Şimdi Ara

VERgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eheehe, Şimşek ilk geldiğinde vergilere hazır olun demiştim, ilk 9 ayında bi dolu vergi çıkarınca sesler yükselmeye başladığında dedim bunlar daha fragmandı, film yeni başlıyor.   İyi haber film bitti, kötü haber ilk film çok beğenildiği için aksiyon dolu 2. film geliyor.  

Ekonomide tek yapılan faiz arttır, vergi topla.. Ortada ne ouv kalkınma planı var, ne yatırım planı... Çokomelli bile her ne kadar söylediklerini yapamasa da ouv kalkınma planlarını anlatır dururdu..

Hee birde kamu da tasarruf var, sahi noldu, memurların servislerini kaldırarak denk bütçeye ulaşıldı mı.

Neyse başlığa dönelim. VERgi yi böyle okuyunca daha bir anlamlı geliyor.  

Araç satışlarına yeni harç geliyor.

Bazı meslek gruplarına yıllık harç zorunluluğu getiriliyor!

son dakika
    Bazı meslek gruplarına yıllık harç zorunluluğu getiriliyor! Peki kimden ne kadar alınacak? İşte detaylar
    https://www.sondakika.com/ekonomi/haber-bazi-meslek-gruplarina-yillik-harc-zorunlulugu-19160434

• Yeni Türkiye değil

Vergikiye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi adaletli bir şekilde alındığında, halkın refah seviyesini arttıran bir durumdur. Merkezi hükümeti güçlendirir bununla beraber , güvenlik, adalet, sağlık, eğitim, alt yapı gibi alanlara aktarıldığında medeniyet ilerler. Bunun neticesinde toplanan paraların nereye gittiği de halk tarafından sorgulanır. Usulsüz olarak harcanan 1 birim para bile bu yetkiyi elinde bulunduranlar için büyük utanç kaynağı olur.

Tabi yukarıda bahsettiğim şeyler Norveç, İsveç gibi ülkelerde geçerli. Bizim sistemimiz ise ver ben harcarım, hesapta vermem kafama göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 18 Ekim 2025; 19:8:55 >
    5 ay önce açıldı
    Ötv Muafiyeti Yasa Teklifi
    geçen yıl açıldı
    Gümrük vergisi nasıl ödenir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.