Şimdi Ara

Vdsl port kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben netspeed facebook sayfasına hız testi için mesaj atmıştım ve birçok kişinin başına gelebilen boşta port olmaması sorunu acaba bende de olacak mı diye merak içindeydim. Bunu da sordum. Bana attıkları fotoğrafta 35mbit hız için "hizmet alınabilir başvuru yapabilirsiniz" yazıyordu. Bu yazı boşta port olduğunun göstergesiymiş. En azından yardımcı olan arkadaş öyle söyledi. Benim size sormak istediğim şey bu doğrumu yani hizmet alınabilir diyosa boşta port var mıdır? Bağlarken sıkıntı çıkma ihtimali var mı?

    Vdsl port kontrolü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şu an doğru.



    Ama yarın doğru olmayabilir.



    Bilgiler anlıktır. Sen başvurunu yaparsın evrakları yollarsın. Netspeed senin adına port başvurusu yapar ama o süreçte başka başvurular olur ve port sorunu yaşayabilirsin. Cok nadir olan şeyler ama olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    O zaman geçenlerde forumdan bir arkadaşın yaptığı gibi evrakları doldurup kargoda beklerken yeniden kontrol yaptırılıp eğer mümkün ise o an yollamak bir hafta önce yapılan kontrole göre iş yapmaktan daha çok şansımızı artırır diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Awkward M kullanıcısına yanıt
    Bu olaylar çok nadir yaşanıyor.



    Türk Telekom genelde port sayılarını güncel olarak diğer sağlayıcılar ile paylaşıyor. Son anda bir çok abone başvurursa sıkıntı oluyor.



    Netspeed e sadece vdsl bağlantısı istediğini söyleyebilirsin. Port yoksa adsl bağlamayın dersin. Aboneliğimi başlatmayın dersin. Onlar da o şekilde not ederler. Aboneliğini hiç başlatmazlar



    Ya da sana söz verirler vdsl yerine şimdilik adsl olsun. Şu kadar zamanda sana vdsl tahsisi sözü veriyoruz derler. İşine gelirse kabul edersin.



    Bir de netspeed Türknet gibi sabit fiyat uygulamiyor ki. Port olmasa da sana adsl verecek olursa ona göre fiyatlandırma yapıyor.



    16 mbps adsl de güzel bir hız. Ben çok veri kullanıyorum dersen akn siz alırsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.