|
Verge TS Pro: 350 km menzilli ve ultra hızlı şarjlı çılgın elektrikli motosiklet
-
-
quote:
Cruise Control gibi özellikleri barındırıyor
Buraya getirmeyin şunu
Normalde yapmadıkları saçmalık kalmazken bir de CC ile bu enayiler trafiğin içine edecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
201 hp güç ve 1000 nm torka rağmen 0-100 hızlanmasının 3,5 saniye olması ya tasarım hatasıyla ya da tasarım tercihleriyle açıklanabilir çünkü 230 kg ağırlığında 201 hp gücünde ve 1000 nm torka sahip bir motosikletin bunda çok daha iyisini yapabilmesi ve 2,5 saniyenin altına inebilmesi gerekir. Burada bir sorun var.
İkinci sorun ise menzil. Kağıt üzerinde 350 km güzel görünüyor ama 20,2 kwh kapasiteli bir bataryadan daha fazlası beklenirdi. Batarya kapasitesi göz önüne alındığında menzil o kadar da etkileyici değil.
Performans bazında ben başarılı bulmadım.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
Tasarım güzelmiş göbeksiz motoru ilk defa görüyorum, bisiklerde görmüştüm ama bu kadar güçlü bir motorda denge açısından tehlikeli geldi gözüme.
Yola bakmayan motorcular için mis gibi tablet yokmuşlar ohh. Aradan giderken bir de ekrandan tiktok kaydırcaksın sonra ayna kırcaksın arada sıkışınca süpermiş :d
-
pahalı ki , kimse almaz bunu gelse bile Türkiye'ye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D -
-
1000 NM torkun tamamının kalkışta yola aktarılamayacağını ben de biliyorum ama 70-80 kms'dan sonraki hızlanmada çoğu aktarılır. Dolayısıyla hızlanmanın son dilimi tüm rakiplerinden iyi olacaktır.
Öte yandan 200 hp ve üstü güce sahip benzinli olsun, elektrikli olsun tüm motosikletlerin 0-100 hızlanması 3 saniyenin altında. Örneğin Kawasaki H2 benzinli motosikletin 0-100 hızlanması 2,6 sn. civarında. Diğer 1 litre süpersportlar da 2,7 sn. civarında.
Verdiğin tabloda Lightning 218 2,2 sn. 0-100'e sahip Tablonda yer almayan Damon elektrikli motosiklet de 3 saniye altında. Keza sadece 110 hp gücünde olan Zero SR/S elektrikli motosiklet bile 3,3 saniyede 0-100 yapabiliyor.
Benzer güçte tüm motosikletler 3 saniyenin altındayken bu motosikletin 3,5 saniyede kalması bence kabul edilebilir değil. Ya tasarım hatalı ya da bilerek kısmışlar.
Motosikletler sınırlı lastik taban alanı nedeniyle ilk kalkışta otomobillere ve özellikle 4 çekerlere nazaran dezavantajlıdırlar ama motosiklet 100-150 metre kadar yol aldıktan sonra bu dezavantaj büyük ölçüde ortadan kalkar. Buna rağmen 200+ hp sınıfı tüm motosikletler 3 saniyenin altında 0-100 hızlanmasına sahiptir.
Dolayısıyla bu motosikletin 3,5 sn. değerinin savunulacak bir yönü yoktur.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt

Hızlı