Bildirim
Varmı Böyle Güvenlik Sistemi :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Benim için özgürlük, bir litre benzinin kilometre bitirilmesidir. -
2:54 öndeki çocuk beynini tükürüyo
Araba fena titriyor ama
_____________________________ 𝒽𝑒𝒸𝓆𝒾𝒾𝓍𝓏 -
bunu yapabilirsin en basitinden bagaja bi controller sistemi koyacaksın(teyp vb. bşi olabilir) ana üniteden bağımsız çalışacak yani..alarm devresini; elektrksel mi artık nasıl olur orasını bilmiyorum, elektronikçi arkadaşlar daha iyi bilir; bu teybi tetikleyecek şekilde yapacaksın ve istesende kapatamiyacak..ayrıca ek güç ünitesi koyacaksın bu sistem için tamamdır
kapıyı sölemiyorum bile o zaten alarmla otomatik kitlenicek
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler