Şimdi Ara

VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
4
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silence999 S kullanıcısına yanıt

    Ben sıradan vatandaşım ama devlet her şeyi bilmeli. Amerika iraga girdiği zaman Türkiye istese engel olabilir geciktirebilir ya da başka bir tavır takinabilirdi. Amerikaya hizmet için teskere geçirmek için can atarsan amerikali da çuvalı askerinin başına geçirir.sen unutabilirsin ben unuturum ama tarih unutmaz. Bu kara leke zaten o gün anlayan için bir uyarı fişeği idi. Amerika iraga giriyorsa orada Kurdistan kurulacağını 1000 defa bana sorsan ben bilmezdim. Ama devletler bilir. Sen bunu o zaman için nasıl yorumluyorsun ben anlamadım.


    Suriyede Esad ile kanka olan Erdoğan ne oldu da bir anda düşman oldu. Dikkat suriyede iç savaş çıkmadan önce sınırdaki tüm mayınlar bizim ve esadin isteği ile temizlendi. Sınırdan buraya yoğun bir Arap ve Türkmen göçü olunca Suriye in kuzeyi ypgye kaldı. Bilmiyorum belki pyd. Sen ben istediğimiz kadar yoktur diyelim bunlar var olan gerçekler.

    Erbakan bile görüyorsa suriyede bunun olacağını o zaman neden amerikaya uaverlik yapan bir Türkiye vardı


    Şimdi sana bir soru. Bir satranç oynuyorsan nasıl kaybetmezsin. Cevabı basit. İki taraf da sen isen kaybetmezsin. Amerika için Erdoğan olmus kk olmuş fark etmez. Plana sadık kalıp tıkır tıkır işletirler.


    O zaman biz neden kendimizi yırtıyoruz. Kk seçilirse hiç değilse plan otelenir. Neyse bunlar seni tatmin etmez. Neden çünkü kusura bakma akparti seçmeni Erdoğan seçmeni mantık ile değil duygu ile hareket ediyor.


    Erdoğan ne yapsa ona oy verm3zsin diye sorsam bana verecek cevabın olmaz. Erdoğan ne yaparsa yapsın onu destekleyeceksiniz çünkü duygu ile hareket ediyorsunuz mantık ile değil.

    . Ben kk için bin tane falso sayarım ama mantığım bana teraziye koy kk ile rteyi tart diyor vatan söz konusu olunca kk demek mecburi oluyor. Ha bu demek değil ki Rte diyenler vatan haini. Hayır dostum siz duygu ilehareket ediyorsunuz. Sizin tarafınız örnek vermek gerekirse Enver Paşa kafası hayalci duygusal ama sonu hüsran. Oysa Mustafa Kemal gibi olmak gerekli hayallerini mantığının arkasına atan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • silence999 S kullanıcısına yanıt

    Din birleştirici olsa Türkiye ile amerika bir olup İrana girmezdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silence999 S kullanıcısına yanıt

    Hayal dünyasında yaşıyorsun hayal.


    Amerika Erdoğan'ı indirmeye çalışıyorsa ispatın nerede? Nasıl indirmeye çalışıyor? Muhalefete milyar dolarlar mı yağıyor? Nasıl indirmeye çalışıyor?


    PAPA açıktan Erdoğan'ı destekliyor, Avrupa Birliği mülteci politikası sebebiyle Erdoğan'ı destekliyor. Rusya Erdoğan'ı destekliyor. Azerbaycan Erdoğan'ı destekliyor.


    Söylediklerinin tamamı hayal ürünü. Suriye'yi karıştıran AKP'dir. Irak tezkeresi çıkarıp milyonlarca müslümanın ölümüne sebep olan Erdoğan'ın kendisidir.


    Erbakan'a göre Erdoğan siyonizmin uşağıdır.


    Sen hayal aleminde yaşıyorsun.



    VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN




  • türkiye dinini çok hızlı bir şekilde kaybediyor.aynı ispanya gibi yozlaşıyor. bunları yazan ben ramazanda 1 gün oruçtutmadım. halbuki dedem imamdı.100yıl sonra ben oruç tutmayan tipleme oldum.çünkü bizi dinimizden uzaklaştırdılar.


    ben 1.turda oy bile kullanmadım ama 1.turda bijiserokcular oy kullanabilmek için adres değiştirip adreslerini yurtdışı yaptılar. bijiserokcular neye oy atarsa TERSINE oy atarım. bizim atalarımız selçuklu ve osmanlı din sayesinde imparatorluk kurdu genişledi büyüdü. ıyyy bu arapla ben işbirliği yapmam demedi. ıyyyy bu kürt demedi. onlarla işbirliği yaptı ve avusturya kapılarına kadar dayandılar.

    sen türk milliyetçiliği ile ne yaptın bölünmenin eşiğine getirdin ve hala diyorsun ki türk ve kürt milliyetçisi 2 kutup olalım. iyi olunda bölün birader.naparsanız yapın. ben durumu sana özetledim.istediğine at.hadi erken uyu sabahtan atarsın oyunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • silence999 S kullanıcısına yanıt

    Sen olayları çok çok çok yanlış tahlil ediyorsun dini yozlastiran kim.

    Bugün bile Erdoğan camide siyaset yaptı. Bak bu çok tehlikelidir. İnsanlar için Erdoğan =İslam algısı yerleşti ve bunu yapan kendisi. Erdoğanı sevmeyen islamda uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli ben sana fundementalist bir İslamci iken nasıl ateist olduğumu anlatsam saatlerce yazmam gerekir.


    Osmanlı Selçuklu zamanında milliyet ırk vs gibi şeyler yoktu bunlar ham şeylerdi. O yüzden geçer akçe dindi ve din üzerinden hakimiyet sağlandı. Sonra Fransız ihtilali ile milliyetçilik tabanlı devletler kuruldu. Biz de öyle bir devletiz

    Ve modern dünyada artık bu yok oluyor. Şirket devlet, kapitalist devlet mantığı oturacak. Artık insanlar dine de milliyete de bakmıyor bu çok özel durum ilerde çok şeye gebe. Bugün için değil ilerisi için diyorum.

    Milliyetçiliğe gelirsek türkiyedeki en milliyetçi parti şu anda iktidarda mhp senin için ne ifade ediyor bilmiyorum. İki kutup olalım bolunelim diyen kim dikkatli oku siyasetçilerin dediklerini bunu oy uğuruna yapıyorlar


    OK yaydan çıktı diye bir güzel atasözümüz var bizim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 28 Mayıs 2023; 0:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kimin yanlış analiz yaptığı ve ülkeyi nereye sürüklediği belli dostum.ver kılıçdaroğluna ver chp ye.ezanı türkçe de yap kaldır.ne yaparsan yap. okey. ben seni eğitecek değilim.internet önünde.bilgi önünde. araştırmanı yap.kılıçdaroğlu apocularla kurtaracak bizi ülkemizi..hmm.. inandım bende atıyım kılıçdaroğluna


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silence999 S kullanıcısına yanıt

    Gün gelecek anlayacaksın. Unutma bunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen geçene red veriyormuş avrupa düşünün pasaportumuz ne kadar değersizleşti

  • KIÇIDAROĞLU gibi LOSER birine oy verip 12. sefer kaybedeşini izlemek çok acı bir durum teşkil eder.

    Sizleri anlayabiliyorum ;))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Futbol maçı değil bu. Şunu öğrenemediniz

    Ama acı şekilde öğreneceksiniz az kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    Yani ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/Orsatramola/status/1662469141196840966

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=d0iGT8J2s08&feature=youtu.be

    Sandığa gitmeden şunu İzle Mutlaka..!!
    Özellikle KARARSIZ SEÇMEN...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    Sorun Kemal Beyde Değil Zaten. Alt Kadro Alt Seçmen ve Marjinal Tipler Berbat. İçlerindeki İntikam Duygusunu Bazen Bastıramıyorlar. Büründükleri Rolden Aradan Kaçıyor. Kemal Beyin Bu Kadro ile İşi Zor. Yerelde Milletimiz Genel Olarak Bozuk. Herkes Çıkar Peşinde. Parti Ayrımı Yok Bu Konuda Maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

    zekasız onu 90larda shpden istemiş hadep.VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN  aldınız boyunuzun ölçününü bu millet hdp ile yan yana geleni iktidar yapmaz.

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    ADAM GİBİ ADAM, DÜRÜST NAMUSLU KEMAL KILIÇDAROĞLU kimsenin kontrolünde değil.


    Sorsana ne zaman istifa ediyormuş VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN 

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    koltuğa yapışmış


    KK ? VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN 

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    Kalın ve siyah işe yaramadı kalın ve kırmızıya mı döndün VATAN ELDEN GİDİYOR. VATANINI SEVEN SANDIĞA GİTSİN 


    PKK açıktan KK için oy istiyor

    HDP açıktan KK için oy istiyor

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.