Şimdi Ara

Vasıfsız insanların, nitelikli meslek sahiplerine olan hazımsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ey Vasıfsız,

    Her ne iş olursa yaparım abi diyerek dolaşırsın onun bunun önünde, ya ortaokul mezunusun ya da Lise terk çoğunuz zaten ilk okul mezunu.

    Hayatında okuduğun kitap yaşın kadar yoktur, evde ya soba yakarsın onlarla, ya da bir şeyin altına istetme olarak kullanırsın.

    Hastalandığında acile kaldırıldığında, bir eğitim araştırma hastahanesinde yine o nitelikli meslek sahibi doktorlara aman dilenirsin.

    Yabancı dil bilmezsin, dünya ile iki kelime konuşamazsın.

    Dünyada mevcut matematiğin, sadece kazandığın para ile yapabildiğin matematik kadar.

    Akşamın belli değil, sabahın belli değil, ne mesain ne hakkın ne de hakkını arayışın belli değil.

    --------------------------------------------------------DAHA EKLENECEK TAKİP EDİN.---------------------------------------------------



  • Kıskanıyorlar ne yaparsın ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Boş yapma kardeşim biz bir kesimden bahsediyoruz. Böylelerini ben misafir de ettim ne benim hakkımda bilgisi var ne de okuduğum kurumlar hakkında bilgisi var, zerre deneyimi yok, gelip ekmeğimi yer bir de üstüne hak yiyerek iftira atar. ben de evden gönderdim böylesini. Herkesten bahsetmiyoruz burada. Fanatiklik yapmayın.
  • Boş yapılmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel güzel vasıfsızlar dökülmeye başladı.
  • senin niteligin nedir
  • ok
  • vasıfsız dediler geldik durum ne moruk bugün hangi mühendis çayımı getirecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 22 Kasım 2019; 15:25:18 >
  • Vasıfsız insanın vasıfsız olması onun suçu olmayabilir, belki imkanı olmamıştır. Bundan dolayı suçlamam. Ama işi bilen adama ahkam kesen vasıfsız her türlü lafı hak eder. Bir şeyi bilmemek ayıp değil, bilene saygı göstermemek ayıp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulina

    Boş yapma kardeşim biz bir kesimden bahsediyoruz. Böylelerini ben misafir de ettim ne benim hakkımda bilgisi var ne de okuduğum kurumlar hakkında bilgisi var, zerre deneyimi yok, gelip ekmeğimi yer bir de üstüne hak yiyerek iftira atar. ben de evden gönderdim böylesini. Herkesten bahsetmiyoruz burada. Fanatiklik yapmayın.
    Şunu ayrıntısı ile anlatır mısın kim ne yaptı ne oldu merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Mesajının üstündeki arkadaş cevabını vermiş hocam.
  • selamun aleykum
  • eğitim imkanlarından yoksun sığ bir çevrenin görgüsüzlükleri ile yetişmiş, cehaletleri ile başbaşa kalan hayatın güzelliklerini hiç tadamamış [ bir zaman için] koşullar gereği en pis yerlerinde hayat mücadelesi vermiş zor hayat koşullarını* iliklerine kadar bizzat yaşayarak öğrenen yani feleğin çemberinden geçmis bir şekilde tutunmuş bu kahraman insanlar kanımca nice okumuş yüksek tahsili olan ama adamlıkla pekde alakası olmayan insan diyemicem mahlukları ceplerinden çıkarır diyorum tokatlar yani anlıcan basar tokatı baknz. ottomans tokat cahil oldukları için insanları kötülemeyin hakir görmeyin bu kibire kapılmak kendini üstün görmek olur sadece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasıfsız olmak sistemin işine yaramıyorum,istemediği adamlardanım demektir.Tek başına bakıldığında ne onur nişanesidir ne de yerilecek bir özelliktir

    Asıl düşmanlarımız şeytana ruhunu satan hain şerefsizlerdir.Kötüye iyi,iyiye kötü diyen,utanmazca kendini haklı çıkaran,emek edebiyatı yapan,her şeye rağmen koltuğuna,memuriyetine,kariyerine cam simidi gibi tutunanlar

    Ruhları fahişeleşenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Kasım 2019; 1:12:25 >
  • terneke T kullanıcısına yanıt
    Burada kastettiğim hiç bir bilgi birikimi olmadan iftira atanların, meşru gerçekleri saptırmaya çalışanlar. Şunu unutmamak gerek ki beyaz yaka mavi yaka fark etmez neticede herkes birbirine muhtaçtır, bu iş meslek gücünün bir zinciridir. İşin içine bilgisizlik, ego ve art niyet girdiğinde değişen ortam benim kastetmek istediğim. Umarım anlaşılmışımdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.