Şimdi Ara

...Ve Adnan Polat başkanlığa aday

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beklenen oldu. Adnan Polat, 22 Mart'taki kongre için çalışmalara başladı. Polat Residence'ta seçim ofisi kuran G.Saray Başkan Yardımcısı, ilk toplantıyı bugün Mehmet Cansun'la yapacak ..

    Galatasaray, 22 Mart tarihinde yapılacak başkanlık seçiminin havasına erken girdi. Başkan Özhan Canaydın'ın listesini oluşturmak için çalışmaya başlaması, Ünal Aysal ve MİT eski Müsteşarı Şenkal Atasagun gibi 'flaş' isimlerle temasa geçmesinin ardından mevcut yönetimin başkan yardımcısı Adnan Polat da kulis faaliyetlerine resmen start verdi.

    'NE LİSECİ, NE LİSE KARŞITI'
    Fulya'daki Polat Residence'ta seçim ofisi kuran G.Saray Başkan Yardımcısı, eski yöneticilerden Toni Cauki'nin desteğini aldı. Alp Yalman'ın başkanlık yaptığı üç dönemin son ikisinde yönetimde olan Cauki, 1997'de yurt dışına çıkmış ve sonra ortalarda görünmemişti. Polat seçim ofisi için yakın çevresine, "Cauki ve çevresindekiler benim adıma ofis açmışlar" demekle yetindi. Polat'ın liste başları, Yalman döneminde beraber çalıştığı Cauki ile mevcut yönetimden Haldun Üstünel. Ekip politikası ise 'Ne liseci, ne de lise gerçeğini yok sayan, bütünleştirici bir açılım' olarak belirlendi. Polat, son kongrenin iddialı adayı Yiğit Şardan'a karşı Canaydın'la 'güç birliği' yapmış ancak tahmin edildiği gibi kısa süre sonra ikilinin arasındaki ilişki 'güç savaşı'na dönüşmüştü. En büyük hedefi Galatasaray Başkanlığı olan Polat'ın yakın çevresine "Zamanı geldi. Kongreden başkan çıkacağım" dediği öğrenildi.

    CANSUN NE DİYECEK?
    Polat ilk toplantısını bugün eski başkan Mehmet Cansun'la yapacak. Cansun'un, geçtiğimiz seçimde Canaydın'ın listesine girmesine tepki gösterdiği Polat'a vereceği cevap merak ediliyor. Abdürrahim Albayrak da önümüzdeki günlerde Polat'la görüşecek. Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'un Polat'ın listesinden seçime gireceği öne sürülse de bu iddia gerçekci bulunmuyor
    Bence Adnan Polat aday olursa baskan olma ihtimali çok yüksek.







  • umarim olur, baskanliga yakisan tek isim suan adnan polat gorunuyor
  • Yalan ve kötü niyetli bir haber daha.İtibar etmeyin.
  • Canaydın bu sefer de Ünal Aysal'dan destek alıp seçimleri kazanır.Lise Adnan Polat tarzında başkan isteseydi Yiğit Şardan'ı başkan seçerdi.


    Adayımız Canaydın !
  • Adnan Polat çok başına buyruk bir sahıs, Galatasarayı çok zarara uğratır, Kalli bunağını teknik direktörlüğe kendi getirdi, kovulmasına izin vermedi onun yüzünden şampiyon olamayacak bu takım
  • Canaydın ı karşısına alacağını zannetmiyorum.çünkü şaşırtıcı bir şekilde uyumlu çalışıyorlar.stat bitene kadar canaydın yönetiminde kalır.olacaksa ondan sonra aday olabilir.

    zaten adnan polat-adnan sezgin-haldun üstünel 3lüsü bozulmamalı.
  • Zorunlu Açıklama: Adnan Polat

    Bugün, Sabah Gazetesi'nde yer alan ''...Ve Adnan Polat başkanlığa aday'' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

    Haberde sözkonusu edilen Polat Residence'taki büro, kardeşim Murat Polat'ın yıllar önce kurduğu ve kullandığı işyeridir. Konuyla ilgili olarak bugün için vermiş olduğum bir kararım yoktur.

    Galatasaray Spor Kulübü'nün mali, idari ve sportif aktivitelerinin yoğunlaştığı şu dönemde bu tür bir haberin yayınlanması dikkat çekicidir.

    Görevlerimi, özellikle kulübümüzü seçim ortamından uzak tutmak gayreti içinde yerine getirirken; yayınlanan bu haberleri konsantrasyonumuzu bozmaya yönelik olarak değerlendiriyorum.

    Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.

    Adnan Polat
    Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı
  • bizi transfersiz aynı futbolculara mahkum 2 sene daha bekliyor o zaman , tüm camiya hayırlı olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: max_mustafa

    bizi transfersiz aynı futbolculara mahkum 2 sene daha bekliyor o zaman , tüm camiya hayırlı olsun.


    yazık.biraz düşün daha mevsim başı 8-10 transfer yaptık.yetmedi mi?
  • olsa da istemem zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.