.el vt serisi bir Panasonic plazma almanızı tavsiye edebilirim gerçi zor bulunur ama denemeye değer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu tv ile playstation pro deneyen oldu mu 2160 ayarda?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.