Şimdi Ara

Velocity 2Go

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ürün hakkında bilgi sahibi olan varmı?nasıl bi ses verir sizce?bunu bağlamak için yine amfi almamız gerekiyormu ?nasıl bağlanıyor tam olarak?

• merhaba

RMS güç 80 W
    Max.güç 160 W
    Frekans aralığı 40 – 120 Hz / 40 – 25.000 Hz
    Girişler : RCA / High-Level / Aux
    Güç Kaynağı 12 V / 230 V / yeniden şarj edilebilir pil (opsiyonal)
    Boyutlar 480 x 220 x 240 mm
    Ağırlık 7.0 kg
    Velocity 2 Go 6 ile siz neredeyseniz müzik orada. Araç içinde güçlü bir aktif subwoofer, araç dışında taşınabilir bir stereo hoparlör sistemi. O size her zaman en kaliteli performansı verecektir, nerede olduğunuz hiç önemli değil. Pazardaki en esnek hoparlör ve sub sistemi - üstelik fantastik ve rakipsiz dizaynı ile.

burdanda bakabılırsınız http://www.blaupunkt.com/tr/7606353000_main.asp

direk siteside bu http://www.velocity2go.com/

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locked13 -- 27 Ağustos 2008; 19:01:29 >

• Teşkkrler bende okumuştum bunları burda sadece özellikleri yazıyor ama bunu nasıl bağlıyacağız bi fikriniz varmı aracımıza amfi kullanmamız gerekiyormu yoksa hoparlör çıkısınamı bağlıyacağız.Bir de fiyatını bulamadım nette bilen arkadaşlar yokmu ?
  • merhaba
    amfı kullanmanıza gerek yok çünkü cıhazın içinde kendınden amfısı var sadece amfı çıkışlı bır cıhaza bağlanır n hoparlör cıkışındanda bağlayabılırsınız

fiatina gelirsek
    2G05 13 CM 290 EURO satış fiatı
    2G06 16 CM 350 EURO satış fiatı
    ben yetkılı servıs ve satıçıyım temin edebilirim

iyi günler
  • tşşkrler.ucuzda değilmiş pek :) Peki sesi hakkında bi bilginiz varmı yani orta bi ses sisteminin gördüğü görevi görürmü yoksa bu paraya değmezmi her ne kadar taşınabilir olsada ?
  • uyuz oluyorum böyle fiyatlı ürünlere.
    ben 350€ yani 700 liraya kralını dizerim 80w rms alsın başına çalsın 350€ muş

sözüm satışı yapan arkadaşa değil blaupunkt denen burnu fezalarda gezen firmaya
  • evet fiyatı biraz uçuk ama marka bide taşınabilir olması pahalı kılıyor galiba.ama ses sistemi kuruncada bagajda yer kalmıyor öle bi sorunda var bu ürünü valiz gibi düşünebilirz o zaman mantıklı geliyor ama pahalı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

uyuz oluyorum böyle fiyatlı ürünlere.
    ben 350€ yani 700 liraya kralını dizerim 80w rms alsın başına çalsın 350€ muş

sözüm satışı yapan arkadaşa değil blaupunkt denen burnu fezalarda gezen firmaya

merhaba
    arkadaş fiat istedi bende verdim kızmanıza gerek yok bazı ürünler pahalıdır
    iyi günler

• bu alet istanbulda media markt da var , sürekli çalıyorlar başından ayrılamıyorsun bir tınısı var , hep dinlediğim parçaları bile sanki ilk defa dinliyormuşum gibi hissediyorum , sonunda alacağım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.