Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA HARMONY KUMANDA FIRSATI. KACIRMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
20.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suicide68

    klima da kontrol edilebiliyor mu?


    Evet edilebliyor diye biliyorum...
  • Bir kumandaya 155 tl. way güzel ülkemin güzel insanları... Neymiş Z5500,lcd...tek kumanda. hepsini tek kumandadan kontrol etmek nasıl bir keyif verebilir ki?
    Benim de tüm kumandlar kumanda cantasında koltukta takılı. hangisi ihtiyacsa zatten hepsi yanımda... Çok ilginç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saredsa

    Bir kumandaya 155 tl. way güzel ülkemin güzel insanları... Neymiş Z5500,lcd...tek kumanda. hepsini tek kumandadan kontrol etmek nasıl bir keyif verebilir ki?
    Benim de tüm kumandlar kumanda cantasında koltukta takılı. hangisi ihtiyacsa zatten hepsi yanımda... Çok ilginç.


    Arkadaşım, yukarıda da yazdım dreambox uydu alıcımın kumandası bozuldu, dreambox ın kumandası sadece 90 lira, bunu almak daha avantajlı benim için 90lira yı verecektim her durum da.
    Media center kurma düşüncem var onla da kullanabilicem. Bu aldığımız kumandanın gerçek fiyatı 350-400 lira en ucuz yerde.
    Başka bir nokta, elimdeki bazı cihazların kumandasın memnun değilim, mesela z-5500 çok zor kumanda ediyor illa tam karşında olacak alıcı gözün.
    Sen kumandalarından memnunsan zaten ihtiyacın yok, ama şunu unutma lcd tv, bazı uydu alıcıları nın falan kumandası bozulursa orjinal kumandaları en az 90-100 lira. Sen yan sanayi, uyduruk kumandalarda alabilirsin istersen.
    Bu aldığımız logitech 885 kumandayı nerdeyse 3 te 1 fiyatına aldık. Ben gidip, 50-60 liraya başka bir universal kumanda da alabilirdim ama böyle bir fırsat yakalamışken alayım dedim.

    Böyle uzun uzun anlattım ki beni anlayasın diye, çünkü yanlış mantık kuruyorsun, kendi açından bakıyorsun, karşı tarafın şartlarını, ihtiyaçlarını düşünmeden... " Neymiş Z5500,lcd...tek kumanda. hepsini tek kumandadan kontrol etmek nasıl bir keyif verebilir ki?"




  • Almak isteyen alsın yoksa burayı Vatanda takip ediyor Yakında düzelir
  • Garip ; .Hemen güzel ülkem , güzel insanım muhabbeti başlamış , çok alışıldık bir örnek ama ;Şahin arabada ayağınızı yerdeN kesiyor ,gideceğiniz yere götürüyor , BMW de Mercedes de . Hatta şahine tüp taktırın daha ucuz götürür...hiç gerek yok Şahin ve Doğan görünümlü şahinden başka araca.Ama görüyorum ki sizin aracınızda şahin değil vay güzel ülkemin güzel insanı küçücük Corsaya o kadar para mı verdiniz ? (''2008 Opel Corsa 1.3 CDTI + Enjoy SP 90hp Safir Siyah + Karter Muhafaza + Armster Kol Dayama + Llummar Film'') Hatta 72 ekran tüplü TV varken 40'' DEV GİBİ HEMDE SONY LCD TV mi aldınız ? vay be....

    (yanlış anlamayın hiç birşeyinize sözüm yok , ancak yürüttüğünüz mantık çok yanlış , En azından YAPTIKLARINIZLA VE KULLANDIKLARINIZLA KONUŞTUKLARINIZ BİRBİRİNİ TUTMUYOR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoss -- 27 Ağustos 2009; 23:40:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: saredsa

    Bir kumandaya 155 tl. way güzel ülkemin güzel insanları... Neymiş Z5500,lcd...tek kumanda. hepsini tek kumandadan kontrol etmek nasıl bir keyif verebilir ki?
    Benim de tüm kumandlar kumanda cantasında koltukta takılı. hangisi ihtiyacsa zatten hepsi yanımda... Çok ilginç.


    harmony serisi internet uzerinde tutulan bir cihaz database'ini kullaniyor, kumanda etmek istediginiz urunler secip profilleri yazilimi ile kumandaya indirmeniz yetiyor ama bazen hatali cikabiliyor internetteki profil, o zaman ogrenme modunda asil kumandadan ozellik transferi yaptirmaniz lazim,biraz ugrasmaniz gerek , zor degil ama tak calistir da degil.

    gelelim universal kumandanin yararlarina... harmonyde aktivite tanimlayabiliyorsunuz yani dvd seyrecegim tusuna basinca (Ekranin saginda solundaki ozellestirilebilir tuslar) TVde HMDI3'e gecip, DVDyi power-on yapip play'e basip, amfiyi acip DVD-digital moduna getirebiliyor sira ile ve tek tusla, guzel ulkemin usengec gencligi icin birebir yani. :) cok seyrettigim kanallari logolari ile birlikte TV modunda iken ekrani uzerinde gorup 121 yazmak yerine o kanalin tusuna basmak da yine benim gibi usengecler icin birebir.

    785 sanirim bendeki, benzer bir fiyata almistim pazartesisendromundan, muhtemelen maliyetine cekip stok tuketmekte vatan.

    klima kontrolune gelince, klimasina gore fark eder, oncelikle infrared kontrollu olmasi lazim klimanin, ve panasonicte limitli kontrol var, ogrenme ozelligi ile soguk-24 derece-quiet icin kendi kumandasi ne yolluyorsa onu kaydedip tek tusla onu yollatabiliyorsunuz kumandaya, kapatip acabiliyorsunuz, ama sicakligi bir artirayim dedirtmeyi ben basaramadim harmonyde.

    ihtiyaci olan guzel ulkemin guzel insanlari icin guzel firsat....

    Edit: Benimki de su an vatan web sitesinde 150 lira gorunen 885 modeli, pazartesisendromu siparisime baktim, 161 liraya almisim 1 sene evvel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 28 Ağustos 2009; 0:05:01 >




  • @Chaoss
    Yalnız şöyle haklı bir yanı var.
    Zengin kesimle alt kesim arasındaki fark çok fazla olunca bazı şeyler çok sırıtıyor.

    İstanbul'da trilyonluk 1+1 dairenin manzarası full gece kondu. Hem de yanıbaşında.
    Ya da ne bileyim yine yer gök Q7 dolu.

    Ama toplumun büyük kesimi fakir. Hem de öyle böyle değil. Çıkın İstanbul dışına diğer şehirlerimizi bir gezin.
    Dün memur'un aldığı zam 2%+2%. Komedi ötesi. Ankara'da toplum taşımaya indirim yapılıyor. Sadece 1 krş. :D Yanlış yazmadım bir kuruş. Dalga geçer gibi.

    Ehh bir kumandaya da 500 TL vermek bu ülke de fazlasıyla sırıtır doğaldır yani.
    Veren var mı? Var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 28 Ağustos 2009; 0:06:20 >
  • harbiden güzel fiyat.. arkadaşlar bu kumanda biraz beklentilerin ilerisinde bir cihaz.alışmak biraz zaman alıyor ama, en önemli özelliği bence Makro yazılabiliyor olması. yani Tv yi aç, hdmi kaynağa geç, WD playeri aç, ses sistemini aç, sesi 30a getir, şu klasöre git.. vs. gibi sonsuz bir makro yazıp bunların hepsini tek tuşa bastığınızda sırayla yapıyor..
  • ben yaklaşık 4 aydır Harmony 555 kullanıyorum. almanyadan 90 TL'ye aldırmıştım. ben çok memnunum. evrensel kumanda alınacaksa tek tercih zaten harmony.

    885'in almanya fiyatına baktım. 80€. vatan bu fiyatın bile altına satıyor. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

    ayrıca kumandaya "155 lira verilirmi?" diyen arkadaşa bir iki soru da ben sorayım:

    1-kendi araban var mı? ya da ailenin arabası var mı? hangi model?

    2-bilgisayarın var muhtemelen. ne zaman ve kaça aldın?

    Anlayan anlar....
  • Bence de gereksiz...

    Ama herkesin parası kendine, istediği yerde harcar...isterse gider Kumandaya 150,- TL verir, 500 TL verir, 5.000 TL de verir...
  • undying,

    dediğin gibi herkesin parası kendine de, imzanda görünüyor, niye tz7 aldın? bence o da gereksiz. hd video kaydı yapan daha ucuza da aletler var.

    buradan çıkması gereken sonuç, ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir.

    ben kumanda ile evimdeki 6 aleti kontrol ediyorum.

    tv aktivitesi ile (kendiniz ayarlıyorsunuz) aynı anda TV, Receive ve ses sistemim açılıyor. aynı anda üç aleti birden kontorol edip kumanda çantasından kumanda seçmiyorum.
  • harmony 525i uzun zamandır kullanmaktayım ve ¨kumandaya o kadar para verilirmi¨ diyen arkadaşlara kullanmadan önyargılı olmamalarını tavsiye ediyorum. koltuğa oturduğunuzda sizinle beraber 5 ayrı kumandanın da oturması hiç problem diilse zaten böyle bir ihtiyacınızda olmaz.ama bu kumanda birçok kumandayı ve birçok kombine tuş hareketini teke indiriyorki bunun rahatlığını kullandıkça anlıyorsunuz.
  • @torrentialrun



    TZ7 muhabbetine girmeyeyim bu başlıkta, senin mantığınla açıklayacak olursam senin 2 tane milyarlık aletinle yaptığını ben tek aletle yapıyorum işte :)

    Hem sen kendi söyleminle çelişme bence:

    quote:

    Orijinalden alıntı: torrentialrun

    eski kamera kötüdür, yeni kamera iyidiri diye bir ayrımı kim yapıyor arkadaşlar?

    fiyatına ve özelliklerine göre Tz-4 gayet makul.

    kaçak olarak bile Tz-7 700 TL civarında satılıyor. megapixel farkı hiç önemki değil. 15 optikte kompak aleti sallamayanı alnından öperim. 10 optik gayet yeterli. bence bu fiyata çok iyi.





    Herkesin parası kendine, (LOGITECH MOMO direksiyon alıp, GRID'i klavyeyle oynayanın parası da..... )

    kimsenin kimseyi yadırgamaya hakkı yok...(gene de bi kumandaya o kadar para verilmez diyenlerden yanayım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 28 Ağustos 2009; 11:02:33 >




  • İnternette satışı yok ama acaba mağazaları dolaşsak bulabilirmiyiz?
  • Dün ben de Bursa Vatan'dan 1 tane aldım.Yapı Kredi Worldcard'a 155 TL/5 Taksit... Bu kumanda için çok iyi bir fiyat. Şarj edilebilir olması da büyük avantaj. İnternette fiyatını aratın; en ucuzu temmuz 2009 ilanıyla sahibinden.com'da . O da 325 veya 350 lira idi. Başka bir arkadaş söylemiş, Almanya'da 80 Euro diye. Fazla söze gerek yok. Bu haberi veren arkadaşa çok teşekkürler. İyi ki varsın donanımhaber.com.

    (Bu arada Bursa'dan almak isteyen arkadaşlar, rafta 1 tane kalmıştı. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.)

    Saygılar...
  • Kumandayı kullanmak istediğim bileşenlerim;
    Panasonic 42PV60 Plazma
    Pioneer DV 696 DVD Oynatıcı
    Pioneer VSX 2016 AVR
    Next 2000 CIS Super Plus Uydu alıcı.

    Daha önce 25-30TL'ye bir kumanda almıştım ve kullanamamıştım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce kumanda ile bu sistemlere kumanda edebilir miyim?
  • Ben 2 sene önce harmony 520'yi 60 TL'ye mâl etmiştim, paranız varsa sakın tereddüt etmeyin, hayat kurataran bir ürün, hâlen kullanırım, dertsiz tasasız bir alettir.
  • media markıt a gidip fiyat farkının iki katını geri almak mantıklımıdır.
  • Ben Harmony 525 modelini ebayden 31$ a almistim.Asiri da memnunum.Xbox360 + Z5500 + WD player +lcd tv yani herseyimi sadece tek bir kumandayla kullaniyorum.Masamda kumanda karmaşasi kalmadi.Tabii tek bir tusa basip herseyin hazir olmasi da baska bir rahatligi. tv yi + ses sistemini ve xbox i acip hdmi a gecip oynamaya hazir hale getirmesi sadece tek bi tusla gerceklesiyor ve iyi bir fiyata alinmissa bundan iyisi yok.
    Ayrica bosuna tartismaya gerek yok."İhtiyaci" olan alsin zaten.Parasina kiyamayan kumandaya mirnav diyebilir ayni kedi misali
  • quote:

    Orijinalden alıntı: munans

    Kumandayı kullanmak istediğim bileşenlerim;
    Panasonic 42PV60 Plazma
    Pioneer DV 696 DVD Oynatıcı
    Pioneer VSX 2016 AVR
    Next 2000 CIS Super Plus Uydu alıcı.

    Daha önce 25-30TL'ye bir kumanda almıştım ve kullanamamıştım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce kumanda ile bu sistemlere kumanda edebilir miyim?



    Cevap verebilecek bir arkadaş olursa sevinirim. Vatan'a gidip alacağım.
    Bir de bir sorum daha var, diyelim ki ben aldım ve kullanamadım. Vatan ürünü iade alır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.