|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 24 Haziran 2025; 6:18:30 > |
|

|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 24 Haziran 2025; 6:18:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2023; 16:41:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Temmuz 2023; 20:41:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
devlet var diyor ya ortada bir devlet yok artık gerçek devletler halkı yaşatmak için vardır gerekirse soykırım bile yapar partileri beslemek için değil fakirlerin öldüğü zenginin sefa sürdüğü bir sistemi kim kabul eder? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 18 Temmuz 2023; 20:30:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
18 ay askerlik yaptım bende öyle böyle değil. Düzenli olarak devlet benden vergisini alıyor. Bir kere dahi suç işlemedim, karakolluk dahi olmadım. Hala da devletime hizmet ediyorum. Yere sigara izmariti dahi atmam, kurallara uyarım. Bırakın lüks aracı, hükümetimiz maden suyundan dahi ÖTV alıyor! Devlet ile hökümet farklı kavramlar hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |