Şimdi Ara

Ve GUTI Kadroda !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, uzun bir aranın ardından ilk kez maç kadrosuna alındı.

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, 51 gün aradan sonra maç kadrosuna alındı. İspanyol oyuncunun yarın Kayserispor karşısında 18 kişilik kadroda yer alacağı öğrenildi. Guti en son 25 Ağustos'ta oynanan Alania Vladikavkaz maçında forma giymişti.

Öte yandan sakatlığı 2 gün önce düzelmesine rağmen antrenman eksiği bulunan Hugo Almeida, Kayserispor maçı kadrosuna alınmadı. Yabancı kontenjanı sebebiyle Sivok ve Hilbert de Kayserispor'a karşı görev yapamayacaklar.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

Twitter'dan;
    Guti: "İlk kez kadroya alındım, gerçekten mutluyum çünkü hemen hemen 1 aydır oynamadım, umarım süre bulurum."

Umarım yarın beklenilen Guti'yi izleriz.

• Lanet olsun yarın maçı izleyemeyeceğim ya
  • hadi be koçum, hadi be sarı fırtınam, idolüm, herşeyim !!!! tutmayın lan beni; lay lay lay lay
  • Güzel haber inşallah ilk 11 de başlar maça
    Guti Haz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Güzel haber inşallah ilk 11 de başlar maça
    Guti Haz

İlk 11 başlanması beklenmiyormuş.Muhtemelen ikinci yarı girecek.Umarım erken girer oyuna.
  • Yarın Kapalıdayız... GUTİ ALEEE GUTİİİ ALEE FORZA GUTİİİ GUTİ ALEEE
  • 60 da girerse daha verimli olur kanatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

60 da girerse daha verimli olur kanatindeyim.

olusu yeter
  • ben çok sevindim tekrar kadroya girmesine ama kötü performans sergileyebilir. hemen homurdanılmamalı, malum uzun süredir kadroya bile giremiyor ve maç eksiği var. 2-3 maç sonra canavar gibi olacaktır, tabi verimli kullanılır ve 70 metrelik geniş alana yayılan futbol oynatılıp deli dana gibi pres yapması istenmezse..
  • gutiyi uzun vadede izleyin, çok fazla katkısı olcağını sanmıyorum. 2 güzel pas fln verir göz okşar ama bizim kurduğumuz gutisiz 3 lü orta saha sistemi tutmaya başlamıştı daha dirençli ve iyi oynamaya başlamıştık. umarım herşey iyi olur beşiktaş için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gutiyi uzun vadede izleyin, çok fazla katkısı olcağını sanmıyorum. 2 güzel pas fln verir göz okşar ama bizim kurduğumuz gutisiz 3 lü orta saha sistemi tutmaya başlamıştı daha dirençli ve iyi oynamaya başlamıştık. umarım herşey iyi olur beşiktaş için.

Futbol teknik, taktiginden pek anlamam ; ama gutiyi bu uclunun onunde oynatsa fena mi olur? Gutinin onunde de tek forvet. Gerci boyle bi durumda defans uclu kaliyo gorunebilir; ama fernandes oyunu iki yonlu oynayabilen ve tabir-i caizse it gibi kosan bi adam. Hem geriye hem orta sahaya yardimci olur. Topu ileri tasima isini de guti yapar zaten. Boyle bi taktik kotu mu olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

gutiyi uzun vadede izleyin, çok fazla katkısı olcağını sanmıyorum. 2 güzel pas fln verir göz okşar ama bizim kurduğumuz gutisiz 3 lü orta saha sistemi tutmaya başlamıştı daha dirençli ve iyi oynamaya başlamıştık. umarım herşey iyi olur beşiktaş için.

Futbol teknik, taktiginden pek anlamam ; ama gutiyi bu uclunun onunde oynatsa fena mi olur? Gutinin onunde de tek forvet. Gerci boyle bi durumda defans uclu kaliyo gorunebilir; ama fernandes oyunu iki yonlu oynayabilen ve tabir-i caizse it gibi kosan bi adam. Hem geriye hem orta sahaya yardimci olur. Topu ileri tasima isini de guti yapar zaten. Boyle bi taktik kotu mu olur sizce?

böyle bişer şeyin cevabını veremem umarım iyi olur ama gutiye ben pek güvenmiyorum geçen sene ölü gibiydi. zaman göstericek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Bence olmaz, kanatlari agir aksak calisan bir takimiz 3 mac iyi 3 mac kotu istikrarsiz bir gorunum var. Guti'yi veya tek forveti kitleyen rakip maci da kitlemis olur.

• Geçen sezon ilk yarıdaki performansını bir yakalayabilse en faydalı oyuncumuz olur, kadroya girmesine sevindim.
  • Özledim adamı görüntüsü bile yeter

Bir daha guti gibi adam gelmez bu fırsatı kaçırmayın canlı izleyin
  • Guti bize beynin lazım kurban olayım şu ölü takımı canlandır
  • Beklerimiz ve kanatlarımız iyi çalışsa, Guti nin kondisyonu her türlü yeter bize... ama takım yarım yamalak çalıştığı için adam da sırıtıyor tabii ki... Bu takıma alex i de koysan, Diego yu da koysan ezilir gider.. Bizim bu oyun taktiğimizde anca fernandes gibi adamlar ayakta kalır. e takımda 4-5 tane fernandes te yok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.