Şimdi Ara

VESTEL 42725 MİLLENİUM 42' LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VESTEL 42725 MİLLENİUM 42" LCD TV aldım...Mükemmel görüntü elde ettim...Çift tuner var.Digitürküde kumanda edebiliyorsunuz...Çok şık duruyor...Samsung ,philips bakmadığım lcd kalmadı.3lcd ve dlp tvleri zaten hiç saymıyorum onların goruntusu hiçbir zaman lcd kalitesine zaten gelemez....Digiturk ve uyduda en iyi goruntuyu Vestelde gordum...3500 ytl fiyatı var... Aynı ayarda diğer lcd markaları 5500 ytl den başlıyor...Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim...

Make way for the bad guy...

• MEHMETRİZE BEY,

SİZ VESTEL 42725 MİLLENİUM 42" LCD TV. ALDIĞINIZI VE ÇOK
    BEĞENDİĞİNİZ SÖYLÜYORSUNUZ.
    BEN 15 YILDIR PIP ÇİFT TURNERLİ TV. KULLANIYORUM.
    BENDE SİZİN GİBİ TEKNOLOJİ HARİKASI DİYE AYNI TV. ALDIM.
    BU TELEVİZYONUN HATALARI

1.- PİCTURE AÇTIĞINIZDA ANA EKRANIN SESİ GİDİYOR VE PİCTURE
    SESİ GELİRYOR.SİZ ASIL SEYRETTİĞİNİZ KANALIN SESİNİ DİNLİYEMİYORSUZ.

2.- PIP VEYA PAP YAPTIĞINIZDA PENCEREDEKİ SEYRETMEK İSTEDİĞİNİZ KANALI AKTİF HALE GETİREMİYORSUNUZ.YANİ YER DEĞİŞTİRME YAPMIYOR.

ÇİFT TURNERLİ PIP TELEVİZYONLARIN ASIL YAPMASI GEREKENLER
    BUNLARDIR. YOKSA NORMAL TELEVİZYONLARDAN FARKI KALMAZ.

SİZ MEMNUNSANIZ HAYIRLI OLSUN.
  • Merhaba bu televizyonu yeni aldım ama açıkcası şimdi pişmanlık yaşıyorum çünkü görüntüsünde her kanalda aynı kaliteyi alamıyorum uzaktan kumandası kullanışlı değil ve en önemlisi PIP özelliği hiç kullanışlı değil küçük ekranı açıldığında seste yer değiştiriyor ve swap yapamıyorsunuz memnun olan kişilerin bu konularda bilmediğim bir ayrıntı varsa aydınlatırlarsa sevinirim.

Orjinalden alıntı: mehmetrize

VESTEL 42725 MİLLENİUM 42" LCD TV aldım...Mükemmel görüntü elde ettim...Digiturk ve uyduda en iyi goruntuyu Vestelde gordum...

Bu bilgiler doğru değil.

1) Mükemmel görüntüyü ancak HD görüntülerde elde edersiniz, Digiturk ve uyduda mükemmel görüntü elde etmeniz mümkün değil.
    Bunu hiçbir Lcd Tv elde edemez, zaten teknik olarak mümkün değil.

2) Digiturk ve uyduda en iyi görüntüyü tabi ki Vestel vermiyor (imzama bakarsanız ben de Vestel Millenium 37" Lcd kullanıyorum).
    Ancak incelediğim (izlediğim) onlarca kaliteli ve üst model diğer Tv'ler de bu kaynaklar ile güzel görüntü vermiyor.
    Yani sinyal kalitesi iyi olmadığında, hiçbir Lcd Tv yeteri düzeyde iyi değil; ancak Vestel'in yine de en iyi görüntü vermediğini söyleyebilirim.
    Fakat sinyal kalitesiz olduğunda, hepsi kalitesiz görüntü verdiğinden, bence normal kanallar için kaliteli marka & modelleri tercih etmek gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 46PF9915 46" 3D LED TV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: signore

Orjinalden alıntı: mehmetrize

1) Mükemmel görüntüyü ancak HD görüntülerde elde edersiniz, Digiturk ve uyduda mükemmel görüntü elde etmeniz mümkün değil.
    Bunu hiçbir Lcd Tv elde edemez, zaten teknik olarak mümkün değil.

2) Digiturk ve uyduda en iyi görüntüyü tabi ki Vestel vermiyor (imzama bakarsanız ben de Vestel Millenium 37" Lcd kullanıyorum).
    Ancak incelediğim (izlediğim) onlarca kaliteli ve üst model diğer Tv'ler de bu kaynaklar ile güzel görüntü vermiyor.
    Yani sinyal kalitesi iyi olmadığında, hiçbir Lcd Tv yeteri düzeyde iyi değil; ancak Vestel'in yine de en iyi görüntü vermediğini söyleyebilirim.
    Fakat sinyal kalitesiz olduğunda, hepsi kalitesiz görüntü verdiğinden, bence normal kanallar için kaliteli marka & modelleri tercih etmek gereksiz.

Burada DVD kalitesinde görüntüden bahsetmiyorum tabiki...6 ay takip ettim..bir çok lcd markasının tv goruntusunu gordum..onlarla kısayladıgım zaman
    fiyatına gore mukemmel goruntu verdiğini soyluyorum vestel 42' in...42 İNC VESTEL 3500 YTL...EN KOTU PHİLİPS VEYA SAMSUNG 6000 YTL...Karar sizin...

• Evet arkadaşlar bu cihazı kullanan yeni arkadasların katılımını bekliyoruz.
    Ben de fiyat/performans olarak ve ayrıca kablolun yayınlaradaki iyi performansı nedeniyle tercihim bu yöne kaydı.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• Cihazım daha gelmedi hafta sonuna kadar gelecek sonucları sizlerle paylasacagım.
    Ben önceden Vestel 37" Wireless TV almak istiyordum. Fakat 42725 kodlu televizyon aynı fiyatta ve daha büyük olduğu için bana daha cazip geldi. Vestel'in sitesinde 37" wireless için "Görüntü sistemi : Pal/Secam BG ve Scart`tan NTSC yayınları" yazarken 42725 için "Görüntü sistemi : PAL SEC BG/DK/K'/I/I'/L/L'" yazıyor. Eğer doğruysa, bu benim NTSC Xbox 360'ımı bu televizyonda sorunsuz olarak kullanamayacağım anlamına mı geliyor?
  • öncelikle tv nunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
    şunu belirtmek isterim ki şu tv ye 5500ytl vereceğinize bu tv ye 3500ytl verin gibi bir yaklaşım bana garip geliyor,zira bu tv lar birbirlerinin altrnatifi değildir.zira her kullanıcının kendine göre kullanım ve bütçe kriterleri olacaktır ve olmalıdır.
    signore gibi bende uydudan nasıl hd olmayan bir yayınla aldığınız görüntünün nasıl "en net görüntü" olduğunu merak ediyorum.açarsanız konuyu sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 25 Eylül 2006; 14:27:37 >
    50' vestel plazma almayı düşünüyorum.Ancak 42' LCD nin görüntü kalitesinin daha iyi olduğu olduğu söyleniyor.Bu konularda çok bilgim yok..Fiyat anlamında benim için bir sıkıntı yok.Amaç almışken iyisini almak.ancak hangi teknolojinin daha iyi olduğu konusunda çok çeşitli bilgiler var.Büyük ekran önceliğim olmasına rağmen görüntü kalitesinden ödün vermek stemiyorum.Görüş ve düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler..
    42 inç vestel lcd gayet iyi bir secenek..pişman olmazsın...
  • Millenium 42725 42” TFT-LCD - HD Ready

bende aldım bugun geliyo

biraz aydınlatın bizi

PIP/PAP özelliğinden bahsedersekk Ecopip ve Fullpip özellikleri farklıdır. Ayrıca,

İsteklerinizi/önerilerinizi Vestel'e ileten hiç oldu mu acaba aranızda? İstediğiniz şeyler çok basit SW çalışmalarıyla çözülecek şeyler. TOSHIBA, HITACHI, JVC gibi devlerle çalışan bir firmanın yapamayacağı şeyler değil bunlar(HDMI ve DVB-T teknolojilerini dünyada ilk kullanan firmalardan). Bence kendi ülkemizin firmasını desteklemeliyiz. Önerilerimizi de yollayabiliriz. Ayrıca yeni vestel ürüleri kolayca sw update yapılabiliyor. Yani atla deve değil...
    Ancak yazılanları okuduğumda aslı şu ki kararsız kaldım. Acaba yayınlar ile ilgili gelişmelerimi beklemeli yoksa hemen mi almalı. Daha popüler markaların fiyatlı ürünlerinden mi yoksa daha mütevazi markaların muadil ürünlerinden mi inanın kafam karıştı... Ne varki geçenlerde bir alışveriş merkezinde gördüğüm Vestel 'in 42725 modelini ilk görüşte çok beğendim. Teknik olarak detaylardan çok da iyi anlayan biri olmamam belki de beni kararsız bıraktı. Cevaplama nezaketi gösterecek arkadaşlardan ricam şu. Bu tv yi düşündüğüm diğer LCD. lerden bir Philips 42" pf5421 yada Toshiba 37" WL 58 ,66 yada 67Z veya Panasonic 37PV60E plazma karşılaştırdığınzda netice menfi yada müsbet hangi tv.den yana olur.. Siz ne dersiniz..

VESTEL 42725 MİLLENİUM 42' LCD TV

• 1 ay önce vestel 37inç vestel wireless lcd tv aldım 2-3 gun kullandıktan sonra wireless özelliğini kullanmayıp tv nin yanına pc koymaya karar verdim aldığım bayi ile görüşerek tv yi 42725 modeli ile deiştirmek istediğimi söyledim kabul ettiler ama 42725 modelin stokta olmadığını beklemem gerektiğini söylediler problem olmayacağını söyledim neyse tv bugun elime geçti kurulum yapıldı bu arada tv nin yanına pc yi koymaktansa uzun bikablo ile bağlarım düşüncesi ile sirkeciden arkadaşım vasıtası ile bulduğum 10 metrelik dvi-dvi kabloyu kullanırım diyodum ama tv de dvi girişi olmadığı için hemen dvi-hdmi çevirici temin ettim uzun lafın kısası 10 metrelik kablo ile dvi-hdmi bağlantıyla tv den görüntü aldım önceki 37 tv deki denemelerimde 1366-768 çözününürlükte harika görüntü almıştım bu tv de ekran kartı çözünürlüklerinde 1366*768 gözükmüyordu görünenler 800*600 1024*768 1280*720 1600*900 1920*1080 di sırası ile hepsini denedim hepsinde görüntü aldım ekran kartım palit 8600gt sonic bazı çözünürlüklerde görüntü taşıyor yada tam doldurmuyordu bende nvidia kontrol panelden çözünürlükleri değistirme seçeneğinden ayarlayarak bu sorunu aştım hemen pes6 oyununda çözünürlüğü 1920*1080 ayarladım oyuna girdim harika bir görüntü aldım farcry i aynı çözünürlükte çalıştırdım yine muhteşem bir sonuç kendi kendime dedim bu tv full-hd değil nası bu çözünürlükte görüntü veriyor anlamadım bilen varsa yardım etsin ...ayrıca tv izlerken kuruluma gelen arkadaşlar digiturk ü scarttan değil tos(bolemi yazılıo bilmiyorum) kablo ile bağlarsam daha iyi görüntü verceğini söylediler nitekim iki türlü denedik scartta dalgalanma oluoyor tos(sarı beyaz kırmızı sarı:göruntü beyaz kırmızı :ses) da çok net görüntü oldu herkese tavsiye ederim.

• Merhaba. Bende bu TV yi inceledim ve şuan ki fiyatı çom uygun. Ancak kontrast oranı 8000:1. bu çok önbemlimidir? Kullanan arkadaşlar cevap verebilirlermi. Birde resim çekip buraya ekleme şansınız varmı, TV nin duruşunu bir görelim.

Tşk.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.