Şimdi Ara

Veri madenciliği proje yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben veri madenciliği dersi alıyorum. Hem ders için hem de bitirme projem için yardıma ihtaycım var. Benim bir problem bulup onu çözmem gerekiyor. Aslında dataset bulup oradaki problemi bulup çözmem yeterli. Bitirme projesi için python kullanmam gerekiyor. Çünkü hoca kod ile yapmamı istiyor. Neden python derseniz de kendi merakımdan öğrenmeye başladım. Fakat sonra devam ettiremedim. Neyse sadede gelmek gerekirse; Bana bu projeleri yapmama yardımcı olacak veya yapabilecek birine ihtiyacım var. Data set konusunda aşağıdaki siteyi buldum. Bunun dışında önerilerinize de açığım.

    Normalde bu kadar yoğun olmasam belki pek yardım istemeyebilirdim ama başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum. O nedenle en kötü data set seçmeme ve o datasetlerdeki problemi ve o problemin çözümünü bulma konusunda sizlerden yardım istiyorum. Yalnız biraz acelem var. En azından projedeki dataseti, konuyu vs seçmek için. Lütfen bana yardımcı olun.

    Link:https://archive.ics.uci.edu/ml/datasets.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 18 Mart 2018; 12:55:23 >



  • Sen proje seciminden tut, projenin yapimina ve tamamlanisina kadar her asamada yardim istiyorsun; ustelik bunu bir de "acil" istemissin. Bu yol, yol degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Acil kısmı proje seçme kısmı içindi. Diğer kısımlar için acil demedim. gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa yazmazdım. En azından şunu sormak istiyorum. Bulduğum linkteki datasetlerin olduğu tabloda default task kısmında yazan sınıflandırma, kümeleme vs gibi şeyler var. O setler onlar uygulanarak yapılıyor/ çözülüyor anlamına mı geliyor?
  • Tekrar merhaba arkadaşlar, konula ilgili yukarıda yazdığım açıklamalar ile ilgili bazı düzeltmeler yapmak istiyorum. Benim yapacağım toplamda 3 veri madenciliği projesi var. Bunlardan iki tanesi ders projesi ve weka ile yapacağım. O nedenle o konuda çok fazla sorun olmayacaktır. Ancak diğeri bitirme projem ve onu python ile yapmam gerekiyor. Bunun için aşağıdaki dataseti seçtim. Bu datasette sınıflandırma yapmam gerekiyor. Ancak bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Bu konuda yazılmış hazır kodlar var mı? Ya da bana bu konuda yönlendirme yapabilecek?

    Dataset linki:https://archive.ics.uci.edu/ml/datasets/Census+Income
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.