Şimdi Ara

Vatan da HP C200 14 mp dijital Foto Mak. 99 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapıda ödeme gibi bişe mümkün mü?
  • Bu ürünü bilmiyorum ama daha önceden üzerinde HP yazan fotoğraf makinelerini görme bir iki fotoğraf çekme ve pc den bakma imkanım olmuştu.
    Bunu dikkate alarak alınmasını hiç önermem. 150TL civarına fotoğraf makinesi üreten markaların ürünleri hemen her zaman bulunabiliyor, onları alırsanız bir derece daha fazla mutlu olabilirsiniz..

Baksanıza Vatan Bilgisayar bile bu ürünü fotoğraf makinesi olarak değerlendirmemiş..
    "Kişisel Bilgisayar > Masaüstü Aksesuarlar > HP"
    diye bir kategoride yer alıyor ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 28 Mart 2012; 11:20:47 >

• Benim dijital fotograf makinesi olarak ilk göz ağrım 2 megapiksellik görüntü kalitesine sahip 3 optik yakınlaştırmalı bir HP idi. Evde ve kendi işimde kulanmak üzere, binlerce resim çekmiştim. Hatta oğlumun çocukluk videolarını da onunla çekmiştim. Çözünürlüğün düşük kalması dışında hiç şikayetim olmamıştı. (Bu tecrübeyi aktarmam HP fotograf makinelerinin hepsi mutlaka iyidir gibi bir anlama gelmiyor). Ayrıca HP dünya çapında faaliyet gösteren bir şirket. Ürünleri kendi şöhretine yakışacağı gibi, satış sonrasında da müşterilerini yalnız bırakmayacaktır.

Şimdi fotograf makineleri çok çeşitli: Her keseye, her zevke ve yeteneğe göre ürün mevcut. 99 TL giriş seviyesinde resim çekmek isteyen biri için hiç de fena bir fiyat değil. 150 TL ile aralarında 51 TL gibi bir fark var. Sade vatandaşın beklentisi fazla değil ve bütçesi de kısıtlıysa bırakalım alsın. (Yoksa BMW veya Mercedes varken Fiat veya Chevrolet otomobile mi binilir diyen insanlar da olacaktır)

Kısacası "Ben bu ürünü hiç görmedim ve kullanmadım, ama beş para etmez ve alınmaz. Şu kadar daha verip daha iyisini alabilirdiniz."gibi ifadeler haber veren forumdaşımız cihansevencan'ın hedef kitlesine bir fayda sağlamayacaktır.

Daha önce de söylediğim gibi giriş seviyesinde makine arayan bütçesi çok kısıtlı kişiler bu makineyi tercih edebilirler.

• Kargo parasının size ait olduğunuda göz ardı etmeyiniz.

Kargo Ücreti : 75 TL ve üzeri alış verişlerinizde Ücretsiz Kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir.
  • fotoğraf makinasını masaüstü aksesuar sınıfına almış vatan
  • aldım bir tane haber verene teşekkürler
  • bitti sayılır 96 adet vardı stokta 6 tane kalmış.. 2 saatte 100 adet saıtlmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansevencan

bitti sayılır 96 adet vardı stokta 6 tane kalmış.. 2 saatte 100 adet saıtlmış

Şimdi de 67 adet yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Orijinalden alıntı: cihansevencan

bitti sayılır 96 adet vardı stokta 6 tane kalmış.. 2 saatte 100 adet saıtlmış

Şimdi de 67 adet yazıyor.

evet hepsiburada gibi stok tazeliyolar
  • ücretsiz kargo yazıyor arkadaşlar. ben 2 tane aldım. hepimiz memnun kalırız umarım.
  • 160 tl den asagı yok gercekten.
  • arkadaşlar hiç yoktan iyidir.
    benim gibi telefonla fotoğraf çeken, doğum günlerini telefonla geçiren arkadaşlar için gayet sıcak bir fırsat.
    gidip kuşun böceğin organizmalarını çekmeyeceğiz.
    hemen küçümsemeyin.
  • 150 tl ye fujıfilm cok daha verimli olur.
  • bazı sitelerde 720p 30fps video çekimi olduğu yazıyor.doğruysa süper fiyat.ihtiyacım olsa kaçırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

Bu ürünü bilmiyorum ama daha önceden üzerinde HP yazan fotoğraf makinelerini görme bir iki fotoğraf çekme ve pc den bakma imkanım olmuştu.
    Bunu dikkate alarak alınmasını hiç önermem. 150TL civarına fotoğraf makinesi üreten markaların ürünleri hemen her zaman bulunabiliyor, onları alırsanız bir derece daha fazla mutlu olabilirsiniz..

Baksanıza Vatan Bilgisayar bile bu ürünü fotoğraf makinesi olarak değerlendirmemiş..

HP Kim Fotoğraf Makinesi Kim yazık bu insanlara diyeceğim ama ucuzu görünce raydan çıkan yurdum insanı ısığa giden böceklere dönüşüyor.

makina giriş seviyesi, fazla bütçesi ve özellik gereksinimleri olmayanlar için ideal. alan insanları böceğe benzetmek ayıptır

bir oto teybi kampanyasında da densizin biri 200 tl lik teyp için "düşük gelir seviyesi için satılan bir ürün" demişti. seninki de o hesap. kaldı ki bedava kefirin saniyede tüketildiği ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu bir sitedeyiz. illaki ihtiyacı olanlar, bütçesi kısıtlı olanlar çıkacaktır...

• Bende Nikon D90 var extra lensi vs ile 3000 TL bi fiyata mal oldu.. birtanede Nikon P100 var o daha basit 750 ye falan almıştım.. Ama tatile gidecek bizimkilere yada kayınvalidelere alın bu makinalardan birinide gittiğiniz yerlerde foto çekilin desem surat ifadelerini görebiliyorum.. Bu tarz i makina versen onu bile 1 saaate yakın anlatman gerekir. Dolayısı ile rün alırken ihtiyaç belirlenir.. İhtiyaç basitse üründe basit olur. Fiyatta uygunsa F/P oranını yakalamış olursun.. Başta dediğim gibi D90-P100 var bende ve biri diğerinin yaptığı işleri yapamıyor.. Ama 99-150-189-210 TL lik foto makinalarında birinin yapıpta diğerinin yapamadığı şey nedir??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

quote:

Bu ürünü bilmiyorum ama daha önceden üzerinde HP yazan fotoğraf makinelerini görme bir iki fotoğraf çekme ve pc den bakma imkanım olmuştu.

HP Kim Fotoğraf Makinesi Kim yazık bu insanlara diyeceğim ama ucuzu görünce raydan çıkan yurdum insanı ısığa giden böceklere dönüşüyor.

makina giriş seviyesi, fazla bütçesi ve özellik gereksinimleri olmayanlar için ideal. alan insanları böceğe benzetmek ayıptır

bir oto teybi kampanyasında da densizin biri 200 tl lik teyp için "düşük gelir seviyesi için satılan bir ürün" demişti. seninki de o hesap. kaldı ki bedava kefirin saniyede tüketildiği ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu bir sitedeyiz. illaki ihtiyacı olanlar, bütçesi kısıtlı olanlar çıkacaktır...

Ayıbı sendenmi öğreneceğim bire densiz, bana göre öyle, bana katılmak zorunda değilsin, bu bir deyimdir ama Türkçeden bir haber olan yurdum insanı ne anlar deyimden, atasözünden
    ot gelmiş saman gidecek birisi hele hiç
    Daha uygun fiyata ürünlerin bulunacagı 30 tl daha vererek daha iyi cihazların alınacagı varken buna destek vermek dengesizligin başta koşturanlıgını yapmak.

Echelli cühelalarla muhatap olmuyorum.

Giriş seviyesi, girene girsin sen bak dalgana. İnsanların parasını çarçur ettirme, ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyen insanlaradır sözüm sana değil.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

ilkokul terk seviyesine düşmüyorum üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

quote:

...

+1
    Evet, bence de yapılan şey ayıp. Hatta ayıptan da öte bir şey: "DENSİZLİK"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 28 Mart 2012; 15:16:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.