Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Ekim 2025; 10:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oradan zamanında kasa toplamıştım. Bir ara garantiye bir sorun için göndermek istedim, bana dediler Windows’u bizden mi aldınız ? Hayır başka bir yerden orijinal olarak aldım dedim. Sonrasında ben internetten araştırma yaparak sorunu çözdüm. Kısacası benim için sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma. Yani Windows’u oradan almadım diye sattığı kasayı garanti kapsamına almıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Yuh olsun o nasıl iş ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca firma servisten nasıl bilgi alamaz bu işle ilgilenen birimleri nasıl olmaz cidden garip... En nihayetinde THH ile hakkımı söke söke alırım kendileri iyi bilirler daha önce de THH lik olduk ve kazandım doyamadılar herhalde rövanş istiyorlar sanırım...

Fiyat politikası kazıklı voyvoda, müşteri hizmetleri leş, teknik servisi vasat neresinden tutarsan elinde kalacak firmalar..

99-2000'li yıllarda alışverişlerim olmuştu onda da emsal sıkıntılar kapısından içeri dahi girmem 50 senede geçse değişmezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.