Şimdi Ara

VE...BLITZKRIEG EFSANESI(Blitzkrieg 2: Fall of the Reich )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blitzkrieg 2: Fall of the Reich yakında çıkcak (Ekran görüntülerini sizle paylaşma istedim)

http://www.ggmania.com/showpic.php3?screenshots=/06/aug/blitz&picture=blitz06.jpg&pokec=22115

nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • Hmm güzel bişeye benziyor. Acaba ne zaman çıkacak?

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Hmm güzel bişeye benziyor. Acaba ne zaman çıkacak?
    27 Ekim de çıkacak.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

27 Ekim de çıkacak.

hayır eylülde
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan

• quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

quote:

quote:

27 Ekim de çıkacak.

hayır eylülde
    Benden iyi mi bilecen

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Oyun 27 Ekim tarihinde PC'ler için çıkacak.

Artık tartışmayın.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

quote:

quote:

27 Ekim de çıkacak.

hayır eylülde
    Benden iyi mi bilecen

eylülde raflarda görürsem alcam sana yollucam oyunu adresini isticem ama...i

• off ben blitzkrieg ın 1 ini oynamıstım cok hasta kalmıstım (sudden ile kapısırlar yani o derece sevmistim) baya oldu ama zamanın cok ilersinde grafikleri vardı. kimbilir simdi nasıl olcak....
    ????????
  • Codename Panzers:Phase Two bu oyundan çok daha iyi.Grafik olarak daha tatmin edici.
  • blitzkrieg alman oyunudur almanları severim ama bu oyunu yapanlar biraz sahte alman kalıp oyunu da saht-e strateji yapmışlar
  • Blitzkrieg, Sudden Strike adlı kendi strateji sınıfını ortaya çıkaran muhteşem oyunun devamı niteliğinide yapılmış bir oyundu. Aynı firma tarafından hazırlanmıştı. Diğer strateji oyunlarından ayrılan özelliği maden ara/ topla / birlik üret / koca bir ordun olunca saldır ve oyunu kazan taktiğine yer verilmemiş olmasıydı. Sadece görev başında size verilmiş birlikle oynayabiliyordunuz. Dolayısıyla gerçekten sadece stratejiye odaklanılabiliyordu.
    Ancak Blitzkrieg 2 her ne kadar sevenleri de olsa bence tam bir hayal kırıklığı. Battlefield serisinde olduğu gibi haritada belli noktaları ele geçirince oradan destek kuvvet gelmesi oyunun tüm eğlencesini almış götürmüş. Stratejiden hafif aksiyona kaymış diyebilirim. Ama en kötüsü Sudden Strike ve Blitzkrieg oyunlarını bu kadar başından saatlerce kalkılmaz yapan şey belki de o 2D perspektif görüntüsüydü. Araziye daha hakim bakılabiliyordu ve bu açıda araçların animasyonları da gerçeğe yakın nitelikteydi. Ne olduysa Blitzkrieg 2 ile oyun 3D furyasına katıldıktan sonra oldu. Şimdi de Sudden Strike 3 hazırlanıyormuş inşallah onu da B2 gibi batırmazlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Blitzkrieg, Sudden Strike adlı kendi strateji sınıfını ortaya çıkaran muhteşem oyunun devamı niteliğinide yapılmış bir oyundu. Aynı firma tarafından hazırlanmıştı. Diğer strateji oyunlarından ayrılan özelliği maden ara/ topla / birlik üret / koca bir ordun olunca saldır ve oyunu kazan taktiğine yer verilmemiş olmasıydı. Sadece görev başında size verilmiş birlikle oynayabiliyordunuz. Dolayısıyla gerçekten sadece stratejiye odaklanılabiliyordu.
    Ancak Blitzkrieg 2 her ne kadar sevenleri de olsa bence tam bir hayal kırıklığı. Battlefield serisinde olduğu gibi haritada belli noktaları ele geçirince oradan destek kuvvet gelmesi oyunun tüm eğlencesini almış götürmüş. Stratejiden hafif aksiyona kaymış diyebilirim. Ama en kötüsü Sudden Strike ve Blitzkrieg oyunlarını bu kadar başından saatlerce kalkılmaz yapan şey belki de o 2D perspektif görüntüsüydü. Araziye daha hakim bakılabiliyordu ve bu açıda araçların animasyonları da gerçeğe yakın nitelikteydi. Ne olduysa Blitzkrieg 2 ile oyun 3D furyasına katıldıktan sonra oldu. Şimdi de Sudden Strike 3 hazırlanıyormuş inşallah onu da B2 gibi batırmazlar.

+9999999

blitzkrieg oyunun bütün ek paketlerinide bitirmiş birisi olarak heyecanla netten blitzkrieg 2 yi indirdim...ama 1 saat kadar oyunu oynamaya çalıştıktan sonra bir daha kurmamak üzere kaldırdım...güzel bir şey bu kadarmı berbat edilir...3d grafik zaten oyunu bitirmiş, ben onu gördükten sonra bütün zevkim kaçarak oyunu kapattım...eğer bu da 3d ise yazık etmişler derim...ayrıca yukarıdaki arkadaşın tüm dediklerine katılıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: H_A_N

Kafam karıştı blitzkrieg fall of the reich ile blitzkrieg 2 finest of hour aynımı yoksa farklı oyunlarmı

beyler lütfen cevabı bilen yokmu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.