Şimdi Ara

VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
4
Favori
6.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten şu anda Merkez Bankasının aldığı kısıtlama kararları ülkenin iflas bayrağını çektiğini gösteriyor. Her ne kadar karar iptal edilse de bankalar şu an için bu karar tam yanaşmıyor. Yıllardır uygulanan yanlış ekonomi politikaları, yolsuzluklar, yurtdışına kaçırılan paralar, rantlar ve daha nicelerinin cezası bugün vatandaşa kesiliyor. Yıllardır faizden köşeyi dönenler bugün faiz haram diye bağırıyor. 2022 yılında en hızlı ve en çok değer kaybeden para birimi Türk lirası oldu. Enflasyon üç hanelerde avrupanın en yüksek dünyada en yüksek enflasyon sıralamasında ilk beşteyiz. Hala gıcır gıcır karşılıksız para basılıyor merkez bankası rezervleri ekside.

  • Ümit Özdagmi, Soylumu icisleri Bakani olsun secim sizin.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    fiğen yüksektepe. 

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    sizde utanmada yok pkk 50bin vatan efladını şehit etmiştir. neyin kıyası bu..?   teröre harcanana parayı bi zahmet sen hesapla sizin aklınızda gözünüzde kör olmuş. 

  • yunanistana gidip fetöcüyüz diyin hemen bağırlarına basarlar sizi vatandaşlıkta verirler hemen avrupayı da rahat gezersiniz biz bu toprakları para ile kazanmadık para ile satalım bize arabistana gidin diyenler kendilerini yunanlılar bekliyor kapı orda

  • createman kullanıcısına yanıt

    Tayyip vatanı sattı, uyuyorsan uyan. Vatandaşlık satılıyor bu ülkede

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    o size öyle geliyor k.k herkezi dolaşıp agam siz nederseniz o diye el pençe duruyor bırakın bu ayakları çayı azaltın çok içmeyin

  • createman kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bırak KK yı MK yı. Dedin ki

    biz bu toprakları para ile kazanmadık para ile satalım

    ben de diyorum ki vatandaşlık satılıyor bu ülkede, arsa satılıyor. sen neyin kafasını yaşıyorsun? limanlar, havalimanları, yollar, köprüler satıldı geleceğin satıldı bu ülkede.

    uyan akepeli vatan elden gidiyooooooor

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Bunu da bana sorma kardeşim. Ama sordun diye cevap vereyim. Çırağan ile Dolmabahçe Sarayı, Osmanlı ekonomisinin çöküşüne ramak kala yapılmış iki saraydır. Özellikle Çırağan tam bir rezilliktir, eski saray yıkılır, etrafındaki cami ve okul yıkılır, yeni saray yapılır. 1876'da Osmanlı resmen borçlarını ödeyemeyeceğini açıklayacaktır, batmıştır. Yıllar sonra ödeyemediği borçları İngilizlerin ensesinden ayrılmadığı Osmanlı padişahlarının tüm çabalarına rağmen kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti ödeyecektir. Yozlaşmışlığın sonu çöküştür. 21 yıldır batıyoruz hala batmadık diyenler üreticiye, ihracatçıya verecek dolar bulamayan bir hükümetin başta olduğunu görsün ilk önce. Hiç bir sorun yokmuş gibi yaşayınca sorunlar ortadan kalkmıyor.

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    he kardeşim he bir ev almakla Türkiyeyi almış oluyor köprüleri yap işlet devret ile yapıldı zaten çoğu yol köprü satılmadı bu şekilde yapılmasına karşıyırm vatan elden gitmez yoksa tek kurşun atmadan istanbuldan çekilen ingilizler hiç gitmezdi sadece algı duygu sömürüsü kasıyorsunuz yemezler RTE gitsin yerine yine aynı yoldan yürüyen namaz kılan islami bir lider gelsin ona da aynı muameleyi yaparsınız sizin tek derdiniz islam bu yüzden sol cenah ben ölene kadar bu ülkede hükümet yüzü görmesin amin

  • createman kullanıcısına yanıt

    Derdin İslam ise neden İngilizleri örnek gösteriyorsun, İngilizleri biz kovduk, senin İslam şeyhlerin İngiliz Mandasına girmek istiyordu hatta cemiyet bile kurdular.


    Senin derdin vatan değil İslam halbuki bu adamlar müslüman da değil, müslüman haram yemez. müslüman çalmaz. müslüman yalan söylemez. müslüman komşusu açken tok yatmaz. müslüman halk pazardan eli boş dönerken sarayda oturmaz, borç parayla saray yaptırmaz.


    Sen ne biçim müslümansın? Yoksa sen münafık mısın?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 25 Mayıs 2023; 14:14:49 >
  • createman kullanıcısına yanıt

    Bu vatanın bir karış toprağını satamazsın arkadaş, siz VATANDAŞLIK satıyorsunuz. Dünkü islamcı gelmiş bize milliyetçilik taslıyor. Haramilere verdiğin her oy çoluğundan çocuğundan çıksın, amin.

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    benim müslümanlığımı sorgulamak sana kalmadı kaldıki üstünlük ancak takva da dır sen beni tanımazsın etmesin ben senin şahsına bir kelime kullanmadım ayrıca ben Yeniden Refaha oy veriyorum Atatürk Vahdettinin imzasıyla yola çıktı bunu unutma osmanlıyı yıkan da şimdi ki gibi istemezükçüler di biz tarihi biliyoruz iyi araştırın

  • createman kullanıcısına yanıt

    Vahdettin isyanları bastırması için gönderdi, vatanı kurtarması için değil.


    1. Mustafa Kemal'in idam emrini kim imzaladı ?
    2. Vahdettin'in İngilizlere yazdığı mektubu koy bakalım buraya.


    Siz vatansever değilsiniz müslüman da değilsiniz. Harami düzenin ortağı olanlar müslüman olamaz.

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    osmanlı arşivini kimlere kaç kuruşa sattığınızı da yazın buraya da bizde onları görelim

  • createman kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bırak 200 yıllık arşivleri bugüne gel. VATANDAŞLIK satıyorsunuz MÜLK satıyorsunuz ARSA satıyorsunuz TANK FABRİKASI satıyorsunuz BANKA satıyorsunuz yetmiyor DIŞARIDAN TEFECİ FAİZİYLE MİLYAR DOLAR borçlanıyorsunuz yetmiyor MERKEZ BANKASININ REZERVLERİNİ satıyorsunuz. HARAMİ DÜZENİN ORTAĞI OLANLAR CEHENNEMDE YANSIN. AMİN.

  • eriemiva kullanıcısına yanıt

    dönem aynı imfinin borçlarınıda bu hükümet ödedi onuda bil.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    IMF nin borçlarını ödemekle övünmek neyin kafası? A BANKASINDA 100 LİRA BORCUNU KAPATTIN, B-C-D-E-F-G-H BANKALARINA 2000 LİRA BORCUN VAR HEM DE 3 KAT DAHA YÜKSEK FAİZLE ÖDÜYORSUN. NE KONUŞUYORSUN?

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    sizde 200 yıldır aynı şeyi tekrarlıyorsunuz altınları kaçıracak diye Menderese de iftira atmışlardı ezanı arapça yaptı diye neler ettiler adama

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.