Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 20 İş Günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Konu yanlış yere ise kusura bakmayın başka alakalı bi yer bulamadım .

Ben 22 temuz 2014 te vatan pc den 3000 liralık toplama pc aldım .

ilk haftadan sorunlarla karşılaştım . sorunun harddiskten olduğunu öğrendim .

Vatan pc ye yolladım bios güncelleyip yolladılar (ne alaka ise tövbe est. ) .

Sonra sorunum devam etti . Sonra sorunum devam etti .

aşşağıdaki ss de gördüğmüz gibi 7 eylül 2014 te verdim ve bugün 23. iş günü .

Dün aradım fırça attım bunlara . Hızlandırcaz falan dediler . Hala servisten parça bekliyor yazıyor .

20 İŞ GÜNÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BENİM BAZI HAKLARIM OLDUĞUNU DUYDUM .

BU HAKLARIM NELERDİR YARDIM EDER MİSİNİZ ?

https://store.donanimhaber.com/25/8b/50/258b50f21babdc110a3fc899313e9d94.png
     Vatan Bilgisayar 20 İş Günü

• 20 iş günü geçince o bozuk olan parçanın yenisini ücret ödemeden alabiliyorsun diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

cumartesi-pazar-bayramları günleri hesapdan çıkarın toplam 20 gün olduysa paranızı geri alın

evet 23. iş günü diyorum .

aradaki kurban bayramı + c.tesi . pazar çıkarınca geriye iş günleri kalıyor zaten . oda 23 gün oldu

Daha sonra tüketici mahkemesine gidin.

Sizin için örnek teşkil edecek bir karar:http://www.sikayethaber.com/haber/20-is-gununde-tamir-edilmeyen-urunun-bedeli-iade-edildi/2204

Zaten vatanbilgisayara nerede işi bilmeyen var doldururlar. Geçen gittiğimde msata ssd istiyorum dedim usb bellek mi dediler. Sonra bölüm yetkilisi geldi msata istememe rağmen diretip msata2 gösterdi ve laptopa uyacağını idda etti. Msata2 masaüstü msata laptoplar içindir. Gidip birde iş öğreteceğiz adamlara hizmet almayı beklerken.

Bol şanslar. Peşini bırakmayın. @123ulassimsek

• Yanıtınız için teşekkür ederim . Bu işin peşini bırakmam . Zaten bu sorundan kurtulayım bidaha önünden geçmem bu vatan bilgisayarın . Herkesede kötülerim .

Başka ne yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp servis 30 iş günü
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geldi

hata hala devam ediyor .
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.