Şimdi Ara

VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
153.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tekzenden 149'a aldık 5 gün oldu memnunuz.

    5 kademe çizgili bir ayar düğmesi-anahtarı var. Minimumdan maksimum'a doğru arttırabiliyorsunuz. Neye göre yanıp sönüyor çözemedim. Termostatlı gibi gelmedi bana.

    İnsanın içini ısıtıyor:)

    Devrilme durumunda devreye giren güvenlik nasıl devreyi kesiyor merak ediyordum. Denedim, cihazı eğince ya da yan yatırınca devre kesiliyor ve cihaz kapanıyor. Dik konuma ayarlı terazi gibi bir devre kesici var heralde içinde.

    İnfrared alırken şüpheliydim ama sorun yok, sıcaklığı tatminkar.
  • Aklıma geldi onu da yazayım. Ekstra ayak alıp yatay olarak da kullanayım derseniz cihazın güvenlik sistemi buna izin vermeyecek....:)
  • Tekzen izmirde yok, o nedenle ne yazıkki görüp alma şansım yok ( sen git Türkiyede heryere şube aç bir izmirde şube açma nasıl iş anlamıyorum, yapı market olarak Koçtaş 3. şubesini açtı, bunlar hala piyasayı görmüyorlar)
    Tekzen müşteri servisine mail attım, internetten siparişte hangi model gönderiliyor diye, hala cevap veren olmadı. 1-2 gün daha cevap gelmezse, bu olayı müşteriyi takmamak olarak değerlendirip başta biryerden alırım kesinlikle. Böyle aynı model altında birçok opsiyon olayından nefret ediyorum, şunun sonuna başka harf koyun, model adını değiştirin en azından bilelim, internette alıyoruz bahtına ne çıkarsa oluyor çoğu satış yapan yere baksan hem termostat var hem 1000/2000W seçeneği var görünüyor, SanalMağazayı da uyardım bu yüzden Ama sağolsunlar aynı gün çat diye cevap veriyorlar, HB gibi kopyala yapıştır cevapla geçiştirmiyorlar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: dukemmmukem

    ................

    Neye göre yanıp sönüyor çözemedim. Termostatlı gibi gelmedi bana.

    İnsanın içini ısıtıyor:)

    Devrilme durumunda devreye giren güvenlik nasıl devreyi kesiyor merak ediyordum. Denedim, cihazı eğince ya da yan yatırınca devre kesiliyor ve cihaz kapanıyor. Dik konuma ayarlı terazi gibi bir devre kesici var heralde içinde.

    İnfrared alırken şüpheliydim ama sorun yok, sıcaklığı tatminkar.


    Alt tablasında bir anahtar olması lazım.. Yere basarken içeriye giren.

    İstanbuldasınız. Kaç m2 de kullanıyorsunuz ? İzolasyon ne durumda ? Oda sıcaklığını ölçme imkanınız varsa yazarmısınız ?
  • İzolasyonumuz başarısız. Binada en üst kattayım, alt dairem boş, üstte çatı, doğal gaz faturası 300 tl'ye yakın geliyor normalde, üstelik ısınamadığımız halde. Kaloriferden randıman alamıyorum. Kombi yanarken battaniye ile gezme durumu da oluyor. Veitoyu destek olarak kullanıyorum. Taşıması pratik gece yatak odasında, aksam salonda. Salon 25 metrekare, yeterli oluyor. Kaloriferin minumuma getirip kullanıyoruz artık. Sıcaklık ölçme şansım olmadı. Kalorifer en düşük ayarda çalışıp havayı kırıyor, Veito da eski odunlu-kömürlü sobanın konforunu veriyor. Ateşi hissediyorsunuz, içiniz gerçekten ısınır. Kalorifer yanmazsa diğer odalarda ortam Sibirya gibi oluyor.

    Alt tablada bir anahtar yok. Ben de aradım ama öyle bir anahtar yok. Cihaz'ın içinde bir devre var sanırım. Denge terazisi gibi bir şey. Belli bir eğimden sonra kapanıyor. Dik duruma gelince tekrar çalışmaya başlıyor.
  • arkadaşlar burdaki yorumları okuyup az önce sanalmağazadan bende siparişini verdim..... yorumlar için teşekkürler inş beklediğim gibi çıkar..... kullandıktan sonra bende yorumumu yazıcam.....
  • veitom az önce geldi ve süper ısıtıyor karşısında oturmak baya zor.... yazın kavurucu güneşi gibi :) umarım elektrik faturasını fazla kabartmaz......
  • güle güle kullan
  • Arkadaşlar bu ürünün ağırlıgı tam olarak nedir biliyormusunuz?
  • Resminden gördüğüm kadarıyla Çukurova ısının ithal ettiği profesyonel kalitedeki infaret ısıtıcının lambasına benziyor.Bence Ufoların hepsinden daha iyi ışınım saylar,fiyatta çok güzel şahsen tavsiye ederim.Bende 13 sene önce aldığım ZASS marka infaret ısıtıcı var içerisinde 3 adet 400 watt aynı bunun benzeri lamba var ve süpe bir ısıtıcı.Hemde uzun ömürlü dile kolay 13 sene tık yok.Ufo tarzı üründe tavsiyem budur.
  • Arkadaşım ürün çok hafif ayağıyla birlikte 5 kilo civarı gelir diye tahmin ediyorum. Kutusunda da 5.9 kg diye yazıyordu hatırladığım kadarıyla. Isıtıcıyı bir yerden başka bir yere taşınma kolaylığı açısından soruyorsan , hiç süphen olmasın çok kolay taşınıyor zaten üst kısmında da tuma yeri var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mbirol

    Resminden gördüğüm kadarıyla Çukurova ısının ithal ettiği profesyonel kalitedeki infaret ısıtıcının lambasına benziyor.Bence Ufoların hepsinden daha iyi ışınım saylar,fiyatta çok güzel şahsen tavsiye ederim.Bende 13 sene önce aldığım ZASS marka infaret ısıtıcı var içerisinde 3 adet 400 watt aynı bunun benzeri lamba var ve süpe bir ısıtıcı.Hemde uzun ömürlü dile kolay 13 sene tık yok.Ufo tarzı üründe tavsiyem budur.


    Bencede Birol ustam ufodan daha iyi ısı urettigi ve ilettigi kesin diyebilirim. Dikeyde ve yatayda problemsiz olarak kullanım cesitliligide var. Yansıtıcı 45 derece saga ve 45 derece sola (dikey olanda) ısıyı yayarak gonderiyor, buda menzilini arttırıyor tabi ama 60 saga 60 sola yaysaydı daha iyi sonuc vermezmiydi? daha genis bir acılımı olurdu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 19 Ocak 2009; 0:23:23 >




  • Arkadaşlar sonunda veitoyu bir aylık kullanımdan sonra ilk fatura geldi. Daha önce 45-50 tl arasında gelen faturam bu ay 68.2 tl geldi. Ben ısıtıcıyı sabahları 45 dk ve bazı akşamlar kullandım. Sürekli bi kullanımım olmadı. Bana makul geldi , karar sizin
  • şimdi reklamlarında diğer infrared ısıtıcılara göre yüzde 30-50 daha ekonomik diyor.
    neye göre daha ekonomik?neden kimse ortalığı yıkmıyor? sadece meraktan soruyorum.
    malum üründe (isim vermeyeceğim) olur mu aman sakın ha diyen insanların hiç sesi çıkmamış.
    ha yüzde 50 ha yüzde 80 tasarruf iddiası fark ne?ne kadar acaip olaylar dönüyor ya ben inanın anlamış değilim...

    ha bu arada bu ısıtıcının aynısı bende de var 2000w olanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Ocak 2009; 18:16:11 >
  • Merhaba İlkerinanc arkadasım aklınızdaki soru isaretine bende takılmak durumunda kaldım ve yetkili merciye yani veitoyu pazarlayan Cemsan A.S. ye soruyu yonelttim buyrun asagıda;

    SORU : Merhaba oncelikle urununuzun kullanıcısı oldugumu fakat Universite ortamında %30 tasarrufu nasıl yaptıgınıza dair bir soruya maruz kaldım Veito %30 nasıl tasarruf saglıyor lutfen beni bilgilendirirmisiniz? Not: Lutfen biraz bilimsel yonden bilgi verebilirseniz arkadaslar bilim adamı sayılırlarda...

    CEVAP : Merhaba Samet bey,

    Üründe kullanılan ısıtma elemanı karbon fiber dir.Karbon fiber aynı güçte daha fazla kalori açığa çıkarır. Karbon fiber ısıtma elemanının bu özelliği sayesinde aynı alanı ısıtmak için daha düşük güçte bir ısıtıcı kullanırsınız. Bu küçüklük oranı ise alışılmış rezistans telli (nikel-krom) ısıtıcılar ile kıyasladığınızda %30 dur. Dolayısıyla piyasada 3000W tel rezistanslı infrared ısıtıcı bulabilirsiniz fakat 3000W bir karbon fiber ısıtıcı bulamazsınız.

    İkinci bir tasarruf ta şudur. Karbon infrared açılır açılmaz birkaç saniye sonra maksimum ısı vermeye başlar fakat tel rezistanslı ısıtıcılarda bu süre çok daha yüksektir. Bu farktan kaynaklanan enerji kaybınız oluşur.

    Saygılarımla,




  • ha anladım karbonla olunca yüzde 30(yüzde 50 idi önce)oluyor ama yeni bir icat yaptım deyince yüzde 80 olmuyor.
    tamam haklısınız hocam ben gereksiz yere tartışıyorum bu konuları sizinle.ciddiyim.bir yere varamayacağız ki böyle...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    ha anladım karbonla olunca yüzde 30(yüzde 50 idi önce)oluyor ama yeni bir icat yaptım deyince yüzde 80 olmuyor.
    tamam haklısınız hocam ben gereksiz yere tartışıyorum bu konuları sizinle.ciddiyim.bir yere varamayacağız ki böyle...


    %30 icin adam bunları soyluyor arkadasım ve hemen sordugunuz soruya cevap veriliyor. Bilmiyorum evet bir yere varamayacagız ama UFO dan da bu veitoya bir suclamada gelmedi bidigim kadarıyla... Diger taraftan endustriyelde ucandaire UFO IR Modül ile UFO IR Altın Filament bile var bilemiyorum buda cok uzun bir tartısma konusu olur...
  • ufodan gelmez tabi adam veitoyu tehdit görmüyorki kendine.vectayı görüyor.bu bile bana bu ürünün ümit vadettiğini kanıtlıyor.adam ikinci gün çıktı sağda solda olmaz öle şey mal varlığımı tsk ya bağışlarım.ee soran oldumu sana dur bi bakalım senin derdin ne,sen nasıl geldin oraya hangi reklamla bi kişi de sormadı adama.böyle çıkış yapan adamlar kahraman olur ya bizde..
    neyse.ben cevaplarımı aldım bu forumda ne küfürler yedim nelerle uğraştım kimlerin ne maksatla yaptığını da biliyorum.artık fazla girmeyeceğim bu mevzulara.sanırım birileri beni ekmeklerinden edecek falan zannettiler ben adamlara bir şans verin durun bakalım dedikçe özelden forum içinden ne hakaretler ne küfürler.yazıklar olsun böyle insanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 29 Ocak 2009; 0:34:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    ufodan gelmez tabi adam veitoyu tehdit görmüyorki kendine.vectayı görüyor.bu bile bana bu ürünün ümit vadettiğini kanıtlıyor.adam ikinci gün çıktı sağda solda olmaz öle şey mal varlığımı tsk ya bağışlarım.ee soran oldumu sana dur bi bakalım senin derdin ne,sen nasıl geldin oraya hangi reklamla bi kişi de sormadı adama.böyle çıkış yapan adamlar kahraman olur ya bizde..
    neyse.ben cevaplarımı aldım bu forumda ne küfürler yedim nelerle uğraştım kimlerin ne maksatla yaptığını da biliyorum.artık fazla girmeyeceğim bu mevzulara.sanırım birileri beni ekmeklerinden edecek falan zannettiler ben adamlara bir şans verin durun bakalım dedikçe özelden forum içinden ne hakaretler ne küfürler.yazıklar olsun böyle insanlara.


    Bence biz o konuya gereksiz yere sahip cıktık. Cunku birseyleri anlatıp carpısırken cogu kiside makara yapıyordu. Su anda bulasmamaya calısıyorum bende kafam cok rahat. Dileyen diledigini yapar hosckalın...




  • hayır makara falan yoktu aksine maksatlı yazılar vardı hala var.adam ufocu kilmacı veya kombici.. olmaz etmez gitmez.şartlandırmış kendini cevap yazarken çünkü işe alet yarasa ekmeği elinden gidecek farkında bunun...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.