Şimdi Ara

Venus z10 aldım görüşlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alıp kullanan için hayırlı olsun güle güle kullansın ama bedavaya gelse 5 dakika kullanmam Vestelin telefonlarını. Kartımı dahi takmam.
  • 1500TL bağıra bağıra çöpe gitmiş
  • quote:

    vestel aldığınızda yabancılara sadece montaj parası vermiyorsunuz. onun haricinde ki bütün paraları yine yabancılar alıyor. çünkü sizin milli dediğiniz üründe milli olan sadece montaj


    sonunda birisi çıkıp "kral çıplak" dedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alana bir şey diyemem ancak bu modele verilen paralar ile xioami mi5(snapdragon 820),mi5 prime yada huaweinin daha iyi işlemci vs özellikli telefonları alınabilirdi.
    Bazı arkadaşlar ithalat garantisinden sıkıntı çektikleri için pek sıcak yaklaşmayabilirler ancak el insaf!.Kullanılan işlemci belli,ram belli... 1000 küsür tl nedir yahu.Sırf yerli üretim(!) diye neden sürekli halktan özveri beklenir ki?
  • 1.500 lira nasıl çöpe atılır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen pazar İzmir fuarında tüm Vestel ürünlerinde geçerli diye %20 indirim çeki dagitiyolardi. Dün Vestel.com.tr den safir renk Z10 almak için bu indirim kodunu denedim ancak olmadı,altın renkte %20 indirim oluyor ama safir renkte olmuyor, müşteri hizmetlerini aradım safir renk sitemize sonradan yüklendiği için bu üründe indirim geçerli değil dediler.(indirim çekinde tüm Vestel ürünlerinde geçerli diyor). Vestel müşteri kazanmaya çalışırken müşteri kaybediyor. Dandik sd435 islemcili telefonu 1500 liraya kakalamaya,amiral gemisi diye yutturmaya çalışıyorlar.Bu satış politikasında ,bu müşteri memnuniyeti duyarlılığıyla daha çok insan kaybeder Vestel.gururla yerli vs. Vs. diyorlar insanlara montaj sanayi telefonlarını, pahalı pahalı satmaya çalışıyorlar gümrük vergisi,devlet teşviği gibi avantajlarına rağmen.vestel bir v3 5070 kullanıcısı olarak beni müşteri olarak kaybetti.Böyle devam ederse daha nicelerini kaybedecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 31 Ağustos 2017; 5:27:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1250 lira eder Ois kamerası,64 hafızası,4 Rami,3050 bataryası ile.
    1500 etmesi için işlemci Snap 625 olmalıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 24 Eylül 2017; 18:13:28 >
  • Cihazı alan arkadaş çok fena irite edilmiş. Bu telefona o para elbette verilmez ama biraz daha yapıcı yorumlar yapılsaydı keşke. Veya arkadaşın verdiği paradan ziyade bir Türk firmasının bu donanımda bir cihazı neden bu fiyata pazarladığı falan sorgulansaydı keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 13 Kasım 2017; 13:9:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel ne ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 TL'yi çöpe atmışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    1400 TL'yi çöpe atmışsın.

    Ne yönden cope atmış cok guzel telefon suandada 1150 civari kullananlar roket diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Seni neden bloklamışım hatırlamıyorum ama vardır geçerli bir sebebim. Neyse cevabın bir kısmı görünüyor, bloğu kaldırmaya gerek yok. 1400 TL'ye daha iyi telefonlar varken buna o para verilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Aralık 2017; 19:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel ve mobil cihazlarda millilik. Acaba neleri kendi yapıyor?

    SoC zaten cihazların kalbi. Hadi ekran yaptı desek. Hadi kabını yaptı desek. eee SoC milli olmayıp dışardan alıyor bir de deli gibi para istiyor. O paralara çin malı çok daha iyi cihazlar var. Hatta kendi arayüzü olan güncelleme desteği bile var.

    Neden vestel'e mobil konuda para kazandırıyorsunuz ki. Adamların derdi mobil cihazlar değil.
  • Neden biliyor musun? Çünkü ithalatım ihracatımdan fazla güzel ülkemde. Üretim yok tüketim çılgınlar gibi. Herkes memur olma, herkes kolay yoldan kazanma peşinde. Hizmet sektörü aldı başını gidiyor. Onu geçtim uretene de laf ediyorlar. Vestel değil ne olursa olsun. Yerli aldığın her ürün Ahmet'e Mehmet'e maaş, yerli ürüne verdiğin her lira cari açığı kapatmak konusunda bir adımdır. Herkes kendinden sorumludur ben üzerime düşeni yaptim.

    Bu ülkede askerden kaçmak için ayı gibi yiyip kilo alanlar varken vatanseverlik herkeste aranmaz.

    Kaldı ki telefon parasının hakkını veriyor. İşlemci o olsaymis kamera bu olsaymis vs vs. bir kenara tüm donanımsal ve yazılımsal yapıları harmonik çalışıyor.

    1500 liraya ne alabilirdim, evet Samsung'u geçelim. S ve note harici hiç bir telefonunu bana önermeyin. Iphone hakeza bluetooth sd kart gibi komponentleri çalıştırmayan cihaz almam. Huawei, Xaomi vs bı kaç marka kalıyor. Onlarında alınabilir cihazları 2000 lira civarında idi ben alirken. İthalatçı garantili. Buna şimdi çöp diyenler o cihazları alıp ta en küçük sorunda çöp olan cihazlardan haberleri yok sanırım.

    Ben paramın karşılığını aldım. Varsın telefona dünyanın parasını verip kendini kandiranlar düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyenler gitsin 5000tl versin iphone lere...

    Ben alalı yaklaşık 3.ay oldu ve gayet tatminkar...
  • OİS var denmiş ama malesef hiç etkisini göremedim.
    video çekiyorsunuz ama langır lungur sallanıyor çekim.
  • Hayırlı olsun, mükemmel bir telefondur kendileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgurbuz50

    OİS var denmiş ama malesef hiç etkisini göremedim.
    video çekiyorsunuz ama langır lungur sallanıyor çekim.

    örnek fotoğraf veya video paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emr_78

    bende ilk çıktığı gün aldım. Gayet memnundum ki bugüne kadar.

    Ne hikmetse aldığım günden bu yana telefon ile görüşürken hiç ikinci bir kişi aramamıştı. bugün üç kez başıma geldi. biri ile telefonda görüşüyorken ikinci kişi aradığında ilk kişi ile görüşmem otamatikmen kesiliyor ve ikinci arayan arka planda bekliyor onu ne cevaplayabiliyor ne meşgule alabiliyor nede mesaj atabiliyorum.

    ve yine bugün kimi zamanlar birini aramaya kaltığımda ya telefon çalmadan otamatik olarak arama kapanıyor yada bir kez bile tam çalmadan kapanıyor. uygulamalar bölümünden uygulamaları sıfırla deyip telefonu kapatıp açmama rağmen bu sorun çözülmedi.


    onun haricinde telefon iki saat içerisinde full şarj oluyor. bir gün rahat rahat yetiyor ama bu telefon ile görüşme olayları canımı sıkmadı değil hani


    merhaba; arkadaşımın telefonunda bu senaryoyu denedim. birinci telefon ile görüşürken ikinci telefon arayınca görüşme devam ediyor ikinci telefon meşgul çalıyor.sizde aynı durum devam ediyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.