Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Alınan Laptop un Değişimi-İadesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan bilgisayardan 22 Ekimde bir HP laptop almıştım bu %18 laptop indirimi olduğu zaman, kurulumunu falan orada yaptılar. Eve geldim harici klavye ve mouse ile kullanıyordum. Sonra bir ara kendi klavyesini kullanırken farkettim alt yön tuşu yerinden çıkıyordu, kırıktı heralde. 31 Ekimde gittim değişim istedim, dediler orada bakılacak olmazsa servise gönderilecek. O zamandan beri tam 3.kez bugün servise gidecek diye mesaj geliyor ve arayıp sorduğumda her seferinde farklı bir yere gidiyor diye birşeyler deyip duruyorlar. İade olmaz mı diyorum onada olumlu cevap vermiyorlar. HP yi aradım sordum değişim için bize gelmez diyor ürün ve zaten onlara hiç gitmemişde benim bilgisayar, servis diye başka yerlere gidiyormuş. Bugün Vatan bilgisayar santralde bir kişi değişim olmayacağı için onarım için gönderilecek dedi (Göndeirlen 3.yere onarım yapılması için gidecekmiş anladığım kadarıyla) ve heralde 1 haftada oraya gidip gelmesi sürecek.

    Kısacası benim bu bilgisayarı iade edip parayı alma imkanım yok mu başka bir şekilde? Yada sizce ne yapmalıyım, nereye başvurayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 17 Kasım 2017; 12:20:3 >







  • DOA raporu alıp para iadesi isteyebilirsiniz.
  • iade yaptılar sonunda Allah a şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren131313 E kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız anlatır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egecano

    Nasıl yaptınız anlatır mısınız?

    Kusura bakma yeni görüyorum. Bende anlamadım nasıl oldu. 3 kere farklı yere gitti ürün en sonunda artık mesaj geldi iade yada değişim yapabilirsiniz falan diye. Bende gittim çok kurcalamadan direk iade istedim 1 haftaya falanda yatırdılar ücreti. Nereye gittide nereden onay geldi falan orasını hala anlamadım ama çünkü HP'yi aradığımda öyle bir ürün gelmedi dediler, bende çözemedim :) Ama iyi ki böyle bir sorun çıkmış ve iade etmişim, daha istediğim bir model vardı onu aldım Allah'a şükür iyi oldu.
  • eren131313 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun tekrardan, benimkinde sorun yok.Memnunum Lakin parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Onun için ne yapmalıyım bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.