Şimdi Ara

Vestel 43-49-55' ua9400 2016 seri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
12
Favori
20.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tv alalım o mudur bu mudur derken F/P olarak vestel ua9300 de karar kılmıştım. Piyasayı takip ederken 40" mi 48mi (gönlüm 43den yana) diye düşünürken forumda birine garantiden yeni model ua9400 serisi gelmiş.

hemen google filan henüz sadece teknosa'da satışta görebildim. Zaten ua9300 için stokları eritme düşündüklerini az çok tahmin ediyordum. Tam fiyat için pusuya yatmışken şimdi aklımı çelmeye başladı yine ikilemde kaldım. Sonuçta teknoloji hızlı, uzun süre kullanmayı planlıyoruz..

farkettiğim kadarıyla düşük modellerde olan çifte ekran teknolojisini bunada eklemişler. 43"-49"-55" modelleri mevcut. Ancak panel nedir. ua9300e göre sistem hızlımıdır? 600-700tl fark edecek teknoji eklenmiş midir?

Eğer bu ürünü alan, gören duyan, test eden mıncıklayan biri varsa bizide ihya etse önderlik etse memnun oluruz.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: drowen

Sadece Teknosa'da var gibi. Kendi sitesinde bile yok.
    teknosanın sadece birkaç istanbul mağazasında var. bi iki özellik ekleyip yeni versiyon diye daha yüksek fiyattan satış politikaları.
    40" ua9300 -1750 ye bulunuyor (gittigidiyor %7 kampanyası yakalanırsa 1620 civarı)
    43" ua9400 - 2250 kampanyasız teknosa fiyatı

sadece çift ekran için cazip gelmiyor ancak 9400ün uydu alıcısı ve smartı daha hızlıysa veya panel iyileşmişse +3 inc olduğu için daha makul.

Orijinalden alıntı: mavi.baykus

teknosanın sadece birkaç istanbul mağazasında var. bi iki özellik ekleyip yeni versiyon diye daha yüksek fiyattan satış politikaları.
    40" ua9300 -1750 ye bulunuyor (gittigidiyor %7 kampanyası yakalanırsa 1620 civarı)
    43" ua9400 - 2250 kampanyasız teknosa fiyatı

sadece çift ekran için cazip gelmiyor ancak 9400ün uydu alıcısı ve smartı daha hızlıysa veya panel iyileşmişse +3 inc olduğu için daha makul.

Alıntıları Göster
    takip

Orijinalden alıntı: emreyil34

takip

Alıntıları Göster
    9300 serisi için refresh rate değeri 50 Hz deniliyordu
    9400 serisinde de 50 Hz mi bilen var mı?
    genelde 100 Hz olursa göz daha az yorulur, 50 Hz 'de göz yorulur diyorlar da...

Orijinalden alıntı: mert1980

9300 serisi için refresh rate değeri 50 Hz deniliyordu
    9400 serisinde de 50 Hz mi bilen var mı?
    genelde 100 Hz olursa göz daha az yorulur, 50 Hz 'de göz yorulur diyorlar da...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar müşteri hizmtlerine mesaj gönderdim tv hakkında bilgi almak için. 55ua 9400 için.
    tv uydu alıcısı 4k destekliyor. 3d si pasif 4 gözlük veriyorlar.. aynı zamnda tv de çifte ekran da var. usb leri 3.0 ve hdmı ise 2.1
    bilgilerinize.
    fiyatı düşerse takipteyim alacağım. şu anda teknosada var, ayrıca 49" olanı gittigidiyorda 55" olanı n11 de mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gauss_34

arkadaşlar müşteri hizmtlerine mesaj gönderdim tv hakkında bilgi almak için. 55ua 9400 için.
    tv uydu alıcısı 4k destekliyor. 3d si pasif 4 gözlük veriyorlar.. aynı zamnda tv de çifte ekran da var. usb leri 3.0 ve hdmı ise 2.1
    bilgilerinize.
    fiyatı düşerse takipteyim alacağım. şu anda teknosada var, ayrıca 49" olanı gittigidiyorda 55" olanı n11 de mevcut.

Alıntıları Göster
    bende mail attım geri dönüş yaptılar;
    DTS desteği mevcut
    panelin önce 50 hz olduğunu söylese de hatta 5dk beklettikten sonra 100 hz olduğunu söylediler.

ayrıca kullanım klavuzuna da aiağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

43 UA9400 Kullanım Klavuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: reberudum

bende mail attım geri dönüş yaptılar;
    DTS desteği mevcut
    panelin önce 50 hz olduğunu söylese de hatta 5dk beklettikten sonra 100 hz olduğunu söylediler.

ayrıca kullanım klavuzuna da aiağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

43 UA9400 Kullanım Klavuzu

Alıntıları Göster
    VESTEL 55UA9400

n11 de 3.299 TL
    urun.n11.com
    LED TV Kampanya & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/led-tv/vestel-55ua9400-4k-ultra-hd-3d-smart-P97708552

Ereyon.com : 3547 TL
    Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    Vestel 55UA9400 55'' 139 Ekran 3D Smart UHD 4K Led Televizyon Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    http://www.ereyon.com.tr/urun/vestel-55ua9400-55-inc-uhd-4k-3d-smart-led-tv.aspx

Teknosada 3.999 TL.

Ayrıca N11 de çek cart curtla daha uyguna alınabilir.
    fiyat farkına bakın bee..

• Bu tv alınır arkadaşlar. Bunun yanında curved 55ca9550 de alınabilir. Tüm özellikler aynı sadece aktif 3d.ve curved.
    N11 de 2999 lira.

Orijinalden alıntı: gauss_34

Bu tv alınır arkadaşlar. Bunun yanında curved 55ca9550 de alınabilir. Tüm özellikler aynı sadece aktif 3d.ve curved.
    N11 de 2999 lira.
    Bu televizyon alan kullanan arkadaş yokmu forumda aydınlatırsa sevinirim teknosada 6 güzlük hediye veriyor benim çok hoşuma gitti ve alamyı düşünüyorum televizyon hahhında bilgisi olan varmı acaba alınırmı
  • Merhaba arkadaşlar. Ua9300 serisi almayı düşünürken DH sayesinde epey bilgi sahibi oldum sayenizde. Tam alayım derken 9400 serisini öğrendim. 9300 serisinden daha iyi olabileceği mantığıyla gözümü karartıp 43ua9400 aldım. Buradaki paylaşımlarınız sayesinde fikir sahibi olduğum için 9400 serisi almayı düşünenlere elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
    İlk izlenim olarak 9300 serisinde ekran köşelerinde oluşan ışık sızması 9400 serisinde yok.
    Trt 4K eski lnb ile bile çok net izleniyor. Yarın 4k uyumlu lnb takıp fark olacakmı deneyeceğim.
    Trt 4K'yı 3D ye çevirerek izledim. Derinlik hissediliyor. İlk defa 3D tv aldığım için diğer marka modellerle kıyaslama şansım malesef yok. Bana gayet iyi geldi.
    4K maç izlemedim fakat trtHD kanalında izledim. Gölgelenme vs. Gibi rahatsızlık verici birşey hissetmedim. Lg gibi daha yüksek fiyatlı ürünleri mağazada izlediğimde rahatsız edici gelmişti. Bence lg'nin yüksek fiyatlı ürünleri bunun kadar başarılı değil.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Vestel'den hep uzak duran birisi iken düşüncelerim tamamen değişti. Tabi bu konuda en önemli etken DH'deki kullanıcı yorumları oldu. Paylaşım yaparak bizlere ön ayak olan arkadaşlara teşekkür ederek, bende elimden geleni yapmak isterim. Sorusu olan arkadaşlara en kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: whitehaired

Merhaba arkadaşlar. Ua9300 serisi almayı düşünürken DH sayesinde epey bilgi sahibi oldum sayenizde. Tam alayım derken 9400 serisini öğrendim. 9300 serisinden daha iyi olabileceği mantığıyla gözümü karartıp 43ua9400 aldım. Buradaki paylaşımlarınız sayesinde fikir sahibi olduğum için 9400 serisi almayı düşünenlere elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
    İlk izlenim olarak 9300 serisinde ekran köşelerinde oluşan ışık sızması 9400 serisinde yok.
    Trt 4K eski lnb ile bile çok net izleniyor. Yarın 4k uyumlu lnb takıp fark olacakmı deneyeceğim.
    Trt 4K'yı 3D ye çevirerek izledim. Derinlik hissediliyor. İlk defa 3D tv aldığım için diğer marka modellerle kıyaslama şansım malesef yok. Bana gayet iyi geldi.
    4K maç izlemedim fakat trtHD kanalında izledim. Gölgelenme vs. Gibi rahatsızlık verici birşey hissetmedim. Lg gibi daha yüksek fiyatlı ürünleri mağazada izlediğimde rahatsız edici gelmişti. Bence lg'nin yüksek fiyatlı ürünleri bunun kadar başarılı değil.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Vestel'den hep uzak duran birisi iken düşüncelerim tamamen değişti. Tabi bu konuda en önemli etken DH'deki kullanıcı yorumları oldu. Paylaşım yaparak bizlere ön ayak olan arkadaşlara teşekkür ederek, bende elimden geleni yapmak isterim. Sorusu olan arkadaşlara en kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım..
    kardeşim bende 43UA9400 serisinden aldım ama TRT4K da 2D den 3D ye çevirdiğim zaman kesinlikle doğru düzgün bir 3D alamıyorum. Derinlik hissi falan olmuyor. servise istek açtırdım ama hepsimi böyledir acaba

• Bazı sahnelerde hissedilir derecede var ama her görüntüde olmuyor. Biliyorsun 3d çekimle çok alakalı bir konu. Yazımdada belirttim diğer tv'lerinkini pek bilmiyorum. O yüzden kıyas yapamıyorum. Sanal 3d biryere kadar tabi. 3d film alıp izlemek gerek ama vakit bulamadım henüz malesef

Orijinalden alıntı: whitehaired

Bazı sahnelerde hissedilir derecede var ama her görüntüde olmuyor. Biliyorsun 3d çekimle çok alakalı bir konu. Yazımdada belirttim diğer tv'lerinkini pek bilmiyorum. O yüzden kıyas yapamıyorum. Sanal 3d biryere kadar tabi. 3d film alıp izlemek gerek ama vakit bulamadım henüz malesef
    teşekkürler cevap için kardeşim. 3D film ile izledim gayet güzel. Sanal 3D olayınıda çözdüm görüntü alabildim zaten kullanmayacağım bir özellik ama genede kafama takılmıştı.

Orijinalden alıntı: yonyule

teşekkürler cevap için kardeşim. 3D film ile izledim gayet güzel. Sanal 3D olayınıda çözdüm görüntü alabildim zaten kullanmayacağım bir özellik ama genede kafama takılmıştı.

Alıntıları Göster
    VESTEL 55UA9400 teknosada 4000 TL.Başka zincir marketlerde de yok.Anlaşmışlar herhalde yüksek fiyattan satmaya.Şu an İnternette 3180 TL.

Orijinalden alıntı: jedimax

VESTEL 55UA9400 teknosada 4000 TL.Başka zincir marketlerde de yok.Anlaşmışlar herhalde yüksek fiyattan satmaya.Şu an İnternette 3180 TL.

Alıntıları Göster
    Vestel 43UA8900 4K SMART 43" ULTRA HD 109 Ekran bu tv yı onerırmısınız sadece 3d sı yok bu buyuk eksıklık mı acaba

Orijinalden alıntı: fadex

Vestel 43UA8900 4K SMART 43" ULTRA HD 109 Ekran bu tv yı onerırmısınız sadece 3d sı yok bu buyuk eksıklık mı acaba

Alıntıları Göster
    9400 serisinin tepkime süresi kaç ms.PS3 te input lag yapar mı?

Orijinalden alıntı: jedimax

9400 serisinin tepkime süresi kaç ms.PS3 te input lag yapar mı?

Alıntıları Göster
    43ua9400 tv aldım benimde ekranda siyah noktalar vardı çöü piksel diye servise gönderdim ama toz çıktı ekrana nasıl girebilir toz kenarlarda var sadece..

Orijinalden alıntı: bukephalos

43ua9400 tv aldım benimde ekranda siyah noktalar vardı çöü piksel diye servise gönderdim ama toz çıktı ekrana nasıl girebilir toz kenarlarda var sadece..

Alıntıları Göster
    hayırlısı ile 43ua 9400 seri siparişini verdik bakalım ne çıkacak
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.