Şimdi Ara

Vatandaşım Trafik polisi yüzünden başıma gelenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15/03/2020 tarihinde saat 17:30 sularında Ankara/Sincan Vatan Caddesinde bulunan real optik önüne aracımı park ettim işim acele işte insanlık hali. içeride ben ve anam eşim ve kızım oturuyorduk kızıma soruyordum herkese sorup ne istiyorsunuz birşey istiyormusunuz diye soruyorum alışkanlık babalık işte kolay degil, araba çalışır vaziyette bekliyordu hemen alip gelecem.

    O sirads birisi iki üç defa seslendi böyle icerde istekleri dinliyorum duymadim da dedim garipten de ses duymuyoruz allah alla, Yanıma bir polis memuru yaklaşıp "çek arabanı kardeşim sana dedik duymuyor musun?" diye artis artis böyle lakayit bir tavırla dedi. "Yok abi vallaha duymadım, duysam hemen çekerim" dedim.

    1-2 dakika geçti baktım polis geri geliyor daha parktan cikmak için yol dahi musait olmadi aman tanrım dedim, yanıma yaklaştı. Kardeşim trafiği aksatıyorsun sana kaç kez çek kenara dicez illa kafanı mı kırdıracaksın bize diyor polis memuru ulan arabada cocuklar var hanim var anam var inip kafayla vurup gel bakalım kim kimi kırıyor bi görelim diye kivrandiracan yer musait değil cocuklar falan var ailemin yanında böyle diyor şimdi gururuna da yediremiyorsun. Dedim artık erkekliğe bok sürdürmeyiz arabadan inip üzerine yürüdum ve karşında cocukmu var senin hayirdir falan yaptım. "Karşımda çocuk olsa 5 defa tekrarlatmaz şimdiye çekerdi aracını çek git sür arabanı" dedi.

    Hemen 155'i arıyorum polis mi trafik eskiyasi mi belli degil. buda gıcıkligina ehliyet ruhsat çıkra dedi yanlış parktan ceza kesecek. Sözüne uymadim çünkü belli gıcıkligina yapacsk bekle seni şikayet ediyorum sen şimdi göreceksin bak 155 ile konuşuyorum başka bi ekip gelsin öyle yaparız işlemi eskiyamisin polismisin sen devletin sana verdiği yetkiyi sahsin adina suistimal ediyorsun gıcık oldugun için hareket edip islem yapmaya yetkilerini kullanmaya çalışıyorsun dedim. Buda ciddileşip sana ehliyet ve ruhsat vermeni istediysem vereceksin dedi. Beni arabama doğru itekledi kaba kuvvet uyguluyor birde polis mi magandami. Git bana ehliyetini getir dedi. Dedim bak arabada kızım var şimdi burda kavga cikar çocuk etkilenir çocuk sonucta çocuğun guvenmesi gereken birsin sen polissin ama bagirip çağırıp itekliyorsun babasini. iyice yaklaşıp yüz yüze geldim ve derhal bana ehliyetini getir dedi. İçeri girdim eşim bi yandan kendim bi yandan video çekiyorum çünkü yaptığı etik ve doğru degil resmen polis terörü, bir yandan olayı anlatıyorum bakın arkadaşlar şu an polis terörü içerisindeyiz Ankara/Sincandayız başımıza bunlar geliyor falan filan anlatıyorum çünkü kanıt niteligi var. Buda arabanın tavanına vurup yeter artık kardeşim verecek misin şu ehliyeti diye bağırdı falan tam bir polis terörü gerçekten. Arabada çocuk var bağırmayın kötü etkileniyoruz diye uyariyorum halbuki o an adamin yaptığına bakin siz ya.

    Aradan birkaç dakika geçti hala ehliyeti vermedim bu sefer buda yetmez gibi arkadaşlarıni çağırıp "bize mukavemet ediyor, alın şunu" dedi. Artik dedim bu olay büyüyecek kanitta var elimde daha fazla teröre mağdur kalmayalım diye ehliyeti uzattım, ehliyeti aldı ama bu sefer inadina yine görevini kötüye kullanarak. Araç trafiği işgal ettiği için anahtarını istedi ve kenara çekeceğimi söyledi. ama anahtarlarını vermedim çünkü ben böyle bir dengesizi karımın çocuğumun k
    Annemin olduğu arabaya bindirmezdim. İşte bu iyi polisi oynamaya basladi anlatıyor Bizi dakikalarca bekletip uyarılarımıza uymadığı için 47-1a ve yanlış park edip trafiği aksattığı için 61-1o cezalarını yazıp toplam 552tl ceza yazıyorum Gel imzala şu cezanı ve git dedim, imzalamayıp şerh düşeceğini söyledim. Bizi dakikalardır oyalıyorsun bi de senin şerhini bekleyemeyiz imzala git şikayetçi olunca ifadeni verirsin dedi lakayit bir tavırla yine. O sıra bu birşeyle ilgilendi bende sikayet dilekçemi yazdım kağıt üstüne aldım elimden inceledi.

    İyice sinirlenip ekip aracının arkasına koyup karakola götürdü kafayı yedi artık durduk yere hem suçlu hem güçlü aldi beni geceye kadar alıkoydu günüm bitti.


    Hakkımda tutanak tuttu ve ehliyetimi vermemek için ısrarcı olup dakikalarca beklettiğim için ehliyet ve ruhsat vermek konusunda iş birliği yapmadığımı yazdı, mukavemet edip emirlerime uymadığı için takviye çağırdığını

    Sonra bende polisten şikayetçi oldum, arabasının tavanına tıklatıp, yüz yüze konuştuğum için çocuğu çok etkilenmiş psikolojisi bozuldu ve artık polisten korkar olduk ailecek bir şeyler.

    Bu iş burada bitmedi seni cimere falan şikayet edicem dedim. Elinden geleni arkana koyma dedi her gün trafiği aksatan senin gibi trafik magandalarına cezalar kesiyoruz her gün hepsi aynı şeyi söylüyor merak etme koçum dedim arkamdan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142430281 buda polis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabanın yanındaki dükkanın kamerasıyım, Polis haklı.
  • Bu da iyiymiş bak ilk defa 2. Konudan 2. İlk konu çıktığını gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hmm başka kişiler de lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.