Bildirim
Vdsl 2 hakkinda ufak bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda konusu geçmişti. ADSL'ye nazaran ping sürelerinin fazla olması gerçek -
Link varmi acaba -
merhaba arkadaşım yaklaşık 1 aydır vdsl2 32 mb kullanıyorum hiç bir oyundan ping süresi ile ilgili tek bir şikayet almadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kafana takılan bir şey olursa yardımcı olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: netcafe
merhaba arkadaşım yaklaşık 1 aydır vdsl2 32 mb kullanıyorum hiç bir oyundan ping süresi ile ilgili tek bir şikayet almadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kafana takılan bir şey olursa yardımcı olurum
peki hocam pinginiz kac acaba birde vdsl aldm diyelim pingimi begenmedim degistirme imkanim varmi ayrica nerede oturuyorsunuz -
hocam ping 45-50 gibi ben istanbul beyoğlu semtindeyim ayrıca ben netcafe işletiyorum şu ana kadar hiç bir online oyundan şikayet almadım bilirsin knight metin 2 call of duty eğer beğenmez anında iptal ettirebiliyorsun ama sorun olmadı bende sende de olmaz ilk çıktığında ping değerleri ile ilgili sorun oluyordu ancak şimdi öle bir sorun yok
Microsoft Windows XP [Sürüm 5.1.2600]
(C) Telif Hakkı 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Administrator>ping 8.8.8.8
32 bayt veri ile 8.8.8.8 'ping' ediliyor:
8.8.8.8 cevab: bayt=32 sre=71ms TTL=244
8.8.8.8 cevab: bayt=32 sre=73ms TTL=244
8.8.8.8 cevab: bayt=32 sre=74ms TTL=244
8.8.8.8 cevab: bayt=32 sre=72ms TTL=244
8.8.8.8 i‡in Ping istatisti§i:
Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayp),
Mili saniye trnden yaklaŸk tur sreleri:
En Az = 71ms, En €ok = 74ms, Ortalama = 72ms
bu üste olan ping attım adsl 8 mb ile 55 bende vdsl ile 70 civarı yani ciddi bir fark yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X