Şimdi Ara

Vanilyalı pipo tütünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bana hafif ve yoğun vanilya aroması alabilceğim bir pipo tütünü önerebilir misiniz?

aklımda macbarenler var strength 1 (en hafifleri) sizinde görüşlerinizi alalyım

vanilyadan başka bildiğiniz öneriler varsa alayım

• Mac Baren iyidir. Gerçek Captain Black ler piyasadan kaybolduktan sonra ortaya çıktı. (En azından ben son 1 yıldır görüyorum). Sarı paketli olan vanilyalı çok güzel. Bulabilirsen "exclusiv"in mango veya şeftalili olanı da oldukça iyidir. Aslında kayısılısı muhteşemdi ama bulamadığımdan üretici firmaya mail attım "kayısılı olan artık yok mu" diye. Artık üretmediklerini, wild mangolu olanını denememi tavsiye ettiklerini bildirmişlerdi.

Sonuç olarak bu sıralar Mac Barenin vanilyalı ve kirazlı olanlarıyla Captain Black'in mavisini karıştırarak içiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 11 Ağustos 2011; 22:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Mac Baren iyidir. Gerçek Captain Black ler piyasadan kaybolduktan sonra ortaya çıktı. (En azından ben son 1 yıldır görüyorum). Sarı paketli olan vanilyalı çok güzel. Bulabilirsen "exclusiv"in mango veya şeftalili olanı da oldukça iyidir. Aslında kayısılısı muhteşemdi ama bulamadığımdan üretici firmaya mail attım "kayısılı olan artık yok mu" diye. Artık üretmediklerini, wild mangolu olanını denememi tavsiye ettiklerini bildirmişlerdi.

Sonuç olarak bu sıralar Mac Barenin vanilyalı ve kirazlı olanlarıyla Captain Black'in mavisini karıştırarak içiyorum.

Hocam ben pipo konusunda yeniyimdir.Bahsettiğin gibi kaliteli ve tadı hoş gelecek tütün arıyordum.Bu söylediğin mac baren vanilyalı kaç lira civarıdır acaba?

• Arkadaşlar pipo kullanılması zor değil mi. Baya uğraştırıyor diye okumuştum. Temizlemesi özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Mac Baren iyidir. Gerçek Captain Black ler piyasadan kaybolduktan sonra ortaya çıktı. (En azından ben son 1 yıldır görüyorum). Sarı paketli olan vanilyalı çok güzel. Bulabilirsen "exclusiv"in mango veya şeftalili olanı da oldukça iyidir. Aslında kayısılısı muhteşemdi ama bulamadığımdan üretici firmaya mail attım "kayısılı olan artık yok mu" diye. Artık üretmediklerini, wild mangolu olanını denememi tavsiye ettiklerini bildirmişlerdi.

Hocam ben pipo konusunda yeniyimdir.Bahsettiğin gibi kaliteli ve tadı hoş gelecek tütün arıyordum.Bu söylediğin mac baren vanilyalı kaç lira civarıdır acaba?

En son paketi 11 TL idi.

@NiCKytr : Pek zor değil. İçini temizlemek için özel spreyi var. İçine sıkıp pamuklu çubuğu ile temizliyorsun.

Ama her ikinize de tavsiyem : Tütün işine yeni heves etti iseniz hemen vaz geçin. Bu yaşıma geldim, tütün mamüllerine başlamak hariç verdiğim hiç bir karardan pişmanlık duymadım. Hani bir bilgilendirme filmi var ya "sigara pişmanlıktır" diye...
    % 1milyon doğru. Mümkünse uzak durun.

• quote:

quote:

quote:

En son paketi 11 TL idi.

@NiCKytr : Pek zor değil. İçini temizlemek için özel spreyi var. İçine sıkıp pamuklu çubuğu ile temizliyorsun.

Ama her ikinize de tavsiyem : Tütün işine yeni heves etti iseniz hemen vaz geçin. Bu yaşıma geldim, tütün mamüllerine başlamak hariç verdiğim hiç bir karardan pişmanlık duymadım. Hani bir bilgilendirme filmi var ya "sigara pişmanlıktır" diye...
    % 1milyon doğru. Mümkünse uzak durun.

Hocam ben sigara içmiyorum.Kokusundan bile nefret ederim ama aromalı pipolar çok hoşuma gidiyor.Alkolüm falanda yok zaten günde 1-2 içişten birşey olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Hocam ben sigara içmiyorum.Kokusundan bile nefret ederim ama aromalı pipolar çok hoşuma gidiyor.Alkolüm falanda yok zaten günde 1-2 içişten birşey olacağını zannetmiyorum.

Sevgili kardeşim : İnan ki böyle başlıyor. Ben sigaraya 26 yıl önce, pipoya da 15 yıl önce başladım. Aromalı pipo; içene değil, içenin etrafında koklayana aroma veriyor. Ben de işyerinde içen bir abimizin piposundan çıkan kokuya tav olup başladım. Ama aynı hoş aroma içene kesinlikle gelmiyor. Bundan emin ol.
    Tekrar söylüyorum : Tütünden uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sarma tütün içiyorum ss li
    10 ay önce açıldı
    Vanilya Aromalı Sigara
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır konusu açılmışken bende old holborn yellow yada golden virginia marka tütün arıyorum sarma sigara için ama nerelerden temin edilir hiç bi fikrim yok varmıdır gören bilen?
  • teşkkürler arkadaşlr macbaren yapıcaz sanırım
    hala farklı öneriler bekliyorum
    mümkünse paketin resmini koyun
  • Mac Baren iç olmadı virginia harmanını dene ama iyisini al .Captan Black diye tezgah altından bir şeyler verirler miden bulanır tövbe edersin.Kaliteli yerden al iyisinden al.Zaten içe içe kendine en uygununu bulursun.Deneyerek öğrenilir bu pipo işi,kimisi aromalı sever, kimisi sade sever.
  • xcaptain blackten mümkünm mertebe uzak duruyorum zaten
    ama macbaerni orjinal bulabilir miyim şite onun garantisi yok. bilen varsa bir pm atsın:D
  • netten sipariş verilebilcek biyer varmı ?? asosyellik ne kadar zor bişe

edit: nette tütün satışı yasaklanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 12 Ağustos 2011; 10:25:01 >
  • netten alması zor ya. tanıdık olacak da fatura vs. olmadan adresine gönderecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

Merhaba arkadaşlar

bana hafif ve yoğun vanilya aroması alabilceğim bir pipo tütünü önerebilir misiniz?

aklımda macbarenler var strength 1 (en hafifleri) sizinde görüşlerinizi alalyım

vanilyadan başka bildiğiniz öneriler varsa alayım
    PETERSON - UNIVERSITY FLAKE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 12 Ağustos 2011; 19:32:04 >
  • beyler up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

Hazır konusu açılmışken bende old holborn yellow yada golden virginia marka tütün arıyorum sarma sigara için ama nerelerden temin edilir hiç bi fikrim yok varmıdır gören bilen?

bende var kardeş temin ediyorum ben,istersen verebilirim.Duty free den alıyorum
  • Ya sigara falan içmediğim halde şu pipo hep ilgimi çekmiştir. İnşallah birgün başlamam.
  • ben bu puro,pipo olaylarından bi zevk alamıyorum

tek istisna ballı ıslak puro.....o farklı bişey işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

PETERSON - UNIVERSITY FLAKE

Bilgilisiniz sanırım pipo konusunda.

Arkadaşlar bu MacBaren, Captain Black tütünleri falan emin olun tütün değil. İçmeyin onlardan. Eminönünde MF Ticaret var. Nimet Abla'nın karşısında.
    Oraya gidin, Balkan sassieni, Samuel Gawith, Peterson falan varsa onlardan alın. Kaldı ki çoğu zaman kaliteli tütünler oluyor orda.
    Sonra bana teşekkür edeceksiniz.
  • vajinalı diye okudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.