Şimdi Ara

Vaziyet Alın Ortalık Karışacak ! Özgür Özel Büyük Rüşvet Skandalını Açıkladı ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
15.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Muhalefet bağıra bağıra anlatmiyoki hepsi ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala seçimle gidiceklerini sanan polyana güruhu var ona şaşıyorum.

  • Baya bir karışmış ortalık. 3 gün olmuş konu açılalı benim bugün haberim oldu  ağlanacak halimize gülüyorum artık. Defolup gideceğim bu ülkeden ama duvarda açıklık yok henüz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Karışmaz.

    Akp'liler rüşvetin zaten farkında, çoğu nemalanıyor. Rüşvet onlar için yaşam biçimi.
    Muhalefet ise güçsüz.

    Cumhuriyet savcısı denen makam ise cumhur ittifakı savcısı artık. Cumhuriyeti adlarında taşımayı haketmiyorlar.

    Yalnız bir şeyi iyi öğrendik. Siyasal İslamcı ve çakma ülkücülerden daha çok kul ve yetim hakkı yiyenin olması imkansız. Doymuyor adamlar.

    Yıllar yıllar önce yabancılara taşınmazların satışının olmadığı zamanlar kendini ülkücü olarak tanıtan birinin turistik yerlerden yabancılara nasıl yerler sattığını dinlemiştim. Sağ olsun reys çözdü bu işi. Artık yabancılara satışta aracılara gerek kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sanmayın ki bunlar iyi güzel şeyler ismi geçen şahıs ile ekonomik olarak ayakta kalmayı başarmışlardı ne zamanki bu adam yakalandı ondan sonra çöküş başladı

  • armutsever A kullanıcısına yanıt

    Biz bu ayardaki arkadaşların leş kokan yazılarını görmemek için blokluyoruz. Akıl sağlığı için herkesin yapması elzemdir. Forumda belli başlı tipler var böyle. Kalemşörü olduğu iktidara toz kondurmaz, hiçbir yanlışını dile getirmez ve mümkünse savunur, savunamazsa da son çare gider başkalarını suçlar. Bunlar yeri gelir dış mihraklar olur, yeri gelir FETÖ olur, yeri gelir corona yeri gelir vatandaşın kendisi olur. Asla ama asla suçlu ve sorumlu kendileri değildir. He şans eseri suçlu ve sorumlu olduklarını ömürlerinde bir kez kabul etseler de bunu da sadece alçak gönüllük, yanlışlarını kabul eden algısını yerleştirmek için yaparlar. Çünkü asla bunun hesabını vermez asla bedel ödemezler. Zaten hesap soran gazeteci ya da savcı ya da vatandaş göremezsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Eylül 2020; 18:3:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayif muhalefetin ciftliklerde kokain cekip grup yapmasi hatta yurt disi acik arttirmalardan 770000 sterline tablo satin almasi benide yakinen kahrediyor ne zaman guclenicek bu muhalefet karakter olarak yani diyorum ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD, Türkiye'de rüşvet verdiği siyasetçilerin listesini mutlaka elinde tutuyordur. Bu siyasetçilerin hepsi ABD'nin birer robotu gibi davranmak zorundadır. Mızıkçılık yapana listeyi yayarım dediği an siyasi hayatları bitecek anında ülkemizi terkedeceklerdir. İşte böyle bir ülkede dürüst siyaset olur mu?

  • Bu ülkede rüşvetle ortalık karışmaz. Neredeyse herkes yiyor bu ülkede. Particilik de yapmayın bu konuda, her partinin adamı fırsatını bulduğunda yiyebiliyor. Ha kişi olarak yemeyen vardır, o başka tabi. Ama bu düzeni herkes biliyor, hatta kabul ediyor bu ülkede. Ondan bununla ortalık karışmaz.


    Oy vermeye gelince. Artık salt CHP'ye göre daha çeşitli bir muhalefet kitlesi var. Daha fazla da güven verdikleri söylenebilir. Muhalefetteki CHP tekeli kırıldı diyebiliriz. Alternatifler var. AKP'ye muhalefet yaparak AKP'yi kanguruyu destekleyen kuyruğu gibi destekleyen CHP'ye karşı alternatifler olması güzel. Ha bir kısmı da eskilerden kopma, neyin ne olduğu ortada ama var mı var.


    Sadede gelince ise muhalefet olarak hâlâ CHP'nin bir ağırlığı var. Yıllardır en pahalı mobil operatör olmasına rağmen, en fazla kullanılan operatörün Turkcell olması gibi biraz. Muhalefet tarafında en fazla oy toplayan CHP. Diğer muhalefet partileri muhalefet pastasını böldüklerinden önümüzdeki seçimde de, AKP büyük yanlışlar yappp herkesi kendinden soğutmazsa, AKP oran olarak en fazla oyu alıp iktidar olur. Hani tek iktidar, çok muhalefet partisinin böyle bir etkisi var. Sırf AKP gitsin diye işe yaramaz bir partiye oy verme hevesi de garip geliyor. Sonuçları öngörülmez.


    Bana kalırsa herkes versin AKP'ye oyu. Şimdiye kadar oy verenler, cepler boşalmaya başladı diye partisini satıp başkalarına oy vermesinler. Madem ekonomi kötüye gidiyor, hep beraber gidelim.  





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.