Şimdi Ara

Vatan'a attığım mesajı paylaşmak istedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ocz600sxs marka ve modelli güç kaynağımın fanı bozularak ses yapmış ve ürünü garanti kapsamında size Topkapı'daki yerinize teslim ettim. Beklentim fanın değiştirilip bana geri gönderilmesiydi. Ancak üç haftalık bekleyiş sonunda ürününüz tamir edilemiyor, bunun yerine 15$+kdv karşılığı ürünün bir üst modelini verelim dendi. Ürünün üst modeli denilen ürüne baktım. Ancak benim verdiğim ürünle arasında sadece %1 verimlilik artıyor başka hiçbir değişiklik yok ikiside 600W'tı. İşin bozulduğum yanını paylaşmak isterim ben o ürünü aldığım gün dolar 1.45 ti bugün 1.60 ve ben o gün koşullarında 124 dolar karşılığı almışım, verilmek istenen ürün 127 dolar ve işin diğer tarafı ise siz de çok iyi bilirsiniz 4077 sayılı kanun derki ürünün tamiri yapılamıyorsa ürün birebir değiştirilir eğer yoksa firma bir üst modeli vermekle yükümlüdür der. Bana yapılan işlem iade oldu aynı fiyata ürün olmadığı için ekten para vererek başka bir ürün aldım. Açık konuşmak gerekirse vatanı tercih sebebim bu gibi durumlarda arkamda olup beni savunması gerektiği savunamadığı yerde o firmanın ayıbını kapayıp bana bir üst modeli temin edip verebilir idi. Ben o günün şartlarında emin olun aynı ürünü vatanda aldığımdan çok daha ucuza alabilirdim ancak şu olay sayesinde görüyorum ki vatan sadece aracı ve ithalatçı firma ne derse o oluyor ve ben vatanı arıyorum hakkımı aramak için ithalatçı firmaya yönlendiriliyorum. Son olarak emin olun aldığım ürüne ihtiyacım olmasaydı tüketici hakları derneğine gider uğraşır o firmadan o üst modeli alırdım ancak vatanın bu kadar çalıştığı firmaların söylediklerine uyup müşteriyi mağdur bırakabileceği aklıma gelmemişti. Herhangi bir işlem yapılması için değil sadece yapılanlar hakkında memnuniyetsizliğimi bildirmek istedim. İyi Çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.