Şimdi Ara

Vasıfsız biri ne iş yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vasıfsız eleman arayan bir ton yer var.

• Özel güvenlik görevlisi olarak çalış

• vasıfsız demek okul okumamıs demektır ılkokul ortaokul lıse okumamıs demektır yanı mesleksız anlamına gelor

cırak demek 12 yas ıle 18 yas arasında meslekı egıtıme tabı tutulup meslek edınen demektır

kalfayı bılmem...ders konumuzdu

• bace3434 kullanıcısına yanıt

peki ılkokul ortaokul lıse hatta üni okumuş emme bi baltaya sap olamamış, bir işi tutup da kavrayamamış olana ne denir?...

• Yaş kaç

• dekareme kullanıcısına yanıt

şu an ders kıtaplarına gırecek tanımı profosorlerce yapılmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meydancı ne iş yapar ?
    11 yıl önce açıldı
    yıkık biri ne yapmalı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fakülte mezunuyum. Vasıfsızım. Boş yapma.

Çalıştığım işler madoda komi olmak, burger kingde servis elemanı olmak, köfteci yusufda komi olmak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 26 Haziran 2024; 20:56:23 >
    Oo, aydınayhan abi, n'aber ya?

Okulu bitirdin, değil mi? Ne var ne yok? Bayağı oldu, anlar bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Vasıfsız insan demek girdiği sektörde sektöre dair hiçbir şey bilmeyen insan demektir bir elektrik elektronik mühendisine mimarlık yaptırmaya çalışırsan bu kişi mimarlık için vasıfsız olur , bir kule vinç operatörüne Ekskavatör operatörlüğü yaptırmaya çalışırsan kule vinç operatörü o konuda vasıfsız olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srp1953 kullanıcısına yanıt

Hocam sen o kafayla kimya gibi zor bir bölümü nasıl bitirdin? O kafayla derken yanlış anlama onlarca hap falan atmışsın ya

• Bir işe yaramıyor zaten. Boş.

Ha lise mezunuyum, ha fen edebiyat fakültesi kimya mezunuyum. Fark eden yok. Laf olsun salata olsun işte. Uzata uzata bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 27 Haziran 2024; 8:27:20 >
  • Vasıflıda olsan torpilin yoksa üzgünüm Burger King de çalışmaya mahkumsun. 2 yıllık elektrik bölümü meslek yüksek okulu mezunuyum. 2016da mezun oldum. Mezun oldum 5 ay sonra askere gtitim. 2017 Ekimde askerden geldim. Kendime 1 ay kafa izni verdim. O izin bitti iş aramaya filan başladım. Elektrik ile ilgili işlere bakıyorum işte çağıran oluyor çağırmayan oluyor. Çağıranlar soruyorlar tecrüben var mı ? Diyorum yok hani mezun olur olmaz askere gittim. Üniversitede ne öğrendiysem işte ama alışırım öğrenirim yaparım zaman tanıyın vs diyorum. Adam bana ya işte biz sana vardiyayı bırakıp gideceğiz diyor. Ya tamam sorun değil öğrenirim yaparım diyorum. Yok diyor bize tecrübeli adam lazım. O anda diyesim geliyor. E ben sana cv yolladım hiç mi okumadın cv yi ? Orda benim çalıştığım yerler süreleri ne zaman mezun olduğum ne zaman askere gittiğim her şey yazıyor orda arayacaksan ona göre ara. Bir gün bu özel sektörün patronlarının hepsinin bir araya getirilip ARKADAŞLAR SİZ İŞ ÖĞRETMEZSENİZ TECRÜBE KAZANAMAZLAR. SEN TECRÜBE KAZANDIRMA O TECRÜBE KAZANDIRMASIN BU ADAMLAR NASIL İŞ ÖĞRENECEKLER NASIL TECRÜBE KAZANACAKLAR ? diye söylemesi lazım ama nerde işte. Ama torpil olsaydı öyle mi olurdu ? Gel ağam gel paşam nerde çalışmak istersin ? olurdu.

Şu anda çalıştığım yerde kötü değil ama benim bir mesleğim var fakat mesleksiz vasıfsız insanların arasında çalışyorum. Çalışmasam burnumdan kıl aldırmasam ben sadece elektrik işi yaparım desem ne olacak ? Ülkenin ekonomisi malum. Çalışmasan olmuyor. Nice vasıfsız kişilerin torpili olduğu için nerelere geldiğini gördüm ve görmeye de devam ediyorum.

Buraya kadar okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar herkese  

• srp1953 kullanıcısına yanıt

Formasyon alın hocam mebe kimya öğretmeni çok atanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.