Şimdi Ara

..::VAY BE TOPRAKLARIMIZDA 90 CIVARI NUKLEER BOMBA VARMIS BILIYOR MUYDUNUZ::.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ABD nin incirlikte varmı bilmiyorum ama TSK elinde cok sayıda nukleer bomba oldugunu biliniyor!Daha dogrusu her ülkenin var böyle bombası!Yapımı cok zor teknoloji gerektiren,ugrastıran bisey degil!
  • ABD nin bizim ülkemizde nükler bomba bulundurması doğru bi olaydeğil başka bir ülkeyi bizden füzelerle vurabilir bu durumda bizde otomatikmen savaşın içinde oluruz. Bizi maşa gibi kullanabilirler.
  • Bizde el koyalım o bombalara.Birde amerikanın sarışın bombalarına el koysak nasıl olur...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gkkt

    ABD nin incirlikte varmı bilmiyorum ama TSK elinde cok sayıda nukleer bomba oldugunu biliniyor!Daha dogrusu her ülkenin var böyle bombası!Yapımı cok zor teknoloji gerektiren,ugrastıran bisey degil!

    oh oh oh ne guzel ne guzel. valla diycek laf bulamiyorum. türkiyenin en iyi üniversitelerine girdim çıktım eğitim gördüm, en iyi mühendisleriyle görüştüm, hatta amerikada askeri projelerde görev alan mühendislerle bizzat amerikada görüştüm, bunu bu kadar rahat bir şekilde söyleyen kişi duymadım.
    Yahu biz madem bu kadar ileriyiz bir de nukleer denizalti yapalim, ucak gemisi yapalim hadi bunlari gectik tanklarimizi ucaklarimizi kendimiz modernize edelim. valla cok atiyorsunuz ya :)
  • Way Be Topraklarımızda ne cevherler varmısta haberimiz yeni oldu
  • bu olay zaten çok gizli birşey değil doğu anadoluda özellikle birçok uzun menzilli füze ve nükleer füze olduğu fakat bunların yern altında olduğu biliniyor 1950lili yıllardan beri türkiyenin abd ile hem ortak kullandığı veya kullanacağı hemde kendisine ait nükleer silahları var
  • aha şimdi bi savaş çıkacak olsa ilk hedeflerden biri türkiye olur nedenmi çünki nükleer bombalar burda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeyazBüyü


    quote:

    Orjinalden alıntı: aLLyC

    Sadece İncirlik ustun de 90 Tsk nın elinde olanarı sayamaydım daha


    çok haklısın, bu vatan için askerlik yapmış fertler az çok bilir TSK da neler olduğunu , yada mutlaka duymuştur bir şekilde.

    3 sene önce ben askerdeyken bize komutanlarımız anlatırdı da biz ağzımız açık dinlerdik, bu vatanın her toprağının altında özel gizli sığınakların çeşit, çeşit mühimmatların daha gün ışığı görmemiş silahların, bombaların , füzelerin artık vs. ne varsa olduklarını ve nasıl korunduklarını anlatırlardı sohbetlerde.



    traş kesmiş...

    ordumuz güçlüde, o kadar da abartılı değil , kmutanlar gaz verio askerlere ... Halbuki kendi bile bilmez belki öyle gizli sığınakları...
    Ben yüsek rütbeli askerlerle konuşuyorum, ordunun çok iyi olduğu noktalarda var, eleştrilecek noktalarda var...
    Tabiiki gizli sığınaklar olacak::.... Mesela bakırköyden sonra tramvay yeryüzüne çıkıo şirinevlere gelmeden falan o bölge civaında yer altında savaş uçakları varmış meselam....
  • komplo teorilerini bırakalım
    abdüllatif şener açıklama yaptı
    incirlikte nükleer bomba yok dedi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: galaksi

    komplo teorilerini bırakalım
    abdüllatif şener açıklama yaptı
    incirlikte nükleer bomba yok dedi



    Heralde yok diyecek bide var deseydi
  • Varsa var ya!! Adam istediğini yaparkardeşim.Dünya onun.Bu kadar basit.Güç meselesi işte.Bizim açımızdan değişen bişey yok ha 18 santim ha 20 santim boşweeeerrr
  • Aslında ilk yazımda pek takılmadı ama gene söyleyeyim.Türkiye'ye konulan füzeler ve bombalar NATO kapsamında konulan füzelerdir.Ve Soğuk Savaş'ta bu füzeler NATO'ya üyeliğe müteakipen Türkiye'den SSCB'yi vuracak şekilde konuşlandırıldı.Hatta Küba yüzünden savaşın eşiğine gelindiğinde aslında Türkiye çok şey risk etmişti.Çünkü savaşta Amerika ilk olarak Küba'yı, SSCB ise Türkiye'yi bombalayacaktı.
    Ve bu silahların gücüne gelince sadece şunu söyleyebilirim.Hiroşima'ya atılan bomba artık günümüz bombaları yanında sadece bir oyuncak olarak kalıyor.Çünkü artık füzyon(kaynaşma) bombaları var ve bu bombaların teki bile ülkenizde taş üstünde taş bırakmaz.Bu teknolojiye eskidi diyenler herhalde şaka yapıyorlar.Bu teknolojinin etkisi çok büyük olduğundan nükleer teknolojiye sahip ülkeler toplanıp artık yeni ülkelerin bu teknolojiye sahip olaaycağını söyledi.Tabii arada birkaç ülke bu teknolojiye sahip oldu ama bu karar bile bu silahın önemini vurguluyordur sanırım.Nükleer teknoloji hala çok yol katetmesi gereken teknoloji ve bunun için çok büyük paralar harcanıyor eğer füzyon enerji için kullanılırsa bu bir devrim olacak
    İlgilenenler Tokamak Projesi, Soğuk Füzyon diye aratıp çalışmaları bulabilirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.