Bildirim
Velocity 2Go
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
merhaba
RMS güç 80 W
Max.güç 160 W
Frekans aralığı 40 – 120 Hz / 40 – 25.000 Hz
Girişler : RCA / High-Level / Aux
Güç Kaynağı 12 V / 230 V / yeniden şarj edilebilir pil (opsiyonal)
Boyutlar 480 x 220 x 240 mm
Ağırlık 7.0 kg
Velocity 2 Go 6 ile siz neredeyseniz müzik orada. Araç içinde güçlü bir aktif subwoofer, araç dışında taşınabilir bir stereo hoparlör sistemi. O size her zaman en kaliteli performansı verecektir, nerede olduğunuz hiç önemli değil. Pazardaki en esnek hoparlör ve sub sistemi - üstelik fantastik ve rakipsiz dizaynı ile.
burdanda bakabılırsınız http://www.blaupunkt.com/tr/7606353000_main.asp
direk siteside bu http://www.velocity2go.com/
iyi akşamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locked13 -- 27 Ağustos 2008; 19:01:29 >
-
Teşkkrler bende okumuştum bunları burda sadece özellikleri yazıyor ama bunu nasıl bağlıyacağız bi fikriniz varmı aracımıza amfi kullanmamız gerekiyormu yoksa hoparlör çıkısınamı bağlıyacağız.Bir de fiyatını bulamadım nette bilen arkadaşlar yokmu ? -
merhaba
amfı kullanmanıza gerek yok çünkü cıhazın içinde kendınden amfısı var sadece amfı çıkışlı bır cıhaza bağlanır n hoparlör cıkışındanda bağlayabılırsınız
fiatina gelirsek
2G05 13 CM 290 EURO satış fiatı
2G06 16 CM 350 EURO satış fiatı
ben yetkılı servıs ve satıçıyım temin edebilirim
iyi günler -
tşşkrler.ucuzda değilmiş pek :) Peki sesi hakkında bi bilginiz varmı yani orta bi ses sisteminin gördüğü görevi görürmü yoksa bu paraya değmezmi her ne kadar taşınabilir olsada ? -
uyuz oluyorum böyle fiyatlı ürünlere.
ben 350€ yani 700 liraya kralını dizerim 80w rms alsın başına çalsın 350€ muş
sözüm satışı yapan arkadaşa değil blaupunkt denen burnu fezalarda gezen firmaya -
evet fiyatı biraz uçuk ama marka bide taşınabilir olması pahalı kılıyor galiba.ama ses sistemi kuruncada bagajda yer kalmıyor öle bi sorunda var bu ürünü valiz gibi düşünebilirz o zaman mantıklı geliyor ama pahalı :) -
quote:
Orjinalden alıntı: WarSaw
uyuz oluyorum böyle fiyatlı ürünlere.
ben 350€ yani 700 liraya kralını dizerim 80w rms alsın başına çalsın 350€ muş
sözüm satışı yapan arkadaşa değil blaupunkt denen burnu fezalarda gezen firmaya
merhaba
arkadaş fiat istedi bende verdim kızmanıza gerek yok bazı ürünler pahalıdır
iyi günler
-
bu alet istanbulda media markt da var , sürekli çalıyorlar başından ayrılamıyorsun bir tınısı var , hep dinlediğim parçaları bile sanki ilk defa dinliyormuşum gibi hissediyorum , sonunda alacağım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X