Şimdi Ara

Vatan computer iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd 7870xt kartım var tek fanı dönmüyodu vatana form doldurdum ama geri dönmediler.İade etmek isitoyrun kartı alalı 1.5 yıl oldu 2 sene garantisi var.vatana giderken sadece ekrankartını götürmem gerek dimi ? Kasa dahil herşeyi ordan almıştımda sıkınıtı çıkarmasınlar.

Asıl iade isteğim şu zaten pcyi açtıktan sonra zamanı belli olmuyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti deyip ekran düz bi renkte kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peasant -- 23 Aralık 2014; 16:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 yıl sonra iade olmaz, servise gider kart.
  • bir fandan iade olmaz ama 2. dediğin sorundan dolayı ben iade almıştım garanti bitmesine 2 ay kala.

bende de görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatası veriyordu bir süre sonra driver yememeye başladı. sorunu aynen yazdım gpu arızalı diye para iadesi verdiler, istemememe rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

1.5 yıl sonra iade olmaz, servise gider kart.

nedenki kart çalışmıyo bile düzgün
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

bir fandan iade olmaz ama 2. dediğin sorundan dolayı ben iade almıştım garanti bitmesine 2 ay kala.

bende de görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatası veriyordu bir süre sonra driver yememeye başladı. sorunu aynen yazdım gpu arızalı diye para iadesi verdiler, istemememe rağmen

umarım iade ederler yeni kart almak istiyorum üzerine para koyup
  • garantiye gider kartin yenisini bulamazlarsa ki bulamazlar o zaman hediye ceki verebilirler ama normalde iade ilk haftada oluyor 1.5 sene sonra iade olmaz ama senin durumunda muhtemelen olacak o kart yok cunku artik.270x alsan senin karttan kotu olacak o yuzden 280 alman lazim biraz daha iyi senin karttan.fatura bedeli nedir cunku o bedel kadar hediye ceki verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

garantiye gider kartin yenisini bulamazlarsa ki bulamazlar o zaman hediye ceki verebilirler ama normalde iade ilk haftada oluyor 1.5 sene sonra iade olmaz ama senin durumunda muhtemelen olacak o kart yok cunku artik.270x alsan senin karttan kotu olacak o yuzden 280 alman lazim biraz daha iyi senin karttan.fatura bedeli nedir cunku o bedel kadar hediye ceki verirler.

hediye çeki taraftarıyım çünkü üstüne para koyup yeni kart almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimarkurato

quote:

garantiye gider kartin yenisini bulamazlarsa ki bulamazlar o zaman hediye ceki verebilirler ama normalde iade ilk haftada oluyor 1.5 sene sonra iade olmaz ama senin durumunda muhtemelen olacak o kart yok cunku artik.270x alsan senin karttan kotu olacak o yuzden 280 alman lazim biraz daha iyi senin karttan.fatura bedeli nedir cunku o bedel kadar hediye ceki verirler.

sapphirede tamir diye bir olay yok kartin aynisindan vermeleri lazim ve artik uretilmeyen bir kart oldugu icin buyuk ihtimal cek verecekler ve alirken 500-600 lira gibi bir fiyata aldiysan 280 gibi bir karti alabilmen lazim ama nvidia isterim dersen gtx760 olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dimarkurato

quote:

sapphirede tamir diye bir olay yok kartin aynisindan vermeleri lazim ve artik uretilmeyen bir kart oldugu icin buyuk ihtimal cek verecekler ve alirken 500-600 lira gibi bir fiyata aldiysan 280 gibi bir karti alabilmen lazim ama nvidia isterim dersen gtx760 olabilir.

Aynı kart yoksa ona yakın bişimi vericekler ?

• fatura tutari kadar hediye ceki verecekler karti sen sececeksin.
  • Ben şuan aynı sorundan dolayı vatana gidiyorum :)

• Değişim yapmazlar. Ya para iadesi ya garanti tamir eder feri yollar.

Sapphirede bire bir değişim var diye biliyorun

• bende de vardı aynı karttan coil whine var deyip vermiştim kartı 2 gün sonra iade verdiler hediye çeki olarak, başka kart almıştım
  • Iade etme suresi ortalama 1 aydir garanti suresi dolmamissa vatan pc ile konus yardimci olurlar

• kartı verdim beklemedeyim. muhtemelen iade ederler
  • Takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

kartı verdim beklemedeyim. muhtemelen iade ederler

Sizinkinin modeli ney hocam , bendede aynı sorun var hd7870
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

kartı verdim beklemedeyim. muhtemelen iade ederler

Sizinkinin modeli ney hocam , bendede aynı sorun var hd7870

7870xt hocam

• Gelişme varmı arkadaşlar.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Hocam kartım gelmişti teslim almaya hazırlanırken birden teknisyen tekrar servise gitmeli diye ibare koymuş.neden diye datagate servisi aradım, kartın geldiğini fakat onların olmadığı için geri gönderdiğini söylsdiler.vatana gittim böyle böyleymiş diye onlar kartın bu sefer ithalatcısına gideceğini söyledi.son durum bu.ayın 8 inde gönderidli bakalım ne zaman sonuclanacak?

12.01.2015 güncelleme:"pentaya gönderilmiş, onlar da servispointe bugün göndereceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 13 Ocak 2015; 9:48:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.