Şimdi Ara

Vatan ekran kartı hala servis yolunda (7 gün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta başı yolladım sitede hala servis yolunda yazıyor sizce yarın bi mekan basayımmı bilgili tecrübeli arkadaşlar varmı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Nafaryus L kullanıcısına yanıt
    valla ilk kez vatanda tamire bişi gönderdim bugun bi ugrayıp sormak lazım galiba
    Siz Vatan'a urun gonderdiginizde onlar da ayni sekilde siraya koyup yetkili teknik servise gonderiyor urunu(tamir sureci olacaksa). Sureci hizlandirmak isterseniz teknik servise gitmesi gereken durumlarda dogrudan siz kendiniz gonderin yetkili servise, araci olarak Vatan i kullanmayin.

Vatan ekran kartı hala servis yolunda (7 gün)
  • Abilerim Ablalarım Neden Böle Durumlarda Panik Atak Geçiriyor'sunuz Bırakın Olcağına Varsın Tüm elektronik Grublarında 21 Garanti Süreci Vardır 21 Gün İş Günü İçersinde Yapılmassa Fiyat Para İadesi Yada Yeni ürün Göndermekle Yükümlülerdir
    Şayet Markanın Kendi Servisi Olmak Şartı İle Faturada Garanti Kağıdında 30 yazıyodur 30 gun ozaman Servise Gidenr Bir Ürünün Sorunu Varki gidiyo garantinden 21 mi yazıyo 22.gün gelmesse senin Karına :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 2 Temmuz 2019; 19:33:49 >
    vatanın garanti işi ile ilgili cok şikayet okuyorum çünkü ilk kez yolladım oynadıgım online oyunlar var eventlerı yaklaşıyor ve bu sıcakta sıkıldım
    şöle düşün hocam atıyorum sen bir msı marka ürün aldın ama bunu tedarikcisinden aldın vatan diyelım senin hatan surda yatıyor yanlıs anlasılmasın sen bilinçli tüketici olsan arastırır bakarsın ben ürünü sizden aldım siz apıcaksın algısı var bizim milletimizde

konuya donelım vatandan msı marka ürün aldın bunun türkiyedeki resmi dispiritörü service Point A.Ş Dir garanti teknik bakımından senin direk buraya gonderim yapman gerekir kargoya verdiğin anda fiş işlendiği anda servisinden eline ulastıgı anda kaç günde garanti süresi resmi kagıtta o gün içersinde yapılması gerekşr aksi taktirde dediğim gibi para iade ve ürün yenileme hakkın doğar yani ben vatandan aldım onlar gondersin bana gore sacmalık o karta kargoda basına bi iş gelse sen ne paranı ala bilirsin neden garantiden fayda lana bilirsin servis dicekki bana geldiğinde böyleydi vatan dicek ben acmadım Nerden biliyim tüketiceye sor işin içinde olduğum için söylüyorum tekrardan yanlış anlama dediklerimi olur ki araya ara firma sokarsan ürünün garanti sürecinden 1 hafta basına 1 hafta sonuna ekle.

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    2.el aldım alan kişi keyfi +1 yıl vatan garantısı yaptırmış 2020 şubata kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.